Prvorodičky 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
12.12.18 09:51

@Meily
Vydržet to šlo, i když to občas už bylo pěkně vysilující, teď už je to jen občas a to většinou večer a pak to zaspím :-).
Myčka ta by u nás šanci neměla, vařit a kuchtit to musím pořád :-D ta jede furt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.12.18 10:33

@Ezrajin ja jsem 20+5 a čekala jsem ze me to uz prejde. Jenze nic. Za mesic je jeden den kdy bliju treba 3× denne a to je pro me vyhra :potlesk: zaludek na vode cele dny! Ja ani nevim co vsechno jsem uz zkousela ale je to marne :lol: takze cele dny jen polehavam a na to ja vubec nebyla zvykla. Kdo nam od tech nevolnosti pomuze, dostane metal :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
12.12.18 16:45

@Ezrajin zvracim porad , ale cokoliv prijde to samo a tak rychle :/ snad to brzo prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.18 20:00

@Ezrajin Jo, tak co popisuješ už taky poznávám. Jen ten podbříšek včera začal tak najednou a rychle, že jsem se chvíli fakt bála, co se děje, až když se to uklidnilo a měla jsem pak zbytek noci celý spodek rozbolavělý, tak jsem si to tak nějak omluvila těmi vazy, doteď mám pocit namožených břišních svalů. Chápu, že se v těle děje spousta změn, ale připadá mi, že je tolik věcí, o kterých se tak nějak předpokládá, že si ženská zjistí sama, nebo prostě nebude řešit, máma se mnou měla těhotenství, o kterém prakticky nevěděla a zbytek známých a přátel je stále bezdětnej, takže díky bohu za internet. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
13.12.18 07:50

@Mini arasid
Tak to je mi moc líto, říká se že okolo 15tt to přejde, a někoho to provází celou dobu :-( to asi budeme my dvě ;-).
A jaké máš vychytané fígle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
13.12.18 07:59

@ZelenaHlava
Jsem na tom hodně podobně, ze všeho jsem vyklepáná, a ještě ke všemu se furt sebepozuruju jak pošuk ;-). Teď se mi k bolestem bříška přidal ještě v pondělí takový slabounce hnědý hlen na papíře, jen jednou, ale i tak jsem začala vyšilovat.
Také mě někdy to bříško bolí že zácpy, kterou teď trpím snad poprvé v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
13.12.18 08:01

@Luciee97
Mně to tenkrát popadlo najednou, bylo mi furt dobře, pak jsem se ráno probudila a zvracela a blinkala… teď se to pomalu uklidňuje. Dostala jsem nějaké léky na nevolnosti, celkem zabírají a a také jsem zkusila dle rad více jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.12.18 09:22

@Ezrajin mame proste smulu :,( tak snad ten prcek bude poslouchat az bude venku :lol: ja jsem nepouzitelna, figle zadne u me nejsou. Takže proste lezim. Kdyz je lip rychle toho vyuzivam a jdu aspon na prochajdu, to je ale zatim neni moc caste bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
13.12.18 16:27

@Mini arasid
Včera, když jsem ho viděla na ultrazvuku, jak si tam pokojně spinká, musel mě doktor nutit cvičit, aby jsme ho vůbec rozpohybovali :-D. Tak se chvilku otáčel a zase hned hajal :-). Snad mu to spinkání a klídek vydrží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.12.18 17:12

@Ezrajin no musim se smat! Ja dnes byla na kontrole a poslali me projit se, obcerstvit se ve finale jsem chvilku drepovala at toho prcka trochu proberu :lol: takze ja to same :lol: tak jak rikas…snad jim to vydrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
13.12.18 18:34

Holky ja vam tak zavidim :srdce: . Ja jdu na kotrolu az v pondeli a ve stredu hned na 2. Screening. Ale ten mesic cekani je nekonecnej :,( a uz vite, jestli to bude holcicka ci klucik?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
13.12.18 18:47

Já dneska byla na velkým ult :) bylo to zas krásný vidět svého drobečka :srdce: Snad se taky brzy dočkáte na další kontrolu ;) Ale byla jsem i nervózní, aby vše bylo v pořádku. Naštěstí je a už konečně vím, že je to HOLKA :oops: :srdce: :dance: Mám velikou radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
13.12.18 19:07

@Meily moc gratuluju :srdce: prave toho se nejvic bojim, zda je maly v poradku. Moc ho necejtim, na to, jak ma byt zivej. Ale uz jen do stredy, tak to uz je chvilka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
13.12.18 19:56

Holky na bolesti v podbřišku doporučuji magnesium ale ne šumáky ale normální tabletky. Beru je už dlouho a hodně pomohly. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.12.18 09:13

@Mini arasid
Tak to byl nějaký líný den :-) Bylo to roztomilý. Na minulé kontrole tam řádil, že jsme ho nestíhali :-D a teď opřený nožky, pohodář a jen tak líně občas pohnul ručkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí