Shopoholičky :)

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
26.9.12 16:11
@derida píše:
Tak to já už zahájila nákup kozaček a zimního oblečení, takže mě už zima nepřekvapí :mrgreen:

Ja s enemuzu rozhoupat. Mam vyhlidlych nekolik kousku.
Kozacky Baldinini, CK nebo jen nejaky ze Zary. Porad vaham :think:.
Pak kabat Guess, CK nebo taky jen Zara :cert:, nemuzu se rozhodnout, tak porad nic nemam a vaham si :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 16:12
@pikola píše:
Ja zhubla, takze jsem musela koupit vsechno novy, ve statych vecech vypadam hrozne, jak po brachovi. Navic jsem vysoka, ale nejak mi vetsina veci je akorat, jsem tu jedna z nejvyssich obyvatelek. Jsem vyssi nez chlapi.. Teda mistni :-)

Ja jsem tu zase nejmensi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 16:13
@cilly píše:
Já teď sháním nějaké hezké kozačky na podzim. Ale zatím jsem nebyla úspěšná, nikde se mi nic nelíbí. :zed:

Taky tapu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
26.9.12 16:13
Mam 180 :-) jednou jsem si vzala pokusne vysoke boty na firemni party a vyssi byl jen muj muz.. Ale zasi chlapi cumi, to jo..
Tohle je taky jeden z nakupu :-)
@derida píše:
Italky jak Španělky jsou vzrůstově menší, takže jestli máš přes 175, tak tam musíš hodně vyčnívat :mrgreen:
Mě se vždy v Itálii ptali, jestli dělám modelku a to mám jen 168cm :mrgreen: Ale chodím hodně na podpatcích.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 16:15
@cilly píše:
A to je bohužel problém ČR, že k těm čongům lidi lezou a ty jejich parodie na oblečení a boty kupují. :zed: :zed:

Je to hnuj, snad se nikoho nedotknu :oops:.
Tady je takovej obchod s levnym oblecenim a tam male kupuju pyzama a bodycka, je to perfektni kvalita, bavlna, nektery pyzama teda nekupuju, taky to nebylo nic moc, ale uz mam vychytavky :mrgreen:. A stoji treba na nase jedno body 50 kc, s dlouhym cca 60 kc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 16:16
@Weru píše:
Ja s enemuzu rozhoupat. Mam vyhlidlych nekolik kousku.
Kozacky Baldinini, CK nebo jen nejaky ze Zary. Porad vaham :think:.
Pak kabat Guess, CK nebo taky jen Zara :cert:, nemuzu se rozhodnout, tak porad nic nemam a vaham si :mrgreen:

Tak pokup vše, botů a kabátů není nikdy dost :mrgreen:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 16:16
@derida píše:
@Weru Jééé, konečně vidím někoho s tolika taškama, už si nepřípadám nemocná :mrgreen:
:lol: :lol: ono jich bylo vic, kdybys videla, jak jsme jeli do CR k nasim ( objizdeli jsme kousek Evropy) :mrgreen:, tak si reknes burani jedou z nakupu. No a ti Italove z me vyzaze taky nebyli odvareni :lol: :lol:, ani ja ne :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 16:17
@pikola píše:
No oni congove jsou vsude, si nemysli, nebo indove, arabove, cikani. kvalita je podobna hm a jinym levnym kramum, to stejne sijou vsichni na stejnym miste..
Je holky ja mam radost z chleba, jsem koupila nejakou sisku v lidlu a je jak ceska sumava :-)

Tady to tak neni ( NL) :nevim:. Tady Vietnamci teda nejsou, alespon zatim. Jen Cinani a Indonesane, mozna sem tam Japonec, ale to si nemyslim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 16:18
@pikola píše:
Mam 180 :-) jednou jsem si vzala pokusne vysoke boty na firemni party a vyssi byl jen muj muz.. Ale zasi chlapi cumi, to jo..
Tohle je taky jeden z nakupu :-)
:potlesk: :potlesk: konecne dal nekdo fotku. Uz jsem si prisla trapne :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
26.9.12 16:20

@pikola ted budu trochu OT, ale zajímalo by mě jak vnímáš svou výšku?? spíš jako výhodu nebo nevýhodu?? Já vždy chtěla být o něco vyšší, ale mám dvě kamarádky, které mají 182cm a ty by daly kdoví co jen, aby měly výšku jako já.
Já jsem měla kamarádku, která má 152cm a nenosí podpatky a dělalo mi velké problémy s ní komukovat, já na 10cm podpatkách a příšlo mi, že se nad ní povyšuju. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 16:20
@derida píše:
Tak pokup vše, botů a kabátů není nikdy dost :mrgreen: :palec:

Ty boty jsou skoro stejny vsechny :lol:, jen jina znacka a kabat taky. Jen sakra nevim, jestli si koupit drazsi a pak o neco min dalsich veci, anebo levneji a hooodne moc veci. Praveze ciham na Gucci kabelku a baleriny a holkam tam chci koupit boty, ale nevim za kolik s emi tam bude vse libit. Tak at zase neplacnu vsechno na jednu vec jen od jinych znacek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
26.9.12 16:27
Ja jsem byla vzdycky vsude vysoka, uz ve skole, ale zvykla jsem si. Teda kvuli vysokym botam bych byla rada mensi, hlavne mit mensi nohu, ale co. Muj muz ma dva metry, takze si vedle nej pripadam drobna :-) ani nijak nevnimam, kdyz je nekdo maly, tady jje to jeste vetsi extrem, obcas na me lidi koukaj, ale me to nevadi. Navic si treba myslim, ze s oblecenim je to vyhoda, sice to co obcas prodavaji jako minisaty mam jako triko, ale jinak mi vsechno sedi, veci vypadaji tak nejak lip nez na malych lidech.
citace] @derida píše:
@pikola ted budu trochu OT, ale zajímalo by mě jak vnímáš svou výšku?? spíš jako výhodu nebo nevýhodu?? Já vždy chtěla být o něco vyšší, ale mám dvě kamarádky, které mají 182cm a ty by daly kdoví co jen, aby měly výšku jako já.
Já jsem měla kamarádku, která má 152cm a nenosí podpatky a dělalo mi velké problémy s ní komukovat, já na 10cm podpatkách a příšlo mi, že se nad ní povyšuju. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antosek
26.9.12 16:31

Moje příští investice nebude do oblečení, ale do řas. Jdu v úterý, akorát mám trošku strach aby mi to nepoškodilo mé řasy…

Nemáte stím nějaká zkušenost? :oops:

• Citovat
  • Upravit
35718
26.9.12 16:33
Mela jsem je dvakrat, jeste v cechach, asi zalezi, kdo je dela, ale bylo to hezky, jen me stvalo, jak se na to musi davat pozor a ze se to musi casto doplnovat. Moje rasy teda neutrpely zadnou ujmu a to jsem si ty posledni sundala sama.
@Antosek píše:
Moje příští investice nebude do oblečení, ale do řas. Jdu v úterý, akorát mám trošku strach aby mi to nepoškodilo mé řasy…Nemáte stím nějaká zkušenost? :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.9.12 16:36
@Antosek píše:
Moje příští investice nebude do oblečení, ale do řas. Jdu v úterý, akorát mám trošku strach aby mi to nepoškodilo mé řasy…Nemáte stím nějaká zkušenost? :oops:

cilly mam ten pocit. Ja mela taky, ale jen chvilku, ale ne od Diamond Lashes, ale jen nejaky obyc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák