Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
Mě to přijde super. možná ten vnější lem dotáhnout až ke kolínku, ale mořžná už to nepůjde.
Agy: že ty si sem chodíš pro pochvaly úvazů?
Možná by prcek mohl být trošku níž, ale to vychytáš, tak jak ti to bude pohodlné ![]()
A všechno je o zvyku, třeba když jsme začaly vázat na záda, tak jsem z toho byla nesvá,ale na břiše bych jí nechtěla už ani za nic ![]()
Agy, přijde mi to dobré
Máš ten šátek nový? S novým se váže hůř, přečti si tady: http://www.salatky.cz/index.php?…
A neboj, za chvilku to bude rutina ![]()
teda holky,fakt jo
tak děkuju,ale tak dycky se mi to takhle nepovede a pořád jí mám dost nahoře,to musim vychytat a ten lem zkusim příště teda víc roztáhnout.
Chuanitko,šátek mám z druhé ruky,jak ste mi předtím poradili ![]()
Agy: hele a na ND moc nelez, nebo budeš mít doma za chvilku komín ze šátků ![]()
Saxano,já tam to leo koupila a na co myslíš,že jsem myslela včera večer,než jsem usnula
Akorát ta výše mateřské a hypoška k tomu mě bude brzdit ![]()
Agy: no na kterýpak? No hodil by se nějaký do červena, zelena, pak taky přírodní a možná ještě proužkatý a co vyzkoušet nějakou příměs? Vlnu, len, kašmír, alpaku, hedvábíčko?
![]()
Nestraš
Ale tak na jaro bude třeba něco vzdušnějšího v jarních barvách
Leo je dlouhé 4,2m
Chuanitko, moc díky za radu,že mám vytáhnout šátek mezi naše břicha,to fakt perfektně podsadí prdelku miminka ![]()
Hoky, tak jsem taky mezi váma. Koupila jsem dopoledne na aukru zatím použitej Tibet Vatanai, neb když jsem měla šátek půjčený, tak se na něj malej moc netvářil. Ale větřím, že si zvykne a budeme nosit!
agy píše:
Holky,jak oblíkáte mimča do šátku ven teď když 5 - 10C
Vlněná kukla, dlouhé vlňáčky Longies, triko s dl. rukávem, tenká mikina.
Na to nosící bundu.
Akorát už teda nemám mimčo, ale batole, které nemá problémy s termoregulací
Oblékám jako Cappy, jen máme nahoře svetr a na nohou teplé boty a tlusté ponožky, ale to Cappy taky
. Oblékám od podzimu do jara stejně, jen dávám navrch nosící bundu nebo mikinu nebo oboje podle teploty.
Agy: no záleží, jestli ho pod něčím schováš
Já dávala nejraději fleesový overall, hezky se na něj váže a hodně zateplit nožičky ![]()