Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
13.8.16 08:47

@hrwjg Dneska :-D, 13.8., ale zatím nic ;-), tak jsem zvědavá, ale asi budeme přenášet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.8.16 09:09

@Zupa No nekecej, tyjo, tak to je docela masakr… o to víc ještě jednou - hlavně, že jsou obě v pořádku! To je stejně věda, že někdo má ukázkový bezproblémový porod a někdo takovýhle zmatky. Tak aspoň to má za sebou a teď už se může jen radovat z maličký :potlesk:

Děkuju za gratulaci, ale úplně si nejsem jistá, že k tý 30ce je to ten krůček :D :D

@lencaamila No tak už aby, viď? :) já mám ve středu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
13.8.16 09:09

@lencaamila A Ty budeš rodit kde? Taky v TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.8.16 12:27

@hrwjg Přesně, už aby to bylo :D, ano v Teplicích ;), zatím jsme celý :-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
14.8.16 09:13

Holky, abychom se tam vůbec všechny vešly, do těch Teplic :) mají tam teď natřískáno… Jinak u nás vůbec nic, absolutně ne, jako ani žádný poslíčci teďka, prostě nic. Jsem zvědavá, kdy to přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.8.16 07:31

Holky, a speciálně @modelka86 Tak si představte, že mi včera doktor řekl odhad váhy - 3900 g! 8o Takže jako já přibrala za celý těhu 7 kilo a z toho mám 4kilový dítě. Dost mě to zaskočilo, večer jsem se s aniballem pod tíhou strachu z císaře dostala na 27 cm. To vytlačení bylo celkem v pohodě, ale ten tlak uvnitř, když jsem se snažila si tam ten balonek s tímhle rozměrem chvíli nechat, to byl teda masakr 8o A navíc další dobrá zpráva byla ta, že čípek mám ještě dlouhej atd., takže na porod to zatím nevypadá. Ale teda řekl, že tohle je samozřejmě nespolehlivý, a že klidně druhý den může být venku. No jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.8.16 11:19

@hrwjg Snad se tam všechny vejdeme :-D, u nás zatím také nic, dnes jsme byli v poradně, když do čtvrtka neporodím, mám zavolat do porodnice a domluvit se s nimi, že přenáším. My měli minulý týden odhat 3 546g, ale už je zase týden v bříšku, tak vás možná doháníme :-D. Už aby se mu chtělo ven :-). Jinak Všem držíme palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.8.16 11:53

@lencaamila No taky si říkám, abychom se tam vešly, prý je teď strašně narváno a hodně těhulí. A Tys byla v poradně v porodnici nebo u svýho doktora? Ke komu vlastně chodíš? To už asi do porodnice chodíš na kontroly nebo ne? 3546 g je ještě krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.8.16 15:38

@hrwjg :D no vy to vedete :D koukám, že tam budem minimálně dvě s takovejma obříkama :) čučim ale žes přibrala tak málo :-o já mam 17kg :zed: a přitom mi každej říká, že to mam jen v břiše - tak malej asi pujde hned do školy :D
Joo jinak jsem byla zase v pondělí na CTG a zase tam „byla“ Olha :roll: fakt jí nechci. Za a neumí ani pozdravit, za bé blbě čumí a za třetí asi dvě minuty poté, co mě sestra napojila na monitor se Olha upravila v zrcadle a tradá pryč. Tak hlavně, že si do ambulantní zprávy napsaly, že jsem byla vyšetřená odborníkem/gynekologem. To prd. Ani na mě nešáhla, nezeptala se na můj stav - jestli nekrvácim apod. Prostě tam sestřička opsala to, co jsem měla minule. Takže u porodu si jí fakt nepřeju, aby mě tam pak třeba s přítelem nechala samotné, ne.. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.8.16 21:36

@modelka86 No mě právě taky nesedla, přišla mi taková jakoby odměřená, povýšená, nevím… přitom pro mě takovej cucák :D A s tím vyšetřením mě taky štvou, já jsem zvědavá, jestli mě teď v pátek aspoň prohlídnou, když už budu 40+2 a nebo vůbec, jestli mi něco řeknou, co jako bude dál, když jsem po termínu… A to Ti můžu říct, že jestli se bude zase tvářit tak, že jí jako obtěžuju a zdržuju, tak to já se ozvu, nejsem na ní zvědavá. No snad porodím zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.8.16 23:27

@hrwjg no heleď byla tam maminka přede mnou, co už přenáší a žádné kontroly se nedočkala…To pokud tam bude Eliška, tak ta se tě zeptá, jestli chceš, aby se na tebe mrkla. Na mě jestli zas vyjde v pondělí Olha, tak se picnu…ale jestli se zase vypaří nebo nebude dělat svou práci, tak se taky ozvu, ať to aspoň nepíše do zprávy a neoblbuje mou pojišťovnu :/
Jinak též se chystám rodit zítra :D takže jsem se pěkně vydrhla, ještě zkontroluju tašky a v noci to může začít :D Řikam si, že mi to ten lump může teda dát k svátku :D a navíc zítra slouží ten tvůj Schmitz, nebo ne? :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.8.16 05:36

@modelka86 No přesně, ať to aspoň nepíše do zprávy… jsem zvědavá koho v pátek chytnu já. Ano, dnes slouží „můj“ Schmitz :) ale teda já jediný, že jsem od čtyř vzhůru a už nemůžu zabrat, jinak se nic nekoná zatím :D A jestli jsem dobře pochopila, a jsi Helča, tak zatím alespoň všechno nejlepší ode mě, když ne od synáčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.8.16 11:01

@hrwjg zase jsem si v noci při každém vstávání na WC říkala, že možná už by mohlo aspoň něco…ne prostě mi vůbec nic neni :D Naopak jsem spala jako dřevo (čuměla jsem do jedný na telku :D), tak třeba zase příště :D:D
Jinak informuj, na koho zítra narazíš. I když ono je to jedno, já jdu až v pondělí. Doufam, že si ta koza vezme dovču a pojede někam do pr.. - třeba na Mácháč, o víkendu je tam ta hudební akce.
a děkuji :) malej mi holt přát prej nebude :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.8.16 11:26

@modelka86 Tak já teda dneska od čtyř vzhůru, ale jako proč, to nevim :D prostě jsem už nemohla spát a pak jsem prospala dopoledne za to :) Ale jinak mi taky nic není. A zítra jsem zvědavá kdo tam bude a jak to proběhne, prostě doufám, že mě aspoň prohlídnou, když už jsem po termínu. Podle mě v pondělí (pokud neporodíš samozřejmě :) ) Tě už taky musej prohlídnout, taky už budeš PO, ne? Dám vědět.

@lencaamila A co Ty? Jak jsi dneska dopadla, co Ti řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
18.8.16 13:19

@modelka86 Taky přeju krásný svátek a nevěš hlavu do půlnoci času… ;)

To mi neříkejte že se na vás nikdo ani nekouknul :think: v ústí z toho dělali úplnou katastrofu když byl někdo po termínu po třech dnech chodili na kontroly, monitory i vyšetření :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová