Sex jen o víkendu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.8.23 09:44
@Semtex píše:
No, tak jestli má fakt náročné zaměstnání, tak je to relevantní argument. Jako ale dokud nepoznas/nezazijes nějakou drinu, třeba i psychickou, tak se asi moc neumíš vcitit, jaké to je byt fakt unavená :lol:No kazdopadne ať tak nebo tak, očividně toto není partner pro tebe. Ze něco říká, bych nebrala úplně závazně, když realita je jina. Třeba to bylo jen vyslovené prani, ji jsem psala, každý by chtěl naruzivou, ale málokterý by s ni vydržel ;) proste tohle fakt nevynutis ;) třeba už ho to tak odrazuje, to tvé časté naléhání, ze se mu ani už nepostavi :D

Netvrdila bych o sobě, že jsem náružívá, když bych nebyla.No hold nelze druhé posuzovat dle sebe.

Příspěvek upraven 11.08.23 v 06:09

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 09:48
@Keyllah píše:
a jak často toto téma řešíte? Pokud to měsíc bylo ok, pak to sklouzlo jinam s tím, že se mu ani nepostaví, protože má problémy v práci, tak s přístupem „stíhačky“ ho podle mě dostaneš ještě do větších nervů a o to spíš mu to nepůjde…upřímně, nějaké extra pochopení z tvé strany úplně necítím a jestli pořád jen řešíte sex, sex a sex, tak to taky musí být dost na palici…

Netlačìm. Jem jsem vyjádřila nespokojenost, kdyz se staral, co mi je. Nebudu se přetvařovat. A řekla jsem mu, že mi nepřijde normální, aby o sobě tvrdil, jak chce pořád pak skoro nic není. Že vědět to dřív ani si s ním nezačnu. Že sem mu hned řekla, jak to mám a že už nechci být sexuálně frustrovaná.

• Citovat
  • Upravit
14727
9.8.23 10:17
@Anonymní píše:
Netlačìm. Jem jsem vyjádřila nespokojenost, kdyz se staral, co mi je. Nebudu se přetvařovat. A řekla jsem mu, že mi nepřijde normální, aby o sobě tvrdil, jak chce pořád pak skoro nic není. Že vědět to dřív ani si s ním nezačnu. Že sem mu hned řekla, jak to mám a že už nechci být sexuálně frustrovaná.

Hele tak to zkus vymáhat cestou občansko-právního sporu, že jste si něco ujednali a on to neplní. Ústní smlouva taky smlouva. Třeba dostane pokutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
9.8.23 10:37
@Anonymní píše:
Nechápu to. A moc nevěřím, že je to jen tou prací. Jen vzpomínám na to, jak přišel a hned byl sex a několikrát každý den. A těđ jen v sobotu. V neděli na mě padla blbá nálada a zase sem to téma otevřela. Tak mě uspokojil ručně a sex ani nebyl. Podle mě sex prostě nepotřebuje. Předtím deně psal, jak je nadržený a jak to chce a teđ nic. U sexu neříká, to co říkával. Sem mu říkala, že mi to přijde jak sex po 10letech, že to rychle opadlo a že mi to nevyhovuje. Prý se to zlepší, nemám se bát, že je to prací :roll:.

A to tě baví? Možná to tak má v každém vztahu. třeba na sex moc není a stačí mu 1× týdně. To bych nedala a utekla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5263
9.8.23 10:45

Promluvila bych si s nim jeste jednou a rekla, ze pokud se to nezlepsi, tak koncis. Po 2 a pul mesicich vztahu mas mit sexu habadej, kor kdyz na nej udajne jste oba dva. Jednou tydne (samozrejme vyjimky typu nemoc chapu) je pro me malo a rozumim ti, jak se citis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
9.8.23 10:47
@Anonymní píše:

Hele, tady si většina z toho asi dělá perdel, ale já ti naprosto rozumím jak se cítíš.
To je prostě strašná frustrace, když jsi šla do vztahu s tím, že je stejně sexuálně naladěný jako ty a on na to teď kašle. Pokud se takhle chová po ani ne 3 měsících, tak je to problém. Co bude dělat po roce?
Taky jsem byla párkrát na*raná, i když tam nešlo o sex, ale třeba o to, že se ze zapáleného výletníka najednou stal prďola gaučový, nebo z vyvoněného gentlemana chlap, co začal vypadat pomalu jak houmles, co prý má smrdět předtím i potem :poblion:
Prostě si začali být až moc jistí a už neměli potřebu se přetvařovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
9.8.23 10:50
@unuděná píše:
To by bylo v pořádku, kdyby jí na začátku vztahu netvrdil, jak mu nestačil sex 2× týdně a že je hodně náruživej. A po měsíci zkrat a místo sexu je telka? :roll:

Asi ji chtěl sbalit, tak trochu kecal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.8.23 10:52
@Venetia píše:
Asi ji chtěl sbalit, tak trochu kecal

No právě, taky si myslím, že to s únavou z práce nemá vůbec nic společného. Vypadá jako typický gaučák, co jenom pěkně zpíval, dokud jí lapal. Ale výdrž teda nemá, obvykle se tyhle typy odkopou až po nějakém tom roce, ne po měsíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.8.23 11:05

First world problems. Tak si kup vibrátor a womanizer.

• Citovat
  • Upravit
53190
9.8.23 11:06
@Mango_Lassi píše:

To je teda rada, mi to připomnělo dnešní diskuzi na téma „umělá vagína místo ženy“ :lol: Jestli ono by nebylo lepší najít si partnera, který je na tom se sexem podobně jako ona :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 11:07

@miss_teeque Děkuji :kytka:.Děkuji všem, co mě chápou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.23 11:08
@Mango_Lassi píše:

Uvažuju nad tìm. Ale nenahradí mi to líbánì,něhu, doteky…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
9.8.23 11:12
@unuděná píše:
To je teda rada, mi to připomnělo dnešní diskuzi na téma „umělá vagína místo ženy“ :lol: Jestli ono by nebylo lepší najít si partnera, který je na tom se sexem podobně jako ona :P

Já radím funkčně a konstruktivně :lol:

• Citovat
  • Upravit
14727

Já bych i chápala, že ti to vadí, ale nechapu, proč s nim tedy ještě jsi a resis to? Našel se zásadní rozpor, tak takhle bychom si nerozuměli a bude lepší se rozloučit.

Z lenochoda králíka neudelas a pokud tě to tak irituje, tak ten vztah ukonči. Vždyť co to je za vztah, když už na začátku musis řešit takové věci a cítit se tak, jak se citis? Sex je zaklad a když si v nem dva tak zásadně nerozumí, tak to cely nemá vůbec smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Mango_Lassi píše:
Já radím funkčně a konstruktivně :lol:

Na mě by to třeba neplatilo. Sexuální frustraci bych měla i kdybych si to denně dělala sama. Sex není jen o uspokojení přece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí