Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexter píše:
S tebou to musí být taky žůžo.
No možná jsem náročná, ale nedovedu si představit, že se ke mě takhle chová nový partner. Ve fázi, kdy ze sebe mají být oba paf, mají se poznávat a chtít spolu trávit co nejvíc společného času. Na ležení u telky s telefonem a lahváčem mě teda neužije ani po 20 letech manželství, ve kterém jsem ![]()
@Lexter píše:
S tebou to musí být taky žůžo.
A teď si to vem obráceně. Máš 2,5 měsíce novou babu a najednou k tobě přijde po práci domů, vleze si do tepláků, zaleze na gauč a začne čumět na Instáč. Jdeš k ní a zkusíš jí nějak rozvášnit a ona ti řekne, že dneska je unavená a má stres z práce a nevlhne jí, protože málo pila. To chceš
![]()
@unuděná píše:
No možná jsem náročná, ale nedovedu si představit, že se ke mě takhle chová nový partner. Ve fázi, kdy ze sebe mají být oba paf, mají se poznávat a chtít spolu trávit co nejvíc společného času. Na ležení u telky s telefonem a lahváčem mě teda neužije ani po 20 letech manželství, ve kterém jsem
Ale to jo, jen jsem si představil po těžkým dnu v práci jak zalezu do postele, bez nálady a ty mi uděláš tóčo že není muty tuty a že nemluvím.
@unuděná Nejdelší vztah měl ve svých 30letech 4 roky a tam prý to oboustraně vyšumělo a jinak ho nechávají vzdy ženy. Tím spíš nechápu jeho počínánì.
@unuděná píše:
A teď si to vem obráceně. Máš 2,5 měsíce novou babu a najednou k tobě přijde po práci domů, vleze si do tepláků, zaleze na gauč a začne čumět na Instáč. Jdeš k ní a zkusíš jí nějak rozvášnit a ona ti řekne, že dneska je unavená a má stres z práce a nevlhne jí, protože málo pila. To chceš![]()
Stane se. Tepláky jsou sexy, gauč mám taky rád, instagram zkousnu. Ne každej má vždycky náladu.
@Lexter píše:
Ale to jo, jen jsem si představil po těžkým dnu v práci jak zalezu do postele, bez nálady a ty mi uděláš tóčo že není muty tuty a že nemluvím.
Kdybych měla tak náročný den, že si chci zalézt do postele a čumět na bednu a nic neřešit, nelezu k novému příteli domů, nemyslíš? Já žádný tóča nikomu nedělám, neboj ![]()
@Lexter píše:
Stane se. Tepláky jsou sexy, gauč mám taky rád, instagram zkousnu. Ne každej má vždycky náladu.
Kruci tak proč leze k nové partnerce domů?? Ať se jde vyspat do svojí postele. A až bude chtít jít k nové slečně, vyšponuje se, dovalí lahev vína a chuť si povídat. Na nějakýho morouse v teplákách po dvou a půl měsících vztahu nikdo není zvědavý, ne?
@unuděná píše:
Kdybych měla tak náročný den, že si chci zalézt do postele a čumět na bednu a nic neřešit, nelezu k novému příteli domů, nemyslíš? Já žádný tóča nikomu nedělám, neboj
Jo, to by bylo divný no. Leda že má přítel lepší matraci.
Teđ otázka, jak dlouho čekat, jestli začne být zas normálně sexuálně aktivnì?Tak jak mi tvrdil, že může pořád? Jak dlouho čekat?
@Anonymní píše:
@unuděná Nejdelší vztah měl ve svých 30letech 4 roky a tam prý to oboustraně vyšumělo a jinak ho nechávají vzdy ženy. Tím spíš nechápu jeho počínánì.
Já moc nechapu, co na tom nechápeš
holt nemá stejnou frekvenci jako ty, i když by třeba i rad, to nepredelas. Si vem, ze bys měla partnera, co by chtěl sex několikrát za noc, takže bys třeba nemohla poradne spát, a porad ho po tobe požadoval, i kdybys byla unavená a rikala mu to
to by asi taky moc nefungovalo, ne?
A každý chlap by chtěl nadrzenou samici, ale ne každý by to s ni déle vydržel
ono se to časem začne zajidat, pokud dotyčný na to zas až tak není ![]()
@Semtex píše:
Já moc nechapu, co na tom nechápešholt nemá stejnou frekvenci jako ty, i když by třeba i rad, to nepredelas. Si vem, ze bys měla partnera, co by chtěl sex několikrát za noc, takže bys třeba nemohla poradne spát, a porad ho po tobe požadoval, i kdybys byla unavená a rikala mu to
to by asi taky moc nefungovalo, ne?A každý chlap by chtěl nadrzenou samici, ale ne každý by to s ni déle vydržel
![]()
![]()
ono se to časem začne zajidat, pokud dotyčný na to zas až tak není
Tvrdil, že sex chce furt a nikdy nemá dost
.Mám pocit, že změnil prostě práci a teđ se jen bude vymlouvat, že nemá chuť jak prvnì měsíc, protože už nemá flákačku v práci, jako když mě poznal. To přece není argument na defakco nemít sexuální život. Prostě musím makat, tak sex bude 1.týdně
.
@Anonymní píše:
Tvrdil, že sex chce furt a nikdy nemá dost.Mám pocit, že změnil prostě práci a teđ se jen bude vymlouvat, že nemá chuť jak prvnì měsíc, protože už nemá flákačku v práci, jako když mě poznal. To přece není argument na defakco nemít sexuální život. Prostě musím makat, tak sex bude 1.týdně
.
No, tak jestli má fakt náročné zaměstnání, tak je to relevantní argument. Jako ale dokud nepoznas/nezazijes nějakou drinu, třeba i psychickou, tak se asi moc neumíš vcitit, jaké to je byt fakt unavená ![]()
No kazdopadne ať tak nebo tak, očividně toto není partner pro tebe. Ze něco říká, bych nebrala úplně závazně, když realita je jina. Třeba to bylo jen vyslovené prani, ji jsem psala, každý by chtěl naruzivou, ale málokterý by s ni vydržel
proste tohle fakt nevynutis
třeba už ho to tak odrazuje, to tvé časté naléhání, ze se mu ani už nepostavi ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná To je ono, proto mu říkám, že si pripadám jak ve vztahu po 10letech. Že to nejak rychle opadlo. Že mě už tak nechce, netouží po mě. Přijde mi takový lenivý.Místo psaní si o sexu a jak po sobě toužíme…To zajelo do rytmu - co mám koupit lásko a nebo že ho to v práci nebavì.
a jak často toto téma řešíte? Pokud to měsíc bylo ok, pak to sklouzlo jinam s tím, že se mu ani nepostaví, protože má problémy v práci, tak s přístupem „stíhačky“ ho podle mě dostaneš ještě do větších nervů a o to spíš mu to nepůjde…upřímně, nějaké extra pochopení z tvé strany úplně necítím a jestli pořád jen řešíte sex, sex a sex, tak to taky musí být dost na palici…