Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj no je to tak..
když už chci udělat závin udělala bych si těsto svoje! ne kupované listové! to je tak primitivní! takže já bych ho prostě nevolila ani náhodou! ![]()
Tak ja uplne souhlasim ze je nezodpovedny privest mimino do takovyhu humusu, nejsem teda zastancem sterilni cistoty, ale tohle bylo moc. Z
e to svedci o jejim IQ s tim taky souhlasim, tohle by inteligentni clovek proste nedal-kdyz mi ma prijit televize tak budu gruntovat tri dny jen abych si neuravala ostudu, duplem kdyz to tam ma starsi tak at to alespon vypada ciste. Ze neco neni novy neznamena ze to nemuze byt cisty.
Ta koupelka nebyla umyta tak par mesicu urcite, pochybuju ze ji vydrhne kdyz se ji narodi mimino, kdyz to neudelala ani kvuli nataceni.
Ze kazdej nema penize na novej barak uplne chapu ale Savo prece nestoji milion, a nadobi bych teda taky umyla kdyz maji prijit hosti a jeste takovou hromadu tam nechat, to bych taky nemela chut u ni jist v takovym hnoji. Dat lidem jety maso? tak to uz je fakt mooc. ten dezert se ji povedl to jo, ale jinak to ta Babi vystihla ze to je prene ten typ cloveka, proste ji panbuh do vinku moc nenadelil.
Kačka.1985 píše:
ahoj Holky kde najdu tento díl nějak ho nemužu najítAhoj Kačko, najdeš to zde: http://www.iprima.cz/…na-jakubcova
Já nechápu, proč dala do toho slaného závinu tak moc surovin. Dělám ho celkem často a nestalo se mi, že by takhle vytekl.
Ohledně té koupelny, těžko říct, zda nebyla uklizená. Vím, že stará vana se pořádně ani umýt nedá. Něco ano, ale ta špína je prostě v tom smaltu. Jinak je těhotná, takže na mateřské, peněz asi nic moc a podle toho to vypadá no ![]()
papavlinka33 píše:
Tak ja uplne souhlasim ze je nezodpovedny privest mimino do takovyhu humusu, nejsem teda zastancem sterilni cistoty, ale tohle bylo moc. Z
e to svedci o jejim IQ s tim taky souhlasim, tohle by inteligentni clovek proste nedal-kdyz mi ma prijit televize tak budu gruntovat tri dny jen abych si neuravala ostudu, duplem kdyz to tam ma starsi tak at to alespon vypada ciste. Ze neco neni novy neznamena ze to nemuze byt cisty.
Ta koupelka nebyla umyta tak par mesicu urcite, pochybuju ze ji vydrhne kdyz se ji narodi mimino, kdyz to neudelala ani kvuli nataceni.
Ze kazdej nema penize na novej barak uplne chapu ale Savo prece nestoji milion, a nadobi bych teda taky umyla kdyz maji prijit hosti a jeste takovou hromadu tam nechat, to bych taky nemela chut u ni jist v takovym hnoji. Dat lidem jety maso? tak to uz je fakt mooc. ten dezert se ji povedl to jo, ale jinak to ta Babi vystihla ze to je prene ten typ cloveka, proste ji panbuh do vinku moc nenadelil.
ono se dnes měří IQ podle čistoty doma?to je mi novinka ![]()
myslím si,že to bylo trošku přibarvený,koupelna byl humus,ale jana nevypadala zas na humusačku,třeba jí nepoužívají,mají koupelnu nahoře a pro spestření pořadu si to tv přibarvila…
terdule píše:papavlinka33 píše:ono se dnes měří IQ podle čistoty doma?to je mi novinka
Evidentne jsi to spatne pochopila, IQ se nemeri podle cistoty koupelny samozrejme jde o celkovou prezentaci sama sebe, ale clovek co s takovym bordelem jde do televize podle mne moc chytrej neni. Vetsinou tem malo inteligentnim lidem moc nezalezi jak se prezentuji. Podle toho jsem to usoudila.
papavlinka33 píše:terdule píše:Evidentne jsi to spatne pochopila, IQ se nemeri podle cistoty koupelny samozrejme jde o celkovou prezentaci sama sebe, ale clovek co s takovym bordelem jde do televize podle mne moc chytrej neni. Vetsinou tem malo inteligentnim lidem moc nezalezi jak se prezentuji. Podle toho jsem to usoudila.papavlinka33 píše:ono se dnes měří IQ podle čistoty doma?to je mi novinka
a jak se spatně prezentovala?koupelnu chápu,jinak?
tak nejak celkove mi prisla jako takova smudla, ale je to jen muj nazor, neco ji spadlo za tricko pak to vytrepala na zem a ona to zvedla a dala nazpet na linku do pripravenych veci na vareni, tesne predtim to strihli, ale bylo to videt. Na tom jde poznat jak to u ni bezne funguje, fuj.
papavlinka33 píše:
tak nejak celkove mi prisla jako takova smudla, ale je to jen muj nazor, neco ji spadlo za tricko pak to vytrepala na zem a ona to zvedla a dala nazpet na linku do pripravenych veci na vareni, tesne predtim to strihli, ale bylo to videt. Na tom jde poznat jak to u ni bezne funguje, fuj.
a ještě jsi zapomněla ,že mazala vajíčko na závin rukou…no fuuuj,hezký den přeju ![]()
terdule píše:papavlinka33 píše:a ještě jsi zapomněla ,že mazala vajíčko na závin rukou…no fuuuj,hezký den přeju
to mi neva, rukama se prece vari, nejsem uplne mimo, jen proste nemam rada spiny, dik za kytku, taky preju hezky den.
nevím nic moc nepředvedla ale sebevědomí jí nechybělo.. v jakých podmínkách bydlí je její věc.. souhlasím, že úklid by měl bý lepší!
ale polívka nic moc… opravdu tak pro malé děti! maso jestli nebylo košér je teda průser! to je neomluvitelné! a předkrm - asi tam toho fakt dala hodně.. a tak jí to prasklo.. ale použitím listového těsta to u mě!!§ zabila!
![]()
To zkažené maso je fakt neomluvitelné
Předkrm a dezert vypadaly celkem v pohodě. Přišlo mi, že kuchyň měla uklizenou a tu druhou místnost celkem taky. Koupelna byla strašná a vana špinavá, jak kdyby se válela roky někde v kůlně ![]()
Si predstavte ze se tam nekomu z hostu anebo stabu chtelo na zachod? no des, to bych sla radeji do prirody nekam za strom