Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A důležitý je dopředu zjistit, jestli ta holka na to je. Jsou holky (i když menšina) který na tohle vůbec nejsou…
@axelina píše:
pro mě sklenicka vína a povídat si v posteli…a třeba 2 hodky se jen tak na sebe tesit než na to dojdepak pulhodka mazleni a pak akce
Tak to bych se unudila k smrti
tři hodiny dělat tanečky kolem sexu
já jsem romantička, ale kozoroh. Když něco děláš, soustřeď se na to ![]()
@Čičorečka píše:
Tak to bych se unudila k smrtitři hodiny dělat tanečky kolem sexu
já jsem romantička, ale kozoroh. Když něco děláš, soustřeď se na to
Já jsem sice romantická račice, ale souhlasím. Povídat si můžeme potom ![]()
@MyDestinka ok…každý to ma jinak… u mě čím dýl předehra tím lepší …a pro mě sklenka vína a takove to svádění očima
je vic než samotna akce. Naopak -potom už si povídat nechci. akcí to u mě končí a vetsinou odcházím neco delat. neco užitečnejsiho než plkat ![]()
U mě je víno, svíčky atd laciné a ukazuje to jen na to jedno. Prostě netlačit na pilu. Naslouchat holce, nechovat se sobecky. Nechat tomu volný průběh. Důležitá je čistota, jak tělesná tak v prostředí. Holka vždy vycítí, že chceš sex a některou to může zbrzdit. Letmé dotyky, smích, uvolněnost, nespěchat, to je nejdůležitější. Trpělivost. A pokud přece jen trváš na romantice, tak by to mělo být něco, co má dotyčná ráda. Nadhoď téma, co považuje za hezké a romantické a řiď se tím, co odpoví ![]()
@MyDestinka píše:
Já jsem sice romantická račice, ale souhlasím. Povídat si můžeme potom
Přesně. Já mám naštěstí se svým mužem romantiku celý den. Takže okolo sexu nemusíme dělat štráchy. Já jsem bohužel nastavená tak, že čím víc se to protahuje, tím mi klesá vzrušení. Nechápu, jak se tím někdo s chutí může zabývat dvě hodiny ![]()
@Anonymní píše:
Holky prosím o radu, jsem kluk a mám přítelkyni, jsme spolu tři roky. Můj zásadní problém je, že nejsem romantik a mám na vás velkou prosbu. Co pro vás je romantického? (Při sexu) Byl bych rád kdyby jste mi tu poradili co proto udělat. jestli nějakou výzdobu nebo tak. Předem upozorňuji, že se nejedná o žádný humor… Děkuji.
Jo chlape, mas celkem smulu.
„Romanticke“ je bohuzel vetsinou presne to, co se nam muzum hrube nelibi. Svicicicicky, kytinky, mazani medicku kolem pusinecek, ahojky, cauky, vonavoucke olejicicky, sladoulilinke recicky, komplimenticky, rozmazlovanicko, darecky, zamilovanustky… cekani v desticku, DURAZNE ODMITNUTI pozvani tech tvejch ubohejch trapnejch kamaradu na pivo (fujky!)…
@Prof. Farnsworth píše:
A důležitý je dopředu zjistit, jestli ta holka na to je. Jsou holky (i když menšina) který na tohle vůbec nejsou…
@Čičorečka píše:
Asi tak, akorat ze se za romanticku nepovazuju, to si uz ani nesnazim namlouvat ![]()
@Cosmopol píše:
Jo chlape, mas celkem smulu.„Romanticke“ je bohuzel vetsinou presne to, co se nam muzum hrube nelibi. Svicicicicky , kytinky, mazani medicku kolem pusinecek, ahojky, cauky, vonavoucke olejicicky, sladoulilinke recicky, komplimenticky, rozmazlovanicko, darecky, zamilovanustky… cekani v desticku, DURAZNE ODMITNUTI pozvani tech tvejch ubohejch trapnejch kamaradu na pivo (fujky!)…
Nic z toho jsem nezažila. ![]()
Svicicicicky - to nesnáším
kytinky - jak kterou
mazání medíčku - to ví, že mi nesmí dělat, že mu nevěřím
slova ahojky, čauky, všechny olejíčky - nesnáším řečičky a komplimentíčky, rozmazlovanicko, darecky, zamilovanustky by šly, to můžu, ale to poskytuje obvykle ten, co není ve společné domácnosti, tudíž necena čerpat odjinud
cekani v desticku - na to byl vždy opatrný
DURAZNE ODMITNUTI pozvani tech tvejch ubohejch trapnejch kamaradu na pivo (fujky!)… - neodmítá, jezdí s nimi na několid dní bůh ví kam
Měl to tak jednoduchý. Snad v příštím životě. Smůla na chlapy nebo co.
Zakladateli, zkus aspoň něco, ty oplodňováky se šampíkem by mohly fungovat, aspoň napoprvé.
@Anonymní píše:
Holky prosím o radu, jsem kluk a mám přítelkyni, jsme spolu tři roky. Můj zásadní problém je, že nejsem romantik a mám na vás velkou prosbu. Co pro vás je romantického? (Při sexu) Byl bych rád kdyby jste mi tu poradili co proto udělat. jestli nějakou výzdobu nebo tak. Předem upozorňuji, že se nejedná o žádný humor… Děkuji.
No hlavně doteky ,vyznání ,emoce ,prožitek ![]()
@Čičorečka píše:Taky jsem romanticka kozoroh…povídat si můžou u toho šampaňského
@axelina píše:
@MyDestinka ok…každý to ma jinak… u mě čím dýl předehra tím lepší …a pro mě sklenka vína a takove to svádění očimaje vic než samotna akce. Naopak -potom už si povídat nechci. akcí to u mě končí a vetsinou odcházím neco delat. neco užitečnejsiho než plkat
Jako po sexu u chlapa odejdeš dělat něco.uzitecneho
?
@Cosmopol píše:
Jo chlape, mas celkem smulu.„Romanticke“ je bohuzel vetsinou presne to, co se nam muzum hrube nelibi. Svicicicicky, kytinky, mazani medicku kolem pusinecek, ahojky, cauky, vonavoucke olejicicky, sladoulilinke recicky, komplimenticky, rozmazlovanicko, darecky, zamilovanustky… cekani v desticku, DURAZNE ODMITNUTI pozvani tech tvejch ubohejch trapnejch kamaradu na pivo (fujky!)…
Ji..
trefa
Na to jak ženu zaujmout a být romantický na to egzistuje pár receptů .
Ti největší ví jak ženu dostat do postele a každý má finty .
Květiny na ženy fungují a růže ty rudé na ženy zabírají na 100 %
A tak jí kup kytici růží (rudých jako krev ) Ženy tady ti radí abys jí pozval romantickou večeři při svíčkách nebo pokud umíš vařit tak jí můžeš uvařit .
Víno nebo šampaňské to určitě podávej na pití při večeři .
Také ti radí společnou koupel a masáž při koupeli to určitě zabere .
A když pokud ženu překvapíš a postel na které se budete milovat čistě povlečeš a na ní pohazíš okvětní plátky růže tak určitě budeš mít úspěch .
Pekelný Jezdec