Říjen 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
29.7.06 17:01

Teda že bysme jeli na dovolenou, aby si Barča konečně sama sedla? To není špatnej nápad. Sice si sama sedne, ale rukou se musí přidržovat země, aby nežuchla. No ale včera si začla stoupat! Je to naše dítě normální? Neměla by nejdřív pořádně sedět a pak si stoupat? Myslím, že nás teď čeká to nejhorší období. Doufám, že se tý doby, kdy se naučí chodit vůbec dožije. :lol: Když ji zachraňuju od různejch pádů, tak o tom docela silně pochybuju. :lol:

Včera jsme měli super noc. Manža přijel v půl jedenáctý z práce a Barča se vzbudila. Vždycky to probíhá tak, že ji nakrmím, dám do postýlky a ona spí. Ale včera teda ne. Manža na ní mluvil, dělal na ní ksichty a kočičce se nějak spát nechtělo. Hodinu řvala a řvala. Vzali jsme si ji i k sobě do postele, ale řvala stejně. Nakonec jsem ji musela ještě dvakrát nakojit než konečně zabrala. Takže za hodinu tři koja. Fakt úžasný. Naštěstí spala až do 5, najedla se a spala dál. Takže dneska to snad bude lepší.

U nás teď sprchlo, nebylo to nic moc, ale alespoň se zlepšil vzduch. Já se snad začnu těšit na podzim, jen aby ty vedra už skončily. Ještě že nejsem těhotná letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
16.8.06 21:34

No holky, kde jste všechny?????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
17.8.06 07:59

To by mě taky zajímalo :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.8.06 10:39

U nás to bylo Brno, pak 14 dní Tatry, pak zase Brno, teď jsme doma a zítra odjíždíme do Jeseníků…takže stále na cestách a nestačím prát a žehlit :D Tak zatím něco napište :wink:

Všem hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
17.8.06 13:42

Ahoj holky,
dneska jsem poslední den na praxi na blázinci, v neděli se vracíme domů, kde budu mít konečně neomezený přístup na net.
Konečně se udělalo pěkně, tak tady ještě v sobotu zajedeme na nějaký výlet, pořídili jsme Mariance krosnu Salewa, tak jí musíme vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.8.06 20:56

Ahoj všichni, tady je poslední dobou nějak pusto a prázdno.
My jsme se dnes vrátili domů, tak budu konečně na internetu.
Malá prošmějdila celý byt, nebyla tady skoro 3 měsíce, všechno pro ní bylo nové. A hlavně naposledy ještě nelozila, ale ted peláší z jedné místnosti do druhé, no sranda s ní je.
Zkusím přidat nějaké fotky do galerky.
A vy se honem ozvěte!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.8.06 21:34

Jo,jo, lezení, to taky známe. Malá leze k nejbližší překážce (křeslo, stůl apod.)a hned si stoupá. Takže celý den neděláme nic jinýho, než ji někde přidržujeme, aby nespadla nebo ji odněkaď sundaváme. Je to teda pěkně náročný. Teď jsme ji pořídili cestovní postýlku, abych si mohla alespoň dojít na záchod, když jsem s ní sama doma, ale ten řev, to jste nezažili. Takže postýlka bude asi hodně nevyužitá. :lol:
Jinak teda pořád nesedí :oops: , už se bojím k dr. na 10.měsíční prohlídku, až jí to budu muset říct. Ale slyšela jsem, že některý děti nejdřív chodí a pak si sednou. Tak doufám, že to bude dřív než ve 3. letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.8.06 21:43

Moje mamka mi radila, abych si pořídila ohrádku (už když se malá narodila), ale já jsem protestovala. Pak koupila v bazaru tu síťovou ohrádku- je jako nová. A jak jsem u nich ted byla ty 3 měsíce, tak tam Marianka občas pobývala, na začátku v ní nechtěla být vůbec, ale pak jak začala sedět a více si hrát z hračkama, tak si v ní hraje sama i půl hodiny. Ale musím být někde blízko, jakmile zmizím někde v jeném pokoji, tak si stoupne a ječí a ječí. No a já jsem si tu ohrádku ted hrozně ráda přivezla domů, je to fakt pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
23.8.06 18:14

Hojky holky,

hlásím se po dlouhé době. Měla jsem teď nějaké starosti. Tak jsem nechodila skoro nikam. Doufám, že se moje omluva přijme.

U nás jsou nové věcičky.

V 10měsících jsme měly 8290g a 78cm. Zuby ještě žádné nemáme, ale od neděle máme na dásních boule.

Tak snad mě zasejc mezi sebe přijmete Petra

PS: teď můžu chodit jen večer jelikož jsem u svých rodičů jelikož mojí maminku srazilo auto tak ji hlídáme a s Eli se o ní staráme.

Pa pa petra a eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
24.8.06 08:41

mamulinko,
to je mi maminky moc líto, máš to ted asi moc těžký, ale ono to určitě dobře dopadne!
Eliška už chodí? Koukám na tu fotku u metříku jako blázen!
Holky, chodí už nějaké vaše mimi?
Marianka ke všemu stoupá asi už od června, popochází kolem nábytku, ale jinak zatím ne.
Ještě jsem se chtěla zeptat, co dáváte na nožičky? Botičky a nebo ponožtičky?
Zuby má Marianka už 4 měsíce jenom 2 a další ne a ne se vyklubat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
24.8.06 19:04

Ahojik holky,

tak Elinka už chodí stojí sama. Musím se pochlubit.
Jak tak koukám, asik jsme nějaký zrychlený.

Jinak přeji pěkný zbytek dne

Petra a Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
25.8.06 14:02

Tak to je Eli teda šikulka,

já si ted konečně doma udělálm při Mariance nějakou práci, když byla mimi a měla ten ekzém tak strašný, furt se drbala, tak jsem mohla vařit nebo uklízet jedině tehdy, když mi jí někdo hlídal. Musela jsem s ní i odpoledne ležet v posteli a chytat ručičky. Ted leze kolem mě, hraje si a já vařím, žehlím, luxuju…no paráda.

Dneska jsem byla konečně po 3 měsících u kadeřnice, potřebovala jsem to už jako sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
25.8.06 17:12

Ahojik,

Elinka je šikulka ikdyž jak se to veme.
Jinak jsem nevěděla, že měla ekzém. To Elišek neměla. Jinak mě spíš přijde, že jsem více práce udělala, když byla Eli malilinka.

Včera si se ptala na botičky nebo ponožtičky. Když jdeme ven tak jí dávám botičky dostala už svoje první velké boty. Většinou ven bereme chodítko aktivni má takového pejska od fisher price a stím chodí. A je to docela legrace.
Ale pokud je tepleji tak pokud malé neberu chodidlo tak botičky nedávám dostane jen ponožky.

Doma má jen punčochy a pak bačkůrky. A je spokojená.

Jinak tu kadeřnici jsem tento týden taky absolvovala. A hned se citim lépe.

Tak papa Péťa a Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
25.8.06 21:23

Teda Bibo, fakt žasnu, co všechno doma stihneš, když už ti malá leze.
Já od tý doby, co Barča začala lízt, neudělala doma ani ň. :oops: :oops:
Jelikož se teda nejdřív naučila stoupat, tak někam doleze a hned stojí. Takže já jsem furt u ní.
Pořád si říkám, že hned jak přes den usne, tak že se vrhnu na úklid, okna atd., ale nakonec jsem ráda, že si alespoň na chvíli odpočinu. Ale zítra už určitě… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
26.8.06 13:59

Zdravíme Vás, čtu jaký jsou všechny dětičky mršky šikovný.
Mamulinko, to je mi líto, držte se.

U nás desetiměsíční prohlídka u Tedýska dopadla na 10400g a 82cm :D Jinak jsem dělala generální úuklid jeho oblečků a po dovolených mu 3/4 věcí je prostě totálně malá :?

Zubů máme 8.

Lézt začal potvůrka v Tatrách, což je někdy teprve od 1.srpna, na fyzio nám řekli, že teď hezky aspoň 2 měsíce lézt. Jenže už si sám sedne na zemi nebo v postýlce a v kočárku ( a padá teda u toho ještě třeba na zemi na hlavu, nechápe jak pak má zase zpátky na 4 ) a načapala jsem ho jak stojí v postýlce - nějaká náhoda. Ale zatím si o nábytek nestoupá, ještě neví jak. Vleze všude :lol:

Biba, PetraJ - přesně tak, taky říkám zlatá ohrádka, taky mám koupenou použitou. Každý den si v ní tak hodinku sám vyhraje a pak používám když potřebuji na to wc či do sprchy a nebo rychle uvařit.

Jinak v poslední době strašně lpí na své denním režimu, jak to nějak poruším umí se i hezky vztekat, když třeba ho nechci dát spát do postýlky a chci aby spal v kočáru. Ale to už asi bude povaha nebo co.
No sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital