Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3118
8.6.12 15:54

Jako když má co ukázat,ať ukáže.Je to sympaťanda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
8.6.12 18:06

Tak jsem konečně zkoukla včerejší díl, její menu se mi líbilo a holka byla moc dobrá hostitelka :pankac: Akorát bych měla malou výhradu k dezertu, přišlo mi tam moc té čokolády. Bud bych namočila jenom špičku toho minivětrníčku nebo dala čokoládu kolem, at si tam každý máčí ty dezerty. A Gábina byla trapná, jak si myslí, že měla nejlepší menu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
8.6.12 18:13

Bože, ta baba, co si už od pondělí myslí, že určitě vyhraje je fakt na ránu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.6.12 18:29

Oooch slintám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
8.6.12 18:33

No myslím si že dnešní hostitelka bude tak trošku zlatokopka, ale co, jinak je sympatická a menu vypadá dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.6.12 18:41

@mamartina já myslím, že za akty dostane taková pěkná holka nemalé peníze a jestli fotí i v zahraničí…ať je zlatokopka nebo není, je moc milá, příjemná, chytrá, vaří krásně. Já ji fandím, mám ráda šikovné lidi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
8.6.12 18:53

Spíš než zlatokopka mi přijde, že chce vyšší životní standart a využije veškeré dostupné možnosti, jak toho dosáhout. A má jich teda dost. :D Je fajn, že se o výhru podělí, jsou mi z nich nejsympatičtější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
8.6.12 20:11

Dnešní menu se mi taky líbilo, akorát ta zmrzlina vypadala jak smažák :mrgreen: Je dobře, že to vyhrály obě, uvařily nejlíp :pankac: A ta Gábina se může jít zahrabat s tvrzením, že mladý holky neumí vařit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
8.6.12 20:20

jj prachy má prostě ráda tak ukáže klidně světu i frndu :lol: Ale to je nepodstatný, uvařila dobře, sympatická byla, výhru sem jí přála i tý druhé takže to dopadlo dobře :) Gábina byla zapšklá jedovatá zmije :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
10.6.12 09:07

přesně jsem si říkala, když jsem viděla ten barák, kde bydlí, že nemůže vyhrát, protože jít o budou závidět :) a jsem ráda, že jsem se mýlila…líbilo se mi jak vařila a vařila z kvalitních surovin :))) a to co fotí je její věc..je vidět, že za foto se stále dobře platí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
10.6.12 20:09

tak si myslím to dopadlo spravedlivě a proč to nepřiznat dky hodnocení renaty a kristýny, ty dvě hodnotily dle chutí a jídel. Marik a Gábina daly málo kvůli baráku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17911
11.6.12 19:11

Dneska pěknej domeček. Moc jsem to neviděla, jen částečně slyšela. Vím, že se mu živáňská nějak neupekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
12.6.12 09:50

Ahoj holky chci se jen zeptat sledujete někdo prostřeno opakování dopoledne starší díly?Ted je to taky docela dobrý .Kluk 17 ,vegetarián a nic neochutná atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
12.6.12 09:51

@bobin ted to mám puštěný :lol: Jako jeho stravovac návyky neschvaluju, ale nechápu, rpoč do něj ostatní pořád tak strašně vrtají, jeho rodiče nejsou, může jim to být jedno. Spíš maj strach, že jim dá málo bodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
12.6.12 10:00

@wjerushka já si myslím že je to docela mrzí ,že nic neochutná.Mě by to teda taky vadilo ..Je to samozdřejmě jeho věc že nejí maso .. Ale na to že mu je 17 uvařil celkem dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí