Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Teram, s kapsou uvnitř, teď jsem zkoušela tu kolíbku - ta by se mi líbila víc,ale jak jsem to utáhla,měla jsem malou omotanou kolem sebe,úplně vybočenou z osy
Jsem nešika ![]()
To vychytáš, můžeš ji víc posadit, aby měla rozled a tím bude taky kratší.
agy píše:
Ahojky, tak já mám Leo tmavě modrý,chtěla jsem didymos,ale byla jsem děsně nedočkavá a už chtěla mít šátek,tak jsem vzala první lákavou nabídku
Včera jsem poprvé zkoušela navázat - kolíbka mi neprošla vůbec a vertikál KsK jsem sice nějakym způsobem umotala,ale připadalo mi,že jsem malou asi špatně dotáhla,protože za chvíli vyndala ruce a vykláněla se dozadu(je to děsná zvědavka) taky mi připadalo,že nemá moc kulatá zádaJak moc si prcky přitahujete k tělu-úplně na fest? Jestli máte nějaké tipy pro začátečníky,sem s nimy
![]()
Lenholko, naše slečinky jsou o den
Agy, leo je super šátek, jeden mám. Máš nový nebo použitý? Kolébku bych už ve čtyřech měsících nevázala. Mmch. já ji nedokázala navázat nikdy ![]()
Zkus kříž s kapsou uvnitř. Viděla jsi video od Vonzino? http://www.youtube.com/watch?…
Všimni si, kolik látky nechává miminku pod zadečkem - fakt hodně. Ten fialový pruh je téměř střed šátku, takže miminko má ještě dost látky až na bříšku. Klidně dej mezi vás ruku a ten šátek vytáhni co nejvýš mezi vás.
A taky si všimni, jak pečlivě dotahuje látku po celé šířce šátku.
Miminko by mělo být těsně, tak, aby když se předkloníš, nebyla mezi vámi mezera.
A neboj, každá z nás začínala a žádné to nešlo hned, chce to trošku cviku ![]()
chuanitko,jojo vonzino je super
zkusim ji tedy dotahnout těsněji, to bude řev
![]()
agy píše:Agy, já KsK dotahuju co to dá. Když se předkloním a malej se odlepí, tak ještě přitánhu, hlavně u něj za krkem.
Ahojky, tak já mám Leo tmavě modrý,chtěla jsem didymos,ale byla jsem děsně nedočkavá a už chtěla mít šátek,tak jsem vzala první lákavou nabídku
Včera jsem poprvé zkoušela navázat - kolíbka mi neprošla vůbec a vertikál KsK jsem sice nějakym způsobem umotala,ale připadalo mi,že jsem malou asi špatně dotáhla,protože za chvíli vyndala ruce a vykláněla se dozadu(je to děsná zvědavka) taky mi připadalo,že nemá moc kulatá zádaJak moc si prcky přitahujete k tělu-úplně na fest? Jestli máte nějaké tipy pro začátečníky,sem s nimy
![]()
Lenholko, naše slečinky jsou o den
taky si u vas vsichni prali to uuuuzasne datum 9.9.??? me mohlo picnout:)
Agy: já myslím, že to vypadá dobře
A ve 4 měsících bych se na kolíbky už vyprdla a zkusila ten KsK uvnitř - utáhnout fakt co nejvíc, dát dost látky pod zadeček, chce to cvik ![]()
Lenholko,já původně měla termín 11.9. ale té posloupnosti čísel jsme si všimli až pár dní po porodu
Já ležela celé léto v nemocnici,tak mi se modlily za každý další den a nikdo neměl čas vymýšlet magický data ![]()
Co myslíte na tu foto
Je tam vůbec vidět,jak tam malá je? ![]()
Saxano díky
Já vím,vy všechny preferujete vertikál.Když já malou vůbec nenosím „nastojáka“ ani odkrkávat ji tak nedávám,jak nejsem zvyklá mít malou v takový poloze,připadá mi to děsně divný a bojim se,abych vázala dobře a neulomila jí hlavu
Ale tak snad to jde o zvyk,že?!
agy píše:
Lenholko,já původně měla termín 11.9. ale té posloupnosti čísel jsme si všimli až pár dní po poroduJá ležela celé léto v nemocnici,tak mi se modlily za každý další den a nikdo neměl čas vymýšlet magický data
Co myslíte na tu fotoJe tam vůbec vidět,jak tam malá je?
ja mela termin 12.9. ![]()
a sice tomu vubec nerozumim ale mala tam vypada ok ![]()
Agy, ja myslim, ze ji tam mas hezky navaznou
A netrci ji uz ven nozicky?
Mne se nejlepe vazala dcerka do kolibky mezi 3-4. mesicem
Ted uz ji trci nohy pomalu do zatacky za zada ![]()
Hmmm,nožky přečuhujou,tady na té fotce jsou trošku vidět zelené bačkorky,je to špatně ![]()
Ja myslim ze to neni spatne, jen uz je proste vetsi a pokud je Vam to obema pohodlne, tak je to, myslim, v poho ![]()