Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mmch jak to je, kdyz ma vice ucastniku stejny pocet bodu? To tahaji jako ve VIP sirky?
jo mmch skoda ze Tonik nedostal o jedne bodik vic, aby mel vice nez ta kravka Jitka.
@Taminka píše:
Holky mmch jak to je, kdyz ma vice ucastniku stejny pocet bodu? To tahaji jako ve VIP sirky?jo mmch skoda ze Tonik nedostal o jedne bodik vic, aby mel vice nez ta kravka Jitka.
Soutěžící si peníze rozdělí.
@MUFICE píše:
Soutěžící si peníze rozdělí.
aha, diky ![]()
Toz radeji bych to prala Tondovi, nez aby se delil. Jinak dalsi, kdo se ptal Moniky, zda je tehotna..ona rikala, ze ji za dva? No opravdu na to vypada ![]()
@Taminka píše:
aha, dikyJinak dalsi, kdo se ptal Moniky, zda je tehotna..ona rikala, ze ji za dva? No opravdu na to vypada
Tak jsem zvedava na vip, Partyska jako japonka?
![]()
mmch dnes jsem v bulvaru cetla o aferkach Jara Slavika..achjo, oni vubec nemaji snadny zivot chudaci
Taky se Monika pěkně namíchla, když se jí ržová zeptala s tím, že ji zadupe do země zítra. začíná mě štvát spíš monika než jitka i když ta bodama šetřila. Toník neztratil punc sympatáka ani jako hostitel. A měl pravdu, když říkal, ž emu Jitka o tý palačinc eměla říct před flambováním, mázl by ji marmoškou abylo by.
Partyška je pěkný levaso, vaří za ni nějakej kuchař
@wjerushka me se prave moc libi Tonik, protoze o zadnem jidle neirka, ze je spatne, snazi se udrzovat konverzaci, proste opravdu neztraCi glanc.
nooo partyska teda hruza, proc dela neco co za ni dela nekdo jiny…
holky jinak pokud budu blbe psat, tak to dela muj Mobil, je nejaky zpomaleny
@Taminka píše:
@wjerushka me se prave moc libi Tonik, protoze o zadnem jidle neirka, ze je spatne, snazi se udrzovat konverzaci, proste opravdu neztraCi glanc.nooo partyska teda hruza, proc dela neco co za ni dela nekdo jiny…
Souhlasím ![]()
Jsem zvedava, jestli ji Dankova da mene bodu stejne jako Simunkovi za to, ze je nepozvala domu.
protoze je pravda, ze se stehuje, no jo, nechce chudera bydlet nekde, kde Kokta lovil Stiky, ale restaurace ![]()
@Taminka píše:
Jsem zvedava, jestli ji Dankova da mene bodu stejne jako Simunkovi za to, ze je nepozvala domu.
protoze je pravda, ze se stehuje, no jo, nechce chudera bydlet nekde, kde Kokta lovil Stiky, ale restaurace
No, ale oni mají ještě mega barák v jedné vesnici za Prahou, je to snad někde blízko Říčan ![]()
Je škoda že VIPáci se někteří nesnaží sami, chtěj dělat vše nejluxusnější ať se předvedou chtí bej nejlepší a pak řeknou že jim o zájezd nejde. Škoda že nevaří sami za sebe
@MUFICE hele me to prijde, ze tam u nich doma proste neni ta harmonie a tak tam nikoho nechce tahat a nebo proste nechce, aby lidi videli jak zije a bydli.
takze bodiky dolu za restauraci a za to, ze jidlo nedelala sama.
Jsem zvedava na Jara. V ukazce byl burt?
@renda81 píše:
Je škoda že VIPáci se někteří nesnaží sami, chtěj dělat vše nejluxusnější ať se předvedou chtí bej nejlepší a pak řeknou že jim o zájezd nejde. Škoda že nevaří sami za sebe
Holky a jak Partyška říkala, že žijou s manželem naprosto spokojenej život ![]()
To je komedieeee, jsem se fakt bavila ![]()