Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kleofasek
No mám zafixováno, že vaječný bílek je ovulační hlen, ale že bys ovulovala už 9. den po revizi? No možný to je, stejně jako u mě MS 14 dní po. Je-li to MS.
@Perouťáčci @Kleofasek Teda holky vy mne děsíte, podobného scénáře se dost obávám. I muže už upozorňuji na to, ať je připraven i na špatné zprávy… Jinak mě dnes vážili na odběrech a měla jsem oblečená i s botama 59 kg, takže zatím to nahoru nejde, jsem ráda.
@Kleofasek Vážení prsou na kuchyňských vahách nemá chybu! ![]()
@DaMaThe ty se takových věcí neobávej
Tvůj mimísek se statečně drží a maminka mu pranic nedůvěřuje
![]()
No jo, když mám tak veliký prs, to mě zajímalo, kolik tak može vážit ![]()
@MCH no já nevím, ale hlen je podle článků na internetu fakt ovulační ![]()
Jedna holka psala, že ten hlen nastupuje na řadu asi 2 před ovulkou ![]()
Já nevím, a ani to není zas tak podstatné, jen mě to zajímalo ![]()
@DaMaThe Prosím tebe, hlavně pozitivní myšlení, to je nejdůležitější!!! Pokud budeš v pohodě ty, bude v pohodě i mimísek. Já tvrdila už týden, že mám divný pocit, přestalo mi být špatně, zmenšily se mi prsa, atp…prostě jsem měla divný pocit..ale i tak jsem se na screening s nastávajícím strašně těšili..ještě jsme vtípkovali v čekárně…takže - hlavu vzhůru, pozitivní myšlení a dělání dobře miminku, jasan!!! ![]()
@Neliska héj, taky pěkná baba
Holky, co si stěžujete ![]()
Jste se s těma fotkama tady nějak rozjeli. Já svatební budu moct dodat až za měsíc ![]()
@DaMaThe nesmíš na to myslet a musíš věřit, že u tebe to bude dobré ![]()
@Andrej29 Děkuji…určitě bude lépe…musí
A to si musíme říkat všechny ![]()
@Perouťáčci no jasný
Buď ráda, že se alespoň můžete pěkně snažit doma, to my takové „štěstí“ nemáme, ale i tak věřím, že se nám to povede a to všem ![]()
@Neliska @Kleofasek
Holky, pěkný fotky ![]()
S tou váhou je to věčný boj. Já to znám.. taky se mi to houpe nahoru dolů.. ![]()
@Perouťáčci
Ahoj, škoda že jsi tady u nás.. Je to smutný.. já byla na revizi v pondělí, ale už jsem s tím psychicky srovnaná a těším se, že zase začneme pracovat na mimi - a za dva tři měsíce nás čeká IVF..
@Verifikation Škoda je každého člena této skupiny…nejen mě
Já už jsem se z toho také psychicky docela dostala…musíme věřit a já se těším na tu svou vysněnou holčičku Amálku ![]()
@Verifikation taky ti to moc sluší na fotce, až teďka s emi ukázala ta nová ![]()
Holky, byli jsme na posledním ponaučení ohledně křtin malé, su hotová, ráno brzo vstávám, jdu na tu kontrolu, tak pak dám echo, jak sem pořídila. Tak zatím dobrou ![]()