Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
5.1.11 16:12

bruni: myslím, že je to lepší, ale fakt to nejde moc vidět. Neboj, ono to jednou bude úplně dokonalý

(OT závidím, jakou máš postavu pár měsíců po porodu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.1.11 16:13

Furt to podsazení není úplně vončo…

Video od Vonzino jsi viděla?
http://www.youtube.com/watch?…

Má tam docela malé mimčo a hezky to popisuje… Jinak budu muset fakt přijet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.1.11 16:53
Novire píše:
Furt to podsazení není úplně vončo…

Video od Vonzino jsi viděla?
http://www.youtube.com/watch?…

Má tam docela malé mimčo a hezky to popisuje… Jinak budu muset fakt přijet :mrgreen:

Podle toho jsem se to učila!!!
Konečně jsi to pochopila, že musíš přijet :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
5.1.11 16:59

Koukám na to znovu, nevím, co dělám blbě :-(
Ale taky jí u toho miminko protestuje, to máme stejně, aspoň něco :mrgreen:

Nebo už vím, čím to je! Ta paní má větší miminko!!!!! :think:

• Citovat
  • Upravit
20840
5.1.11 17:05

Brinifid, obrovsky pomůže, když ten spodní lem kapsy opravdu vytáhneš a nacpeš ho mez vás, prostě šáhni rukou mezi vás a ten šátek vytáhni. Tím se jí ten šátek dostane až ke kolínkům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.1.11 17:14
Novire píše:
Brinifid, obrovsky pomůže, když ten spodní lem kapsy opravdu vytáhneš a nacpeš ho mez vás, prostě šáhni rukou mezi vás a ten šátek vytáhni. Tím se jí ten šátek dostane až ke kolínkům…

To jsem dělala. A pak jsem se předklonila, aby se prdelkou dostala až ke mně a zůstaly roztažený nožičky.
Kde má mít ručičky? V mém podpaží?

• Citovat
  • Upravit
20840
6.1.11 08:02

Moji prcci měli nejčastěji ručičky ohnuté v lokti a přitisknuté ke mě, ale pokud vám víc vyhovuje jiný způsob, tak to podle mě neva…

No jo, přijet musíme, ale fakt nevím kdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
8.1.11 22:23

Bruni,
to pude, neboj. Já začala vázat kříž s kapsou asi před měsícem, když bylo malému tolik, co tvojí dcerce a dneska couráme po venku jako jedno tělo. A to nemám nějakej extra šátek. Já jsem s podsazením nikdy problémy neměla, jak ho šoupnu do kapsy, tak ho chytím pod kolínky a našteluju tak jak má být a on drží jako medvěd na kmenu :mrgreen: A když se dívám na svoje první pokusy, které jsem tady hrdě nasdílela (a čekala jsem samou chválu, jaká jsem na začátek šikovná :oops: ), tak se teď jenom usmívám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.1.11 13:40
Micus píše:
Bruni,
to pude, neboj.

To znám. Všechno jde, jenom had se plazí. :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
81477
9.1.11 13:42

Brun, chce to cvik. Jinak to nepůjde. A až nacvičíš KsK, můžeš plynule přejít na tréning vázání na záda, to se teprve spotíž až na pr.eli. :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
9.1.11 13:46
Alpaka píše:
Brun, chce to cvik. Jinak to nepůjde. A až nacvičíš KsK, můžeš plynule přejít na tréning vázání na záda, to se teprve spotíž až na pr.eli. :mrgreen: :-P

To se mi líbí, ale tuším, že to nebude žádná sranda. :mrgreen: Radši bych ale zvládla i mezistupeň na bok, to se mi líbí.

• Citovat
  • Upravit
7712
10.1.11 10:22

Ahoj holky! Muzu se pridat? Uvazuju taky o noseni mimi v satku a libi se to i manzelovi… akorat jak to tu tak lehce procitam, asi to nebude zadny med se to naucit, co? :-D

Nejprve prosim o radu, jaky satek koupit - elasticky vs. pevny, u nas je 5m jasnych (manzel ma 2m) a celkove, ceho se pri nakupu vyvarovat… nebo je lepsi jit pak s mimi do prodejny a nechat si poradit primo tam? diky moc za cenne rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.1.11 10:28

xlin: S elastickým se prý lepší váže, ale má omezenou nosnost. Já chtěla jeden šátek na furt, někdo to řeší několika šátky na různá vývojová stadia a příležitosti :mrgreen: To máš jak s těma plínama :mrgreen:
Holky mi tenkrát poradily, ať koupím už zanošený, že se s tím líp váže než s novým.
Já mám 175cm a jsem hubená a mám Storchenwiege 4,1m a myslím, že dlouhý je akorát. Ale nemůžu zas tolik posoudit, na ty dva úvazy, co si myslím, že umím a vono to furt není ono :mrgreen: Ale aspoň vím, že šátkem to není, že je to rukama… :oops:

• Citovat
  • Upravit
7712
10.1.11 11:00

No ja chci taky jeden na furt :think: no a uvidime, jak moje rucicky budou sikovne, docela se toho bojim :-D sotva se to naucim, tak maly bude uz velky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.1.11 11:19

Bruni ty ses vyzle ze to neni mozny, se nedivim ze lidi nemohli najit bricho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí