Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
7.10.10 08:20

Jaruško, tak doufám, že už jste dvě holky :palec: U Mišáka mi váhu myslím trefili, protože v 36 měl cca 3,3 kg a narodil se s 3,6. Teď mi váhu ještě neříkali, ale v ponděli snad konečně jo. Jsem zvědavá.
To přenášení a vyvolávání fakt nezávidím, protože podle toho, co píšete, je to bolestivější. No a já si fakt větší bolest v kříži neumím ani představit. Mišáka jsem přenášela jen 3 dny a i tak jsem z toho byla na prášky. A to jsme poslechli rady, pili červené víno, teplá vana, nějaké to tuleníčko a stejně nic :lol: Nakonec zabralo pověšení záclon v celém bytě :lol: Jsem zvědavá, co si na mě připravila malá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
7.10.10 09:01

Jarko, ať jde vše rychle a co nejmíň bolestivě :kytka: .

Holky, co už budete mít termín, myslím na vás, jak to snášíte?

Lost, Sylvi, napište prosím něco o tom, jak si vaše dětičky pěkně hrají :wink: . Občas mám trochu strach, jestli to se dvěma dětma zvládnu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.10.10 17:17

Jaru tak držím pěsti ať už to máš za sebou,já byla dneska a nic, krom semtam nějaký kontrakce kolem 60 tak nic, a prý ani není moc sestoupená takže jí dr. ani nemůže popohnat, no snad se to samo rozjede cobydup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
7.10.10 21:58

Jarko myslíme tu všichni na vás!! už to máš určitě za sebou a už je jen radost a štěstíčko.. tak se těšíme na fotky :-)

Ixi něco pěkného: jo jo, obě holčičky už si trochu hrajou.. ale hlavně se maj děsně rády.. lezou po sobě, přizpůsobujou se jedna druhý, chechtaj se na sebe.. je to supeeer!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
7.10.10 21:59

Jarko myslíme tu všichni na vás!! už to máš určitě za sebou a už je jen radost a štěstíčko.. tak se těšíme na fotky :-)

Ixi něco pěkného: jo jo, obě holčičky už si trochu hrajou.. ale hlavně se maj děsně rády.. lezou po sobě, přizpůsobujou se jedna druhý, chechtaj se na sebe.. je to supeeer!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
8.10.10 07:14

zdravim.

Jarko tak co no asi nam da vedet az dorazi z porodnice. :wink: :wink: :wink: Nebo zkusit cihnout jestli neni v nejakym mesici porodu. :wink: :wink: :wink:

No u nas si uz holky hrajou spolu docela ale ne vzdy je to ok Ela ji jeste hodne postrkuje a dokazuje si ze je starsi.Treba sara jde a ona jede na aute a stci do ni atd. :oops: :oops: :oops: No je to o nervy nekdy.Ale vecer kdyz maji jit spat tak si hrajou jako o zivot a ani nepipnou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.10.10 08:38

Ahoj holky, jak to jde?
My máme teď nějak nabitý program :roll: . Včera jsem byli u Dr na 18 měsíční prohlídce, tak jsme poměření, zvážení a k tomu jsme vyfásli ještě poslední Hexa.
Jak si tady píšete o tom hraní, tak jsem fakt zvědavá, jak to bude fungovat v tandemu kluk-holka. :lol:
Pořád si taky říkám, co bude až doneseme mimi domů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
8.10.10 14:00

Tak mi odpoledne psala Jarka krásnou novinu, že už je Gábinka na světě, měří 50 cm a váží 3680 g :-D :-D :-D Prý je moc hodná a hned po porodu se přisála :wink: :wink: :wink:

To mam z diskuze od holek brezen duben 09.takze asi na vyvolani nebyla. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
8.10.10 14:01

Jo a bylo to ve stredu. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
8.10.10 18:28

To je skvělá zpráva! :dance: :dance: :dance: . Jarko, gratuluju!!! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.10.10 21:16

Taky Jarce moooooc gratuluju a závidím že už to má za sebou tak holky mějte se !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
8.10.10 21:50

a je to tu!! jupííííííííííí!! Ahoj Gábinko!!!! A Jarko gratulujuuuuu!! a těším na fotky!

Holky, u nás je velkej den.. konečně jsem sebrala odvahu a jelikož už holky většinou spí celou noc a vstávají vlastně stejně (většinou Barča vzbudí Majdu, jak k nám ráno naběhne), tak Majdu přestěhovala s postýlkou k Barče do dětského skladiště.. tedy pokojíku :-) tak jsem zvědavá, jestli budou holky i spolu tak krásně spát… konečně se bude dát v obývákoložnici pařit :-) Bylo to už o nervy.. máme jen dvě místnosti a jedno z toho je dětskej pokoj, takže to druhý je všechno ostatní.. a večery s Majdou u nás už byly děsný.. pořád se budila a my museli šeptat a TV potichounku a světlo při čtení na minimum.. tak doufám, že se holky nebudou budit a že to takhle půjde, bo je to děsná úleva. Teď zatím spinkaj.. Majda šla první (ta usíná krásně sama) a Barča dneska nespala přes den, tak šla už půl hodiny poté bez řeší a hned usnula.. tak držte palce :-)

Zatím si to děsně užívám.. můžu tu NORMÁLNĚ FUNGOVAT :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
9.10.10 10:43

jarko gratulace :kytka:
Ilco :neboj šak to máš taky už za pár :dance:
sylvi:ješiš tak to zní fakt idelicky :palec: to se máte,my teď bojujeme s nočním vstáváním toho našeho jednoho „teroristy“ jsem zvědavá jak to bude se dvouma 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.10.10 14:06

Jarce moc moc gratulujem a přejem holkám hlavně hodně zdravíčka. :-)

Jinak u nás si teda kluci spolu moc nehrajou,doufám,že se to brzy zlepší.Štěpánek prostě zrovna potřebuje tu hračku co si vezme Matyášek,takže se víceméně pořád o něco perou,takže zatim nic moc.To už jsou hodnější,když si každej hraje sám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
9.10.10 14:23

Tak holky, idylka fakt byla!! Holky spinkaly krááásně celou noc, vstávaly v sedm, a to si tam ještě spolu chvilku samy povídaly :-) takže postýlky už zůstanou v pokojíčku obě!! A já mám radooooooooost!!!

Pavli neboj, když bylo Báře 8 měsíců, tak jsme k ní vstávali cca 3× za noc.. pořád bulela, vstávala v postýlce, lomcovala špruslema.. no děs.. v 11m jsme ji přemístili vedle a od tý doby se to lepšilo a lepšilo. Nakonec ani uspávat nemusíme. A Majda usíná sama odmalička :-) takže neboj, ono to půjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová