Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16247
10.2.10 21:18

Bohunka: chválíme a fotečka bude? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.10 21:20

Bohunko super!!!!!!!!!me se KsK uvnitr nedari a male se evidentne taky nelibi. Jak mas stare mladsi dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
10.2.10 21:21
Terem píše:
Neczuz, poslední dítě jsem dala na záda v deseti dnech a dopracovala jsem se k tomuhle úvazu http://www.youtube.com/watch?…

Terem: teď na to docela zírám… netrpí u takhle malého mimča kyčle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
10.2.10 21:23
Saxana22 píše:
Bohunka: chválíme a fotečka bude? :)

Nebude, kruciš :cry: … naše dvouapůlletá to s foťákem nějak nezvládá :mrgreen: a nikdo jinej tam nebyl… budu to muset zopakovat o víkendu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
10.2.10 21:24
ginche píše:
Bohunko super!!!!!!!!!me se KsK uvnitr nedari a male se evidentne taky nelibi. Jak mas stare mladsi dite?

Dneska přesně 3 měsíce :-) … a byl spokojenej, chrupkal si, ani nedutal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.10 21:25

Bohunko tak to mame stejne stare deti. Sofia ma v patek 3 mesice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.10 21:26

Bohunko ted koukam, ze jsi taky prazska. Kde jsi rodila a jak jsi byla spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
10.2.10 21:35

Bohunko: nás fotí televize, polička, no podle toho, kam se dá postavit foťák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
10.2.10 21:37
ginche píše:
Bohunko ted koukam, ze jsi taky prazska. Kde jsi rodila a jak jsi byla spokojena?

Na Bulovce, obě děti - a docela spokojenost…

Akorát u dcerky mě celkem zaskočili, když mi po porodu kleštěmi a poté, co jsem jim za odpoledne kvůli tlaku dvakrát omdlela, přivezli malou na pokoj (nadstandard, takže tam nikdo jiný nebyl), nechali mi ji přes noc a ani se na nás nikdo nepřišel podívat… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
10.2.10 21:40
Saxana22 píše:
Bohunko: nás fotí televize, polička, no podle toho, kam se dá postavit foťák :mrgreen:

No jo, to jsem taky dělávala, dokud byla jenom Helenka… ale momentálně jsem ráda, že žiju, natož richtovat foťák na poličky :mrgreen: Třeba se časem zas vypracuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.10 21:43

bohunko jaky to je mit deti takhle po sobe. Rada bych to, da-li Buh, mela podobne. tak me zajimaji postrehy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
10.2.10 21:55
ginche píše:
bohunko jaky to je mit deti takhle po sobe. Rada bych to, da-li Buh, mela podobne. tak me zajimaji postrehy :twisted:

Zatím se zaučuju :-) Někdy je to síla - Helenka žárlí, vyžaduje pozornost, kdykoli se skloním k Markovi, skočí mi na záda, někdy mu i zkouší ubližovat, třeba ho štípne nebo tak. Ale někdy mi zas pomáhá přebalovat, nosí mu dudlíka, tulí se k němu, hladí ho, podle toho, jak jí to zrovna v hlavičce přeskočí… Někdy se jakoby snaží být taky miminkem, třeba si chce hrát s chrastítky, chovat se „jako miminko“, prostě je to pro ni těžké… A taky špatně snáší Markův pláč, to vždycky začne plakat taky, ne vztekle, ale lítostivě a křičí „neplač, mamíí, on pláče, chovej ho, pomooc“… Naštěstí Mareček je zlato, moc nepláče, hezky spinká, prostě nám to strašně usnadňuje… Zkrátka, je to záhul, ale nelituju :-D
A mně osobně připadá, že si to nějak víc užívám, odpadly takové ty „prostoje“, kdy jsem nevěděla, co s dítětem dělat… teď se skoro nezastavím a den uteče, jak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
10.2.10 21:59

Bohunko krasne jsi to napsala :-) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
10.2.10 22:01

Já se knížkám typu KK skoro vyhýbám, abych pak netrpěla, co jsem všechno dělala nemožně :oops: . Ale jinak vím, o čem to je, akorát se mi zdá, že se to někdy zkouší aplikovat na náš způsob života až moc vehementně, to přece jen nejde (tuhle mi manžel říkal, že to dítě přece hlídat nemusím, že mám myslet na malého Indiána na kraji jámy, tož jsem ho poslala kamsi :lol: ).

Saxano - hmmm, to je těžko říct, komu bude vyhovovat jaký úvaz. Třeba batohokapsu nevážu nikdy, protože mi to roztažení látky přes zadek stejně při batohových popruzích nejde, je to námaha navíc a úplně v tom nevidím nějaké extra plus. To když už, tak Jordana, kde se to někdy vede i nad nožičkou. Ale neříkám, někdo to tak váže rád.
Pokud jsem vázala batoh nějak jinak, tak leda s Lexi twistem (zajímavé je, že třeba s žakárovým Didymosem to mám hned, s Leem jsem si málem vykloubila obě ruce a nedala jsem to 8-o ). Na fotce jeden nicmoc pokus.
U toho DH mi to podsazení dupky taky kolikrát nevyjde, jak bych chtěla, ale tak hlavně, že dítě nevisí za rozkrok a nemůže se vykopat. Moc víc jsem to neřešila.

Bohunko - já stabilně fotím z natažené ruky :lol: , a to mám končetiny poměrně krátké. Ale fajn je i zrcadlo, už mám vykoumané, kam musím to naše postavit. Tak nějak to potom dopadá . Nejsou lidi 8-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
10.2.10 22:09
Len-til-kah píše:
Bohunko - já stabilně fotím z natažené ruky :lol: , a to mám končetiny poměrně krátké. Ale fajn je i zrcadlo, už mám vykoumané, kam musím to naše postavit. Tak nějak to potom dopadá . Nejsou lidi 8-) .

Hezkýýý :potlesk: … jéé, tak s tím zrcadlem to musím vyzkoušet, jsem technickej moula, to mě nenapadlo … u nás je taky chronický nedostatek personálu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí