Šátkování - tipy a zkušenosti

• Fotoalbum (115)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
agy
15466
12.1.11 11:04

Teram, s kapsou uvnitř, teď jsem zkoušela tu kolíbku - ta by se mi líbila víc,ale jak jsem to utáhla,měla jsem malou omotanou kolem sebe,úplně vybočenou z osy :-( Jsem nešika :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
12.1.11 11:11

To vychytáš, můžeš ji víc posadit, aby měla rozled a tím bude taky kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.1.11 11:32
agy píše:
Ahojky, tak já mám Leo tmavě modrý,chtěla jsem didymos,ale byla jsem děsně nedočkavá a už chtěla mít šátek,tak jsem vzala první lákavou nabídku :oops:
Včera jsem poprvé zkoušela navázat - kolíbka mi neprošla vůbec a vertikál KsK jsem sice nějakym způsobem umotala,ale připadalo mi,že jsem malou asi špatně dotáhla,protože za chvíli vyndala ruce a vykláněla se dozadu(je to děsná zvědavka) taky mi připadalo,že nemá moc kulatá záda :-? Jak moc si prcky přitahujete k tělu-úplně na fest? Jestli máte nějaké tipy pro začátečníky,sem s nimy :wink: :mavam:Lenholko, naše slečinky jsou o den :-)

Agy, leo je super šátek, jeden mám. Máš nový nebo použitý? Kolébku bych už ve čtyřech měsících nevázala. Mmch. já ji nedokázala navázat nikdy :oops:
Zkus kříž s kapsou uvnitř. Viděla jsi video od Vonzino? http://www.youtube.com/watch?…
Všimni si, kolik látky nechává miminku pod zadečkem - fakt hodně. Ten fialový pruh je téměř střed šátku, takže miminko má ještě dost látky až na bříšku. Klidně dej mezi vás ruku a ten šátek vytáhni co nejvýš mezi vás.
A taky si všimni, jak pečlivě dotahuje látku po celé šířce šátku.
Miminko by mělo být těsně, tak, aby když se předkloníš, nebyla mezi vámi mezera.
A neboj, každá z nás začínala a žádné to nešlo hned, chce to trošku cviku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.1.11 11:34

jak to vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.1.11 11:36

chuanitko,jojo vonzino je super :palec: zkusim ji tedy dotahnout těsněji, to bude řev :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
12.1.11 12:15
agy píše:
Ahojky, tak já mám Leo tmavě modrý,chtěla jsem didymos,ale byla jsem děsně nedočkavá a už chtěla mít šátek,tak jsem vzala první lákavou nabídku :oops:
Včera jsem poprvé zkoušela navázat - kolíbka mi neprošla vůbec a vertikál KsK jsem sice nějakym způsobem umotala,ale připadalo mi,že jsem malou asi špatně dotáhla,protože za chvíli vyndala ruce a vykláněla se dozadu(je to děsná zvědavka) taky mi připadalo,že nemá moc kulatá záda :-? Jak moc si prcky přitahujete k tělu-úplně na fest? Jestli máte nějaké tipy pro začátečníky,sem s nimy :wink: :mavam:
Agy, já KsK dotahuju co to dá. Když se předkloním a malej se odlepí, tak ještě přitánhu, hlavně u něj za krkem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.1.11 12:34
Lenholko, naše slečinky jsou o den :-)

taky si u vas vsichni prali to uuuuzasne datum 9.9.??? me mohlo picnout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
12.1.11 12:44

Agy: já myslím, že to vypadá dobře :) A ve 4 měsících bych se na kolíbky už vyprdla a zkusila ten KsK uvnitř - utáhnout fakt co nejvíc, dát dost látky pod zadeček, chce to cvik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.1.11 12:44

Lenholko,já původně měla termín 11.9. ale té posloupnosti čísel jsme si všimli až pár dní po porodu 8-) Já ležela celé léto v nemocnici,tak mi se modlily za každý další den a nikdo neměl čas vymýšlet magický data :lol:
Co myslíte na tu foto :?: Je tam vůbec vidět,jak tam malá je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.1.11 12:49

Saxano díky :kytka: Já vím,vy všechny preferujete vertikál.Když já malou vůbec nenosím „nastojáka“ ani odkrkávat ji tak nedávám,jak nejsem zvyklá mít malou v takový poloze,připadá mi to děsně divný a bojim se,abych vázala dobře a neulomila jí hlavu :lol: Ale tak snad to jde o zvyk,že?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.1.11 12:50
agy píše:
Lenholko,já původně měla termín 11.9. ale té posloupnosti čísel jsme si všimli až pár dní po porodu 8-) Já ležela celé léto v nemocnici,tak mi se modlily za každý další den a nikdo neměl čas vymýšlet magický data :lol:
Co myslíte na tu foto :?: Je tam vůbec vidět,jak tam malá je? :think:

ja mela termin 12.9. :-D
a sice tomu vubec nerozumim ale mala tam vypada ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.1.11 13:45

Agy, ja myslim, ze ji tam mas hezky navaznou :wink: A netrci ji uz ven nozicky? :-D Mne se nejlepe vazala dcerka do kolibky mezi 3-4. mesicem :wink: Ted uz ji trci nohy pomalu do zatacky za zada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.1.11 14:01

Hmmm,nožky přečuhujou,tady na té fotce jsou trošku vidět zelené bačkorky,je to špatně :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.1.11 14:43

Ja myslim ze to neni spatne, jen uz je proste vetsi a pokud je Vam to obema pohodlne, tak je to, myslim, v poho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
12.1.11 15:07

Holky a co myslíte na toto :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...