Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No mi se teda vůbec nelíbila ta omáčka na tom bramboráku.
No a cibulačka byla taky taková prazvláštní ![]()
Co na ně dával za omáčku? Já fakt vnímala jen útržkovitě. A dodatečné přehrávání na streamu se mi děsně seká, takže už mě nebaví.
Eliška píše:
Co na ně dával za omáčku? Já fakt vnímala jen útržkovitě. A dodatečné přehrávání na streamu se mi děsně seká, takže už mě nebaví.
Omáčka byla divná, udělal jí ze smetany a zahustil vodou a moukou.
Eli já si to pouštím vždycky později.
No jen to, že do té omáčky nalil spoustu vody a potom to zahustil vodou s moukou a té taky nebylo málo ![]()
Eliška píše:
to ani asi nebyla omáčka,mě dodělalo to zahuš´tování plný pánve
…ale sebevědomí mu nechybělo ![]()
terdule píše:Eliška píše:to ani asi nebyla omáčka,mě dodělalo to zahuš´tování plný pánve
Co na ně dával za omáčku? Já fakt vnímala jen útržkovitě. A dodatečné přehrávání na streamu se mi děsně seká, takže už mě nebaví.…ale sebevědomí mu nechybělo
jj to jsem taky koukala. A přitom to mohlo být dobrá jen tak zeleninové.
No on bude i urýpaný
Smetanová omáčka na bramborák?
To slyším poprvý. V Německu se na ně teda dává jablečný pyré (ne na brplacky, ale fakt na bramborák s česnekem)
a cukrujou se moučkovým cukrem.
mě to celkově přišlo plný mouky,já jíst stravu jako on…ale když jsem ho viděla ![]()
přišlo mi to slátanina na posrá*í ![]()
Eliška píše:
Smetanová omáčka na bramborák?To slyším poprvý. V Německu se na ně teda dává jablečný pyré (ne na brplacky, ale fakt na bramborák s česnekem)
Tak to bych si teda nedala. To zní divně.
terdule píše:
mě to celkově přišlo plný mouky,já jíst stravu jako on…ale když jsem ho viděla
přišlo mi to slátanina na posrá*í
Jako ta cibulačka taky vypadala…
M-a-j-a píše:Eliška píše:Tak to bych si teda nedala. To zní divně.
Smetanová omáčka na bramborák?To slyším poprvý. V Německu se na ně teda dává jablečný pyré (ne na brplacky, ale fakt na bramborák s česnekem)
No Němci mají podivný chutě. Třeba omáčka na řízek (jakože obalovanej, na steak bych neřekla), pivo s limonádou - ale to už začíná být v módě, atd.
Zato když jsem tam udělala krkonošský kyselo, tak se netvářili ![]()
Co měl dneska jako hl. jídlo?
Eliška píše:M-a-j-a píše:Eliška píše:Tak to bych si teda nedala. To zní divně.
No Němci mají podivný chutě. Třeba omáčka na řízek (jakože obalovanej, na steak bych neřekla), pivo s limonádou - ale to už začíná být v módě, atd.
Co měl dneska jako hl. jídlo?
Zato když jsem tam udělala krkonošský kyselo, tak se netvářili
právě ten bramborák + masovou směs zalitou smetanou ![]()
Aha, to mi teda úplně ušlo, že dělal nějaké maso. Proč sakra nedávají Simpsonovy tak, aby končili v šest?
Eliška píše:
Aha, to mi teda úplně ušlo, že dělal nějaké maso. Proč sakra nedávají Simpsonovy tak, aby končili v šest?
A nemůžeš to pak dětem zapnout na PC? Určitě se to dá stáhnout. Nebo se můžeš ten díl Prostřena podívat až večer.