Sex jen o víkendu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
16.8.23 06:10

Zajímavé… Nadrženého musíš dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.8.23 07:14
@Anonymní píše:
Asi…To ví jen oni, proč si mě vybíraj.

A víš o tom, že chlapa si můžeš vybrat i ty a nemusíš čekat, až si nějaký vybere tebe? :roll: :mrgreen: A když zjistíš, že v posteli to není terno, pusť ho prostě po měsíci k vodě, nehraj si na spasitelku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
16.8.23 21:51

@NickKV Prosím tě, kde ty ses tady vzal. Předpokládám, že jsi chlap. Už jsem tě dneska zahlídla ve třetí diskuzi a plácáš nesmyslné hovadiny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
16.8.23 21:57
@Anonymní píše:
To jsem zkoušela dříve :mrgreen: si vybírat. To mi bylo do 20ti let :mrgreen:.Úspěch moc nebyl. Hlavně sem si vybìrala samé,,lepší :mrgreen: " :mrgreen:.Takže dobře, že mě nechtěli. Jinak já nějak nejsem na krásu. Krasavec mě nezaujme.Jdu za tou chemií, která ale pomine :lol:.Brzy je chlap místo za porci sexu, více vděčný za porci guláše :think:.

Nechápu, tohle jsem nikdy nezažila a pár partnerů jsem měla a k tomu to byli chlapi, kteří vypadali dobre. Já bych v tvém věku nezustavala s takovým sexuálním egoistou

• Citovat
  • Upravit
Nurofen
16.8.23 22:07
@Anonymní píše:
Mám vztah 2,5 měsìce a už měsíc je sex jen o víkendu. Několikrát jsem to s ním probírala, že je to pro mě málo. Ale říká, že je to tìm, že měnil práci a nenì tam spokojený. Nejde mu to moc a je nervóznì,unavený ( chodí na raní, ale usíná po půlnoci)…Ale chuť má na mě. Což si protiřečí…Bojím se, že náš vztah na tomto ztroskotá. Pro mě je ideál sex obden a ne jen v sobotu nebo ještě i v neděli (po vyčtení, že mi ta frekvence nevyhovuje),pak zas 5 dní nic…Bohužel neposoudím, zda by ten ùtlum byl, ikdyby zůstal v původní práci. Jak dlouho čekat, jestli zas bude chtít častěji? Snažím se mít pochopení…Na druhou stranu nechci tento stav zajet jako normu.Jde o to, že před měsícem stačilo líbání a už byl,,připravený„.Teď kolikrát si začnu s ním hràt a nic…Takže to spíše tipuju na to, že už ho nepřitahuju a nebo má najednou nižší potřebu. Sex je navìc většinou ráno, kdy to jde samo a to mi zas vadí, že vlastně se o,,to“ nemusìm přičinit. Jelikož ráno to funguje samo. Tváří se vždy smutně a že mě miluje atd.Ale to neřeší to, že mě chybí sex a to aby mě chtěl jako na začátku. Kor když na to začátku stále jsme :think:.Co dělat? Dokdy čekat? Jak to vykonzultovat, abych nebyla za loudilku a neponižovala se?Příspěvek upraven 10.08.23 v 10:31

Buď ráda za víkendový sex a podřiď se muži. Jestli s ním spíš, jsi jeho majetek. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25194
17.8.23 00:15
@Nurofen píše:
Buď ráda za víkendový sex a podřiď se muži. Jestli s ním spíš, jsi jeho majetek. :nevim:
:mrgreen: :zed: žádný člověk není jiného člověka MAJETEK
Ano?
(Základní premisa Svobody… díky bohu za ni.. otroci by ti to asi vysvětlili trochu názorněji )… zase trapná provokace..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nurofen
17.8.23 01:19
@Lucy75 píše: :mrgreen: :zed: žádný člověk není jiného člověka MAJETEK
Ano?
(Základní premisa Svobody… díky bohu za ni.. otroci by ti to asi vysvětlili trochu názorněji )… zase trapná provokace..

Tvou premisu by přijal jen feministický extrémista :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nurofen
17.8.23 01:19

Já chci lidem ponechat svobodu žít v „otroctví“ a mít „otroky“, samozřejmě v dobrém :nevim:

• Citovat
  • Upravit
107638
17.8.23 09:04
@Nurofen píše:
Buď ráda za víkendový sex a podřiď se muži. Jestli s ním spíš, jsi jeho majetek. :nevim:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nurofen
17.8.23 10:58
@Venetia píše: :mrgreen:
:nevim:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...