Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Já si spíš myslím, že Zoidberg je ve skutečnosti odmítaný a věrný podpantoflák. To, jak se zde prezentuje, je čistě virtuální a anonymní a tudíž dopřejme mu alespoň zde na anonymním fóru být alepoň na chvilku namyšleným Don Chuanem, drsně klátícím baby v širokém dalekém okolí.
@Anonymní píše:
Kdybych měla doma sex aspon jednou denně taky jinam nechodím…jenže chlap na to prostě není…promluvy nepomohly a já přece nebudu bez sexu…neříkám že to dělám často…ted třeba dva roky nic jenže sex jednou za měsíc mi prostě nestačí a poslední dobou mě to frustruje čím dál víc…takže holt musím jinam…
Pokud doma vše klape tak nevidím důvod…i když znám taky jednoho co má děti, manželku a stejně každou sukni zkouší
Jaké promluvy nepomohly? Bavili jste se o erotice? Probírali jste něco rajcovného? Byl pojeb?
Jo, ten byl, ale v jiném slova smyslu. ![]()
No, to moc na povzbuzení sexuální aktivity opravdu nezabírá. ![]()
Tak co nám k tomu povíš milý Zoidbergu, jak to tedy je?
Odhalili jsme tě viď
I když já bych věřila i tomu, že mluvíš pravdu, znám spousty takových chlapů, jsou to většinou mí známí, kteří to zkoušeli i na mě, avšak neúspěšně
![]()
@Sonarka píše:
Tak co nám k tomu povíš milý Zoidbergu, jak to tedy je?Odhalili jsme tě viď
I když já bych věřila i tomu, že mluvíš pravdu, znám spousty takových chlapů, jsou to většinou mí známí, kteří to zkoušeli i na mě, avšak neúspěšně
![]()
se nedivím že neúspěšně, kdo by takovýmu vosšoustovi podlehl ![]()
@Sonarka píše:
![]()
Jistě se tací i najdou, ale nějak nevěřím tomu, že takoví kanci by trávili čas na ženských miminkovských stránkách, aby se svým mohli pochlubit a hráli tu anonymní drsňáky ![]()
@vendulka72 píše:
Jaké promluvy nepomohly? Bavili jste se o erotice? Probírali jste něco rajcovného? Byl pojeb?
Jo, ten byl, ale v jiném slova smyslu.
No, to moc na povzbuzení sexuální aktivity opravdu nezabírá.
jaké normální…ptala jsem se kde je zakopaný pes, a narovinu mu řekla že mě to takhle nestačí…
@Anonymní píše:
jaké normální…ptala jsem se kde je zakopaný pes, a narovinu mu řekla že mě to takhle nestačí…
Já myslela, že pokud chci mít s někým sex, je potřeba ho navnadit a vzrušit. Ne mu narovinu oznámit, že mi nedostačuje. To je podle mně málo funkční metoda.
Ale možná se pletu. Mně teda víc vychází to vzrušování
.
![]()
@káťa píše:
Jistě se tací i najdou, ale nějak nevěřím tomu, že takoví kanci by trávili čas na ženských miminkovských stránkách, aby se svým mohli pochlubit a hráli tu anonymní drsňáky
Taky si myslím, že to nebude Zoidberguv případ, přesně jak píšeš, to by tady nevysedával, ale lovil někde venku ty své samičky
Oni většinou ti co toho moc nakecaj, málo konaj, že ![]()
@Boudice23 píše:
se nedivím že neúspěšně, kdo by takovýmu vosšoustovi podlehl
Tak bohužel jsem jednomu takovému vošoustovi kdysi málem podlehla..ale to jsem byla hodně mladá a hodně blbá a navíc taky hodně zamilovaná
Teď se takovým pochybným individuím obloukem vyhýbám, neb je mi z nich ![]()
@vendulka72 píše:
Já myslela, že pokud chci mít s někým sex, je potřeba ho navnadit a vzrušit. Ne mu narovinu oznámit, že mi nedostačuje. To je podle mně málo funkční metoda.Ale možná se pletu. Mně teda víc vychází to vzrušování
.
![]()
a když ani to nefunguje? a nevím jestli by tě bavilo každý den budit chlapa když usne dřív u televize jak děti…a nějaká snaha je k ničemu, protože myslímž e i tebe by tohle postupem času odradilo…
@káťa píše:
Jistě se tací i najdou, ale nějak nevěřím tomu, že takoví kanci by trávili čas na ženských miminkovských stránkách, aby se svým mohli pochlubit a hráli tu anonymní drsňáky
Ničím se nechlubím, titulek zněl „nevěrníci sem“, tak jsem trochu přispěl a rozhodně nehraju drsňáka. Jo a na těchto stránkách jsem především pro pobavení a pro pochopení ženské logiky (nelehký úkol). Kdyby si všichni muži občas přečetli tyto diskuse, možná by se mnohé v partnerských vztazích vyřešilo. Ale spíš si myslím, že by lidstvo vymřelo ![]()
@Sonarka píše:
![]()
Odhalily jste mě, vskutku, rád bych byl odmítaný a věrný podpantoflák, měl bych doma klid a nemusel pořád vymýšlet různé výmluvy. Nemusel bych trávit hodiny ve fitku a utrácet tisíce za trendy oblečení a dárky milenkám. To by byl život!
Ale myslím, že Vy co mě zde soudíte jste naprosto stejné, touha po nevěře je v každé z Vás, jen jste nepotkali toho, co by za ty problémy stál ![]()
@zoidberg píše:
Odhalily jste mě, vskutku, rád bych byl odmítaný a věrný podpantoflák, měl bych doma klid a nemusel pořád vymýšlet různé výmluvy. Nemusel bych trávit hodiny ve fitku a utrácet tisíce za trendy oblečení a dárky milenkám. To by byl život!
Ale myslím, že Vy co mě zde soudíte jste naprosto stejné, touha po nevěře je v každé z Vás, jen jste nepotkali toho, co by za ty problémy stál
Třeba já potkala, jenže nevím jak na něj ![]()
@Anonymní píše:
a když ani to nefunguje? a nevím jestli by tě bavilo každý den budit chlapa když usne dřív u televize jak děti…a nějaká snaha je k ničemu, protože myslímž e i tebe by tohle postupem času odradilo…
Ten je děsnej. To se nedá vydržet. Zvlášť, když nemá jiné kvality, než schopnost osouložit manželku a to ještě občas.
Vidíš to mě nenapadlo, na tom něco bude