Prý se ode mě nakazil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nenapravitelný
26.2.19 19:26

Tak uz jsem se z toho tady taky asi nakazil 8o tebe dr. odmitla, on k dr. az v patek. Asi to bude neco i s hlavou. Seberte se a bezte co nejdriv :pankac:

• Citovat
  • Upravit
720
26.2.19 19:41

Prokristapána, můžeš mít jedinýho partnera a nakazit se, jaká furt špína. :roll: Mně už přijde, že si z nás akorát děláš srandu, zvlášť jak tu pořád dokola omíláš s prominutím blbiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
26.2.19 19:58
@Maiandra píše:
Prokristapána, můžeš mít jedinýho partnera a nakazit se, jaká furt špína. :roll: Mně už přijde, že si z nás akorát děláš srandu, zvlášť jak tu pořád dokola omíláš s prominutím blbiny.

S tou špínou to taky furt nechápu. Jako chytne nemoc, tak je hned špína? U rýmy jsi zakladatelko taky špína? U chřipky?

Proč si furt sama sobě ubližuješ nadáváním? Vždyť stačí, že Ti nadává ten sexuální partner, proč se k němu přidáváš? Zkus si vážit více sama sebe, pokud to nezvládneš sama, tak nějaký psycholog.

A hlavně už konečně udělej, co Ti tady 20× radili všichni ostatní.

Špína bys byla, pokud bys každý týden spala s někým jiných, měla pernamentku na swingers párty atd. Tak už to furt neřeš a konej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
26.2.19 20:39

Odkud jsi? Jdi na venerologii ať tě vyšetří (základní vyšetření jako chlamydie apod.) máš na to ze zákona nárok. Buď moc ráda, že se takto projevil. Představ si, co by bylo když by se mu to projevilo po x letech vztahu? Třeba by tě obvinil z všeličeho. Hlavně se nestyď a jednoduše na té venerologii řekni, že si měla nechráněný styk v minulosti a chceš mít jistotu. Ber to jako bonus do budoucna, že budeš vyšetřená a ok. S ním už nic neměj dokud ti nedonese potvrzení od Dr, že je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.2.19 09:07
@bětee píše:
@Ebbi77 to mi bylo taky divný - vždyť předkožku nemá … :) zakladatelka psala, že má obřízku… já už se fakt strácím :)

To, že se po obřízce nenakazí je nehorázný mýtus uměle vymyšlený jejími zarytými zastánci. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.2.19 09:12
@Anonymní píše:
@divine woman Po x ty. Mě doktorka nevezme. Jeho url az v pátek :roll:

To patří na venerologii. Tam není třeba žádanky od praktika a berou neodkladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.19 09:13

Holky obřízku má. Ale je to divný, protože sice jsme spolu spali párkrát.....ale když jsem mu ho honila nepřetahuuje se. Se svýma bvalima to tak bylo. Nechápu ..... Případan si jak nactka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.19 09:13

@gin 124 a tu máme nejbližší 60 km jedna cesta. Nemá čas, nepustili ho z práce. Zítra jde na URL......

• Citovat
  • Upravit
53190
28.2.19 09:21
@Anonymní píše:
Holky obřízku má. Ale je to divný, protože sice jsme spolu spali párkrát.....ale když jsem mu ho honila nepřetahuuje se. Se svýma bvalima to tak bylo. Nechápu ..... Případan si jak nactka

Ty se prosímtě trošku dovzdělej. Nejspíš jsi myslela, že má předkožku, což bylo patrné z těch fotek. Obřízka naopak znamená chirurgické odstranění předkožky, čili by neměl co stahovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.19 09:36

@unuděná Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.19 09:40

Vždycky jsem měla za to, že když je nůž obřezaný má vidět žalud i v klidném stavu. Čili nemá předkožku. Když není, tak se při erekci stahuje přes žalud a v klidu je žalud zakrytý.......

• Citovat
  • Upravit
53190
28.2.19 09:46
@Anonymní píše:
Vždycky jsem měla za to, že když je nůž obřezaný má vidět žalud i v klidném stavu. Čili nemá předkožku. Když není, tak se při erekci stahuje přes žalud a v klidu je žalud zakrytý.......

No ano, tak to je, ale tys psala, že má obřízku, ale předkožku si nestahuje :nevim: což je nesmysl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.19 09:55

@unuděná viz fotka co tu byla. Ale jakmile má erekci nic mu nejde přetáhnout … :roll:

• Citovat
  • Upravit
53190
28.2.19 10:29
@Anonymní píše:
@unuděná viz fotka co tu byla. Ale jakmile má erekci nic mu nejde přetáhnout … :roll:

No tak to má spíš problém se zúženou předkožkou a to bych řešila už dávno… Však oni to zítra vezmou jedním vrzem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.2.19 12:54
@unuděná píše:
No tak to má spíš problém se zúženou předkožkou a to bych řešila už dávno… Však oni to zítra vezmou jedním vrzem ;)

Žel, mnohde se s tím nemalojou a vezmou to jedním vrzem. Vím o jednom Němci, kterého před osmnácti lety kvůli tomu obřezali, když mu bylo čtyřiadvacet let a od té doby už nikdy neměl orgasmus. Takových případů je více, s tímto jsem však v internetovém kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí