Seznamka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
23.7.17 22:18
@22peta píše:
Můžete mi prosím dát odkazy na osvědčené seznamky? Bohužel mám dost na chlapy smůlu, tak to chci zkusit takhle. Znám jen štěstí, tam jsem i registrovaná, ale zatím mě nikdo nezaujal, tak bych ráda vyzkoušela i jiné. Díky
.

Příspěvek upraven 23.07.17 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78395
23.7.17 22:18

@22peta badoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.17 22:27

@22peta my se s mužem známe ze seznamky štěstí. Bylo to na první dobrou :hug: sešla jsem se jen s ním, žádné dlouhé dopisování, po prvním vzkazu jsme se sešli a ono to vyšlo. Dneska čekáme druhé dítko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9148
23.7.17 22:36

Taky badoo..ale kupa uchylaku a obsourniku a jen jeden co za neco stal..stoji..porad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
25.7.17 12:12

Badoo, twoo, Lidé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
25.7.17 14:03

Tak nevím, nějak tomu nerozumím…občas se mrknu na jakoukoliv seznamku, kde jsem byl aktívní někdy před 8 - 10 lety a zdá se mně, že tam čekají furt ty samé „náročné“ a „ochotné si počkat na toho pravého“, který bude „normální“ a nemá zájem „jenom o sex“…a když jím chci pomoci a navrhnu, aby si tu desetiletí trvajicí čekačku zpestřily nějakým tím nezávazným sexíčkem, tak se ještě vztekají…no chápete to??? S takovou dopadnou „ze seznamky přímo do futrálu“…

• Citovat
  • Upravit
kvetina73
17.5.19 17:10

seznamky

Milé dámy, podle čeho testujete - vybíráte případné partnery na seznamkách? Jak poznám, že to se mnou dotyčný myslí vážně? Stejně mám takový pocit, že jde vesměs všem jen o to si užít, sex a aby co nejméně utrpěla jejich peněženka.., vážný vztah tam hledá minimum uchazečů. I kyž o něm píše většina, již jsem měla 2 vztahy, co nedopadly, plus nevydařené manželství, kde mne ex podrazil, způsobem jakým bych to nečekala v životě. proto jsem opatrná..
Narazila jsem na jednoho muže, co se mi líbil, hezký chlap, atraktivní, ovšem to chování se mi nelíbí, buran z venkova, moc se chovat neumí k ženě, jelikož nemá dořešenou minulost, tak finance pohltí soudy, také musí pořídit nové auto,..No ale prozatím jsme spolu byli jen na obědě, který jsem ještě musela navrhnout a nakterý mě tedy nakonec vzal z nedostatku času, procházku zkrátil, aby měl více času na sex, ten je s ním hezký, ale já nehledám jen sex, ráda bych vztah a on je toho názoru, dokud spolu 2 lidi nebydlí, tak nevidí důvod, proč by mě měl někam brávat,..prý ze dvou platů se žije jinak a každý dle svých možností..Bylo by mi to jedno, sama na tom ale nejsem finančně nejlépe, hůř než on bych řekla. Tak nevím, hledat dál, nebídky by byly.Sice mě dost přitahuje, ale pokaždé kdy se vidíme, řekne něco nad čím mi zůstává rozum stát.

• Citovat
  • Upravit
1934
17.5.19 17:19
@kvetina73 píše:
Milé dámy, podle čeho testujete - vybíráte případné partnery na seznamkách? Jak poznám, že to se mnou dotyčný myslí vážně? Stejně mám takový pocit, že jde vesměs všem jen o to si užít, sex a aby co nejméně utrpěla jejich peněženka.., vážný vztah tam hledá minimum uchazečů. I kyž o něm píše většina, již jsem měla 2 vztahy, co nedopadly, plus nevydařené manželství, kde mne ex podrazil, způsobem jakým bych to nečekala v životě. proto jsem opatrná..
Narazila jsem na jednoho muže, co se mi líbil, hezký chlap, atraktivní, ovšem to chování se mi nelíbí, buran z venkova, moc se chovat neumí k ženě, jelikož nemá dořešenou minulost, tak finance pohltí soudy, také musí pořídit nové auto,..No ale prozatím jsme spolu byli jen na obědě, který jsem ještě musela navrhnout a nakterý mě tedy nakonec vzal z nedostatku času, procházku zkrátil, aby měl více času na sex, ten je s ním hezký, ale já nehledám jen sex, ráda bych vztah a on je toho názoru, dokud spolu 2 lidi nebydlí, tak nevidí důvod, proč by mě měl někam brávat,..prý ze dvou platů se žije jinak a každý dle svých možností..Bylo by mi to jedno, sama na tom ale nejsem finančně nejlépe, hůř než on bych řekla. Tak nevím, hledat dál, nebídky by byly.Sice mě dost přitahuje, ale pokaždé kdy se vidíme, řekne něco nad čím mi zůstává rozum stát.
:lol: :lol: :lol: Jaká šla, takového potkala, aneb vrána k vráně sedá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
18.5.19 10:52

@kvetina73 Od burana pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetina73
19.5.19 11:03

seznamky

Seznamka rande, štěstí, badoo..Ale chce to mít štěstí, ne každému se zadaří najít vhodný protějšek. Lidi se poznají trošku víc až po čase. Kaýdý jsme jiní a máme jiné představy, chce to slevit ze svých požadavků, pan " dokonalý " neexistuje. Jde o to, co kdo hledá. Přesná definice vztahu není, každý si pod tím představuje něco jiného a pánové tam často hledají jen sex.

• Citovat
  • Upravit
14751
19.5.19 11:13
@kvetina73 píše:
Seznamka rande, štěstí, badoo..Ale chce to mít štěstí, ne každému se zadaří najít vhodný protějšek. Lidi se poznají trošku víc až po čase. Kaýdý jsme jiní a máme jiné představy, chce to slevit ze svých požadavků, pan " dokonalý " neexistuje. Jde o to, co kdo hledá. Přesná definice vztahu není, každý si pod tím představuje něco jiného a pánové tam často hledají jen sex.

Problém bývá v tom, že i průměrné (prostě skoro každé) ženě se na seznamce ozvou desítky až stovky mužů. Od zoufalců, přes normální muže (těch je většina) až po super samce na které si většina žen ani nemyslí. Takže ženy jsou najednou namlsané a míří výš než kam by normálně mířily (běžně by se bavily/šly na rande s normálním mužem, ale teď se jim nabízí supersamci, takže proč se spokojit s průměrem). No ale stejně tak jako se modelka težko spokojí s průměrným mužem, tak i supersamec se těžko spokojí s průměrnou ženou (když má na modelky). Takže o co jde supersamci? O sex.

Průměrná žena si tak vybere supersamce, ten ji nabulíkuje jak ji miluje, na prvním rande proběhne sex a supersamec už se neozve. Průměrná žena pak všechny muže označí za dobytky co jim jde jen o jedno, aby za čas zase podlehla supersamci. Přitom průměrný muž by byl za průmernou ženu rád (protože na modelky nemá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetina73
19.5.19 11:39

seznamky

No mě se můj supersamec ozval, jenže už po 2 rande mi tvrdil že mě miluje, jinak působil chladně i při setkání. Bohužel jsem se do něho nějak zakoukala a není mi úplně jedno.Ale jeho chování mi nevyhovuje, divadlo po něm chtít nemám, procházku u něho zkrátil, s tím, že je unavemý, ale sex ten musel být, poté mě odvezl domů..Viděli jsme se asi 6krát, nic víc kromě sexu nepředvedl. Nemá dořešený majetek nejaký dluh po bývalé, ale na nové auto musí šetřit..Nechci ztrácet čas s chlapem, který je švorc, také na tom nejsem nejlépe. Jenže mě přitahuje a podle jeho chování je si dobře vědom toho, že se ženám líbí. Dala jsem mu vale a už zas svítí na seznamce, schválně mne oslovil, napsal jen hezká žena a že jsme ted mohli být spolu..Nevím, nebaví mě ztrácet čas na seznamkách, když ho ani moc nemám. Ale jen se sexem se nespokojím, potřebuji lásku, oporu, občas někam zajít..

• Citovat
  • Upravit
37
13.6.19 15:06

Ahoj nějaká maminka Bisexuální? Na seznámeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
13.6.19 15:16
@Tomkins píše: :lol: :lol: :lol: Jaká šla, takového potkala, aneb vrána k vráně sedá.

To bylo drsné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
14.6.19 07:44
@Zumpa píše:
To bylo drsné :mrgreen:

Tak když někdo napíše „Nechci ztrácet čas s chlapem, který je švorc, také na tom nejsem nejlépe.:D :D :D Tak co si o tom myslet. Asi čeká jak Pretty Woman na Edwarda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí