Šátkování - tipy a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18357
25.10.12 12:19

Podivej se na nosenideti.cz tak jsou snad vsechny uvazy i s videy
http://nosenideti.cz/clanek.php?…
 http://www.nosenideti.cz/navod.php?…

ja vazu zatim kriz s kapsou uvnitr, ale ma 3m a 4.8kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
25.10.12 12:46

Tak ja kdyz mam nasi uvazanou v krizi s kapsou uvnitr tak vidi do boku a to ji staci a je tak spokojena :palec:
Holky jeste k obleceni, ted uz se ma ochladit.
Dneska mala mela dupky tilko a tricko s dlouhym rukavem + zatepleny nozicky a pres sebe sem mela bundu. TAk to jeste bylo asi v poho ale az se ochladi tak co ji mam oblict? jeste jednu mikinku? Nebo mam doma takovou podzimni kombinezu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
25.10.12 13:08

Lepší je společná mikina pod bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
25.10.12 13:14

@pralalinka Já si spíš myslím, že mimčo moc nenavlékat, protože se hřejete navzájem. ASi bych si pořídila nějaké ty návleky, co jsem viděla na různých stránkách, kde se prodávají šátky. A pak už jen čepičku. záleží ale, jak je silný šátek. Já mám dost teplý, takže když má v kříži dvě vrstvy šátku a případně ještě třetí - kapsu, tak to i na ven stačí. Hlavně nožičky v teple. Ale nezkoušela jsem to, takže to jsou jen mé domněnky :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.10.12 13:49

Vy to řešíte tak hezky, já začínám mít hovězí nápady na téma pořídit ještě jeden šátek s vlnou :oops:

• Citovat
  • Upravit
agy
15466
25.10.12 14:55
@Baaru píše:
Nemáte některá zkušenost s touhle bundou?: http://www.rebekaq.cz/…ka-celorocna

Zušenost nemám, ale nekupovala bych bundu, kam jde dát vsadka na dítě jen dopředu, to bych radši koupila o dvě čísla větší normální bundu. Teď se ti tam vejde břicho, pak dítě v šátku :think: A jak psala Bruni do větší bundy se mi vlezla dcera i v roce, na záda i na břicho. v nosící bundě je to ale o dost pohodlnější :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.10.12 18:50

To jsem si taky řikala, že si koupim raději větší bundu v sekáči za pár babek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
31.10.12 09:14

Ahoj, potřebuji poradit, mám 20denní miminko, učím se se šátkem, nejlepší mi zatím přijde úvaz - kolébka s kapsou venku, akorát mám furt pocit, že je tam mimi jakoby „zlomené“ asi ho vážu moc na volno, jenže my používáme čtvercovky plenky a ona jak je malinká tak má megazadek, tak vždycky nevím jak ji tam nacpat.. máte někdo tip… může to být tím, že mám šátek moc volný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
31.10.12 09:28

Zkus kolébku ve dvojitém kříži podle tohoto videa http://www.youtube.com/watch?… Pokud vám kolébky nebudou vyhovovat, můžeš vázat vertikálně do kříže s kapsou vevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
31.10.12 09:41

Zkusila bych kolíbko v krříži s kapsou uvnitř, dá se dotahovat po vložení dítěte podle potřeby stejně tak kolíbka v dvojitém kříži ona se ta v kapse venku zdá být lepší, že nemusíš motat s dítětem, ale v skutečnosti je to fakt nevýhodné, že po vložení dítětee už šátek neupravíš. zkus mrknout na video tady http://www.nosenideti.cz/video.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.10.12 10:58

@vegous Kolébky neumím a asi už nikdy umět nebudu :zed:
Vážu od 5.dne věku vertikál - KsK. Takže kdyby ses dostala do psychického stadia jako já (aneb jsem na kolíbky prostě levá), tak nezoufej :lol:

• Citovat
  • Upravit
2777
31.10.12 11:01

@vegous Ahoj, mám podobný problém, používám kolébku v kříži s kapsou. Taky máme látkové pleny a prostě ji do toho nemůžu narvat :cert: A ještě mi furt řve :,( Jak jste to dělali vy? Zatím jsem to zkusila asi čtyřikrat, ale jen chvíli protože u toho řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.10.12 11:03

@Turante Já změnila úvaz, na vertikál je spokojená. U kolébky jsme řvaly obě, já vzteky :twisted:

• Citovat
  • Upravit
18357
31.10.12 11:09

@vegous vyfot se a dej to sem, to se bude radit lip.
Jinak ja vazala od nejakych 3.5kg kriz s kapsou venku, na kolebku jsem mela moc dlouhy satek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
31.10.12 15:34
@Turante píše:
@vegous Ahoj, mám podobný problém, používám kolébku v kříži s kapsou. Taky máme látkové pleny a prostě ji do toho nemůžu narvat :cert: A ještě mi furt řve :,( Jak jste to dělali vy? Zatím jsem to zkusila asi čtyřikrat, ale jen chvíli protože u toho řve.

Ja mela s malou to samy…Ja jsou ty plinky na nich relativne velky a maji je az skoro do pulky telicka, tak jim asi nesvedci to prohnuti do klubicka. Mala chvilu vydrzela, ale funela, obcas se poblinkala…za pul hodiny fnukala. Ve svislym uvazu vydrzi 3 hodiny bez problemu a je nastvana, kdyz ji vyndam. To vicemene plati od nejakyho jejich 14 dnu stari..spise mladi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí