Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@derida píše:
To já jsem v Itálii taky byla a to jsem střední postavy, žádný čahoun
@RyBANA píše:
Prostě klasika, u nás téměř vše shit, ve světě hit![]()
Jé to teď vyznělo blbě..jakože opovrhuji světemtak to ne, v módě právě naopak
@derida píše:
Můj si musel zvyknout, jednou povolil kohoutek a ted už má bohužel smůlu
Taky tak
, ale ja co si nasetrim tak je moje a on mi rekl, ze jak s tim nalozim je moje vec, ale ze mi neprispeje
, ale stejne vzdycky prispel, i kdyz nechci ![]()
@Antosek píše:
@cilly v deichmanu mají pěkné boty. Teď jsem si tam koupila dvoje
Nooo, Deichmana moc nemusím. Kdysi dávno jsem si tam koupila boty, které se mi během pár dnů rozpadly. A oni mi dělali problémy s reklamací. Musela jsem tam udělat burg, aby mi reklamaci uznali. Přitom to byl jasně vadný výrobek. Takže od té doby tam nepáchnu. ![]()
@Weru píše:![]()
, oni by tu, totiz tolik Vietnamcu nestrpeli
a navic by jim to nikdo nekupoval.
A to je bohužel problém ČR, že k těm čongům lidi lezou a ty jejich parodie na oblečení a boty kupují.
![]()
@pikola píše:
No ja mam mrnavy prdelaty spanelkyvypadam tu jak exot. Nemuzu nosit ani ppdpatky..
Italky jak Španělky jsou vzrůstově menší, takže jestli máš přes 175, tak tam musíš hodně vyčnívat ![]()
Mě se vždy v Itálii ptali, jestli dělám modelku a to mám jen 168cm
Ale chodím hodně na podpatcích.
@derida píše:
A nejvíc je, zajet si na nákupy do MilánaTam to miluju(já vlastně miluju celou Itálii
![]()
)
Tak tam jsem si taky dobre nakoupila
a taky nam pak pekne vykradli auto
, pak jsme sjeli niz a zjistili jsme, ze je tam outlet. Jeli jsme nakoupit jidlo, a pak ze jedeme na plaz. Tak jsem se nemalovala, vzala si jen zabky, plavky a saty a najednou OUTLET
, tak krasomila ja, krasomil muz, deti jakz takz
a do 22.00 h nakupovat ![]()
Příspěvek upraven 27.09.12 v 14:44
@Weru Jééé, konečně vidím někoho s tolika taškama, už si nepřípadám nemocná ![]()
No oni congove jsou vsude, si nemysli, nebo indove, arabove, cikani. kvalita je podobna hm a jinym levnym kramum, to stejne sijou vsichni na stejnym miste..
Je holky ja mam radost z chleba, jsem koupila nejakou sisku v lidlu a je jak ceska sumava ![]()
@pikola píše:
Ja chodim hodne do Zary, tady to stoji o dost min nez v cechach. Hlavne tu maji! vsude milion bot za par euro.
Posledni super kup mam slevneny krasny boty od nejake japonske navrharky o 70 %
ja chci takyyyy ![]()
@cilly tak to jsi měla smůlu. Mě se tam dobře nakupuje. Musím zaklepat, zatím jsem nic nereklamovala ![]()
@jonatanka píše:
Blorchi mluvíš mi z duše…já si dám sama i střik…a sleduji ty lidi…
![]()
Taky tak
, ja sla sem tam i s netbookem, dala si latte, cucela na lidi, pak si psala na notasu a vydrzela jsem tam teda dlouho. Pak dosla kamaradka a sli jsme pokoukat obchody a na namesti dalsi kavarna ![]()
@cilly v deichmanu mají pěkné boty. Teď jsem si tam koupila dvoje