Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Po 3 letech by byl nejlepší pěkný kamarád do trojky, než trapné svíčky, bych řekla ![]()
@free333 píše:
Po 3 letech by byl nejlepší pěkný kamarád do trojky, než trapné svíčky, bych řekla
Jasně, každá žena si přeje po třech letech trojku. Tři roky ve vztahu? To je jasný, že už si žena přeje v posteli někoho dalšího! A při pátém výročí rozchod. Tak to má být. S nikým se dlouho nezahazovat. A nebo při šestém výročí swingers, při desátým gangbang. To je ono. Jsem celá natěšená.
Romantický sex po 3 letech je pro mě ten, který je o něco jiný, než obvykle. Třeba nové polohy, víc hlazení, polibků, zkrátka něco jiného než běžný běh za orgasmem (což běžně není špatný, to vůbec). ![]()
mě by jen zajímalo, jestli jste se zasnily, jak by to mělo být, nebo jste to takto už prožily. Vesměs se shodujete na jednom. A to povídat si spolu. To je to, co jsem tu někde psal, že manželským párům, nebo i přátelům to doma chybí, proto si hledají ty milence. Domácí komunikace!!!
![]()
1. Jestli máš peníze, vezmi ji na dobrou večeři, nech ji rozmazlovat ve wellness, do vířivky, domluv pro ni krásné květiny - udělej jí hezký den, večer, s trochou štěstí a rozumným přístupem se to bude brát jako předehra.
2. Pokud nemáš peníze a nejsi líný, tak jí potěš nějakou prací - třeba jí konečně navrtej poličky někam, kam chtěla / uvař / natrhej pro ni květiny / udělej jí masáž / slož jí básničku…
3. Pokud nemáš peníze a jsi líný, zařiď, aby se nějak dozvěděla, že jsi zjišťoval a ptal se, co pro ni udělat romantického, i když nejsi romantik. ![]()
PS: pro většinu žen v sobě romantické gesto obsahuje překvapení. Takže pokud jsi to dosud nedělal, tak romantické může být i to, že si s ní se skleničkou něčeho sedneš a budeš se zajímat o to jak se má, cítí, co chce… a vydržíš aspoň hodinu poslouchat bez toho, že by si se s ní pohádal, koukal do mobilu nebo zaspal. ![]()
Příspěvek upraven 27.06.18 v 17:25
@free333 píše:
Po 3 letech by byl nejlepší pěkný kamarád do trojky, než trapné svíčky, bych řekla
@Detsa píše:
Je takových možností mě napadá k tomu. Hezké téma ….Většina tu byla zmíněna, trojka mi nepřijde moc romantická upřímně
.
je vidět, že názory na romantiku se značně liší
@Venetia píše:To je teda romantika ..aby to nebyl večer poslední
Když mi na víno chodíme často a svíčky si pálím denně v práci, tak mi ta trojka přijde aspoň jako změna ![]()
@free333 píše:
Když mi na víno chodíme často a svíčky si pálím denně v práci, tak mi ta trojka přijde aspoň jako změna
chápu …každý si pod tím představí uplně něco jiného …předpoklad je aspon trochu znát partnera
Chvalim tvou snahu. Ale tak nejak predpokladam,ze si tva vyvolena zvykla, ze nejsi romantik za ty tri roky. Ja jen aby ti o to stala ![]()
Zkus a uvidis… ![]()
@free333 píše:
Když mi na víno chodíme často a svíčky si pálím denně v práci, tak mi ta trojka přijde aspoň jako změna
No vidis, kdyby sis ty svicky setrila na „jednou za cas“, nemusis steretyp resit trojkou. ![]()
@Detsa píše:
Ale myslím si, že když to někdo nemá v sobě, stejně to nebude nakonec zdaleka ono. Jako překonat se a něco udělat se dá, ale stejně mu to vnitřně asi přijde jako blbost nakonec … povahová vlastnost no. Ale třeba jí to udělá radost, o což mu asi hlavně jde
.
ano, s pozorností k ženám se chlap musí narodit. ![]()
@opozice píše:
prosím vás, píšete tu o nějaké trojce. Co to je?
Hodnocení, jako ve škole, tj. průměrnej sex ![]()