Jak si představujete romantický sex?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
SDK
172
27.6.18 14:18

...

anal az na konec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40386
27.6.18 14:53

Po 3 letech by byl nejlepší pěkný kamarád do trojky, než trapné svíčky, bych řekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
27.6.18 15:08
@free333 píše:
Po 3 letech by byl nejlepší pěkný kamarád do trojky, než trapné svíčky, bych řekla :)

Jasně, každá žena si přeje po třech letech trojku. Tři roky ve vztahu? To je jasný, že už si žena přeje v posteli někoho dalšího! A při pátém výročí rozchod. Tak to má být. S nikým se dlouho nezahazovat. A nebo při šestém výročí swingers, při desátým gangbang. To je ono. Jsem celá natěšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 15:21

Romantický sex po 3 letech je pro mě ten, který je o něco jiný, než obvykle. Třeba nové polohy, víc hlazení, polibků, zkrátka něco jiného než běžný běh za orgasmem (což běžně není špatný, to vůbec). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
27.6.18 15:27

mě by jen zajímalo, jestli jste se zasnily, jak by to mělo být, nebo jste to takto už prožily. Vesměs se shodujete na jednom. A to povídat si spolu. To je to, co jsem tu někde psal, že manželským párům, nebo i přátelům to doma chybí, proto si hledají ty milence. Domácí komunikace!!! :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
27.6.18 17:18

1. Jestli máš peníze, vezmi ji na dobrou večeři, nech ji rozmazlovat ve wellness, do vířivky, domluv pro ni krásné květiny - udělej jí hezký den, večer, s trochou štěstí a rozumným přístupem se to bude brát jako předehra.

2. Pokud nemáš peníze a nejsi líný, tak jí potěš nějakou prací - třeba jí konečně navrtej poličky někam, kam chtěla / uvař / natrhej pro ni květiny / udělej jí masáž / slož jí básničku…

3. Pokud nemáš peníze a jsi líný, zařiď, aby se nějak dozvěděla, že jsi zjišťoval a ptal se, co pro ni udělat romantického, i když nejsi romantik. ;)

PS: pro většinu žen v sobě romantické gesto obsahuje překvapení. Takže pokud jsi to dosud nedělal, tak romantické může být i to, že si s ní se skleničkou něčeho sedneš a budeš se zajímat o to jak se má, cítí, co chce… a vydržíš aspoň hodinu poslouchat bez toho, že by si se s ní pohádal, koukal do mobilu nebo zaspal. :think:

Příspěvek upraven 27.06.18 v 17:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105758
27.6.18 17:21
@free333 píše:
Po 3 letech by byl nejlepší pěkný kamarád do trojky, než trapné svíčky, bych řekla :)
:roll: To je teda romantika ..aby to nebyl večer poslední
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105758
27.6.18 17:26
@Detsa píše:
Je takových možností mě napadá k tomu. Hezké téma … :kytka:.Většina tu byla zmíněna, trojka mi nepřijde moc romantická upřímně :nevim:.

je vidět, že názory na romantiku se značně liší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40386
27.6.18 17:28
@Venetia píše: :roll: To je teda romantika ..aby to nebyl večer poslední

Když mi na víno chodíme často a svíčky si pálím denně v práci, tak mi ta trojka přijde aspoň jako změna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105758
27.6.18 17:31
@free333 píše:
Když mi na víno chodíme často a svíčky si pálím denně v práci, tak mi ta trojka přijde aspoň jako změna :lol:

chápu …každý si pod tím představí uplně něco jiného …předpoklad je aspon trochu znát partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.6.18 17:51

Chvalim tvou snahu. Ale tak nejak predpokladam,ze si tva vyvolena zvykla, ze nejsi romantik za ty tri roky. Ja jen aby ti o to stala :mrgreen:
Zkus a uvidis… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
27.6.18 17:57
@free333 píše:
Když mi na víno chodíme často a svíčky si pálím denně v práci, tak mi ta trojka přijde aspoň jako změna :lol:

No vidis, kdyby sis ty svicky setrila na „jednou za cas“, nemusis steretyp resit trojkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
27.6.18 17:59

prosím vás, píšete tu o nějaké trojce. Co to je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
27.6.18 18:11
@Detsa píše:
Ale myslím si, že když to někdo nemá v sobě, stejně to nebude nakonec zdaleka ono. Jako překonat se a něco udělat se dá, ale stejně mu to vnitřně asi přijde jako blbost nakonec … povahová vlastnost no :nevim:. Ale třeba jí to udělá radost, o což mu asi hlavně jde :kytka:.

ano, s pozorností k ženám se chlap musí narodit. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.6.18 18:12
@opozice píše:
prosím vás, píšete tu o nějaké trojce. Co to je? :think:

Hodnocení, jako ve škole, tj. průměrnej sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit