Jaké jsou důvody k nevěře? Nevěrníci sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
17.10.13 08:57
@káťa píše:
Já si spíš myslím, že Zoidberg je ve skutečnosti odmítaný a věrný podpantoflák. To, jak se zde prezentuje, je čistě virtuální a anonymní a tudíž dopřejme mu alespoň zde na anonymním fóru být alepoň na chvilku namyšleným Don Chuanem, drsně klátícím baby v širokém dalekém okolí. ;)

Vidíš to mě nenapadlo, na tom něco bude 8) :)

• Citovat
  • Upravit
2700
17.10.13 09:03
@káťa píše:
Já si spíš myslím, že Zoidberg je ve skutečnosti odmítaný a věrný podpantoflák. To, jak se zde prezentuje, je čistě virtuální a anonymní a tudíž dopřejme mu alespoň zde na anonymním fóru být alepoň na chvilku namyšleným Don Chuanem, drsně klátícím baby v širokém dalekém okolí. ;)
:palec: Já si taky myslim, že kecá, aby to tady trochu rozparádil :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
17.10.13 09:21
@Anonymní píše:
Kdybych měla doma sex aspon jednou denně taky jinam nechodím…jenže chlap na to prostě není…promluvy nepomohly a já přece nebudu bez sexu…neříkám že to dělám často…ted třeba dva roky nic jenže sex jednou za měsíc mi prostě nestačí a poslední dobou mě to frustruje čím dál víc…takže holt musím jinam…
Pokud doma vše klape tak nevidím důvod…i když znám taky jednoho co má děti, manželku a stejně každou sukni zkouší :cert:

Jaké promluvy nepomohly? Bavili jste se o erotice? Probírali jste něco rajcovného? Byl pojeb?
Jo, ten byl, ale v jiném slova smyslu. :mrgreen:
No, to moc na povzbuzení sexuální aktivity opravdu nezabírá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.10.13 09:21

Tak co nám k tomu povíš milý Zoidbergu, jak to tedy je? :D Odhalili jsme tě viď :mrgreen: I když já bych věřila i tomu, že mluvíš pravdu, znám spousty takových chlapů, jsou to většinou mí známí, kteří to zkoušeli i na mě, avšak neúspěšně :mrgreen: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
14871
17.10.13 09:25
@Sonarka píše:
Tak co nám k tomu povíš milý Zoidbergu, jak to tedy je? :D Odhalili jsme tě viď :mrgreen: I když já bych věřila i tomu, že mluvíš pravdu, znám spousty takových chlapů, jsou to většinou mí známí, kteří to zkoušeli i na mě, avšak neúspěšně :mrgreen: :poblion:

se nedivím že neúspěšně, kdo by takovýmu vosšoustovi podlehl :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.10.13 09:25
@Sonarka píše:
Tak co nám k tomu povíš milý Zoidbergu, jak to tedy je? :D Odhalili jsme tě viď :mrgreen: I když já bych věřila i tomu, že mluvíš pravdu, znám spousty takových chlapů, jsou to většinou mí známí, kteří to zkoušeli i na mě, avšak neúspěšně :mrgreen: :poblion:

Jistě se tací i najdou, ale nějak nevěřím tomu, že takoví kanci by trávili čas na ženských miminkovských stránkách, aby se svým mohli pochlubit a hráli tu anonymní drsňáky :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.13 09:34
@vendulka72 píše:
Jaké promluvy nepomohly? Bavili jste se o erotice? Probírali jste něco rajcovného? Byl pojeb?
Jo, ten byl, ale v jiném slova smyslu. :mrgreen:
No, to moc na povzbuzení sexuální aktivity opravdu nezabírá. :think:

jaké normální…ptala jsem se kde je zakopaný pes, a narovinu mu řekla že mě to takhle nestačí…

• Citovat
  • Upravit
1957
17.10.13 09:44
@Anonymní píše:
jaké normální…ptala jsem se kde je zakopaný pes, a narovinu mu řekla že mě to takhle nestačí…

Já myslela, že pokud chci mít s někým sex, je potřeba ho navnadit a vzrušit. Ne mu narovinu oznámit, že mi nedostačuje. To je podle mně málo funkční metoda. :think: Ale možná se pletu. Mně teda víc vychází to vzrušování :oops:. :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.10.13 09:44
@káťa píše:
Jistě se tací i najdou, ale nějak nevěřím tomu, že takoví kanci by trávili čas na ženských miminkovských stránkách, aby se svým mohli pochlubit a hráli tu anonymní drsňáky :think:

Taky si myslím, že to nebude Zoidberguv případ, přesně jak píšeš, to by tady nevysedával, ale lovil někde venku ty své samičky :mrgreen: Oni většinou ti co toho moc nakecaj, málo konaj, že :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.10.13 09:51
@Boudice23 píše:
se nedivím že neúspěšně, kdo by takovýmu vosšoustovi podlehl :poblion:

Tak bohužel jsem jednomu takovému vošoustovi kdysi málem podlehla..ale to jsem byla hodně mladá a hodně blbá a navíc taky hodně zamilovaná :? Teď se takovým pochybným individuím obloukem vyhýbám, neb je mi z nich :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.13 09:57
@vendulka72 píše:
Já myslela, že pokud chci mít s někým sex, je potřeba ho navnadit a vzrušit. Ne mu narovinu oznámit, že mi nedostačuje. To je podle mně málo funkční metoda. :think: Ale možná se pletu. Mně teda víc vychází to vzrušování :oops:. :nevim: :mavam:

a když ani to nefunguje? a nevím jestli by tě bavilo každý den budit chlapa když usne dřív u televize jak děti…a nějaká snaha je k ničemu, protože myslímž e i tebe by tohle postupem času odradilo…

• Citovat
  • Upravit
17308
17.10.13 10:13
@káťa píše:
Jistě se tací i najdou, ale nějak nevěřím tomu, že takoví kanci by trávili čas na ženských miminkovských stránkách, aby se svým mohli pochlubit a hráli tu anonymní drsňáky :think:

Ničím se nechlubím, titulek zněl „nevěrníci sem“, tak jsem trochu přispěl a rozhodně nehraju drsňáka. Jo a na těchto stránkách jsem především pro pobavení a pro pochopení ženské logiky (nelehký úkol). Kdyby si všichni muži občas přečetli tyto diskuse, možná by se mnohé v partnerských vztazích vyřešilo. Ale spíš si myslím, že by lidstvo vymřelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
17.10.13 10:25
@Sonarka píše:

Odhalily jste mě, vskutku, rád bych byl odmítaný a věrný podpantoflák, měl bych doma klid a nemusel pořád vymýšlet různé výmluvy. Nemusel bych trávit hodiny ve fitku a utrácet tisíce za trendy oblečení a dárky milenkám. To by byl život!
Ale myslím, že Vy co mě zde soudíte jste naprosto stejné, touha po nevěře je v každé z Vás, jen jste nepotkali toho, co by za ty problémy stál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.13 10:30
@zoidberg píše:
Odhalily jste mě, vskutku, rád bych byl odmítaný a věrný podpantoflák, měl bych doma klid a nemusel pořád vymýšlet různé výmluvy. Nemusel bych trávit hodiny ve fitku a utrácet tisíce za trendy oblečení a dárky milenkám. To by byl život!
Ale myslím, že Vy co mě zde soudíte jste naprosto stejné, touha po nevěře je v každé z Vás, jen jste nepotkali toho, co by za ty problémy stál :lol:

Třeba já potkala, jenže nevím jak na něj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1957
17.10.13 10:30
@Anonymní píše:
a když ani to nefunguje? a nevím jestli by tě bavilo každý den budit chlapa když usne dřív u televize jak děti…a nějaká snaha je k ničemu, protože myslímž e i tebe by tohle postupem času odradilo…

Ten je děsnej. To se nedá vydržet. Zvlášť, když nemá jiné kvality, než schopnost osouložit manželku a to ještě občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí