Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3952
24.9.10 13:05

ahoj Markét :-)
jo, náš tatínek zas neumí chlapečky :-) ale uvidíme.. třeba se zadaří :-)

holky skoromaminky.. nebojte, však to bude za pár! Vím, že je to k nepřežití ten poslední měsíc a poslední dny, ale pak najednou.. a je to.. no však už to znáte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
24.9.10 15:27

Sylvii, Markett: To náš taťka se pochlapil a bude páreček. Ale pravdu? Oba jsme chtěli druhého kluka :-D Z toho jasně plyne, že každá chceme, to co nemáme :lol:

Jinak skoromamči, jsem asi nějaká divná :lol: Já na ten porod radši ani nemyslím a užívám si jen Mišáka. Spíš si říkám, ať si tam malá ještě pěkně pobude :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
24.9.10 15:41

miša:a ví třeba mišák že bude mít sestřičku a jak to bere?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.9.10 19:45

Míšo,měla jsem to s druhým těhotentsvím stejně,strašně rychle mi to uteklo a když přišel den D,tak jsem si říkala,aby tam Matýsek ještě zůstal :lol: ,stejně bylo ale nakonec po jeho. :-D A mimochodem druhej porod brnkačka,takže půjdu klidně rodit zas.

U nás už se spinká,tak máme s taťkou večerní siestu. :-D jen nevím na jak dlouho :roll: Matýsek se budí tak 5×-6× za noc na kojení,holt sem si pěkně rozmazlila,tak teď to mám. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
24.9.10 20:08

Míšo tak já tedy musím říct, že zatím mám přesně, co jsem chtěla.. odjakživa toužím aspoň po jedné holčičce :-) Když se narodila Barunka, říkala jsem si, že sen splněn a teď už to může být cokoliv. Když jsem ale pak otěhotněla znovu, tak jsem si najednou strašně přála ještě jednu holčičku, aby byly holky parťačky :-)
Mno a třetího bych ráda chlapečka, ale když bude třetí holčička, tak to je taky super .. já jsem prostě holčičková :-)
Mít tři kluky, to si neumím představit.. I když bych je jasně všechny milovala, asi bych stejně celý život myslela na to, že bych ještě chtěla tu holčičku :-D Takže já jsem úúúúplně happy :-)

Markét kojíš ještě teĎ 6× za noc???? uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! To já jsem nerudná, když se Madlenka někdy k ránu vzbudí a chce dudlík, nebo když má Barunka občas zlý sny.. Jinak se u nás spí víceméně celou noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
24.9.10 21:51

Markét tý bláho to sem měla podobně ale „naštěstí“ jsem otěhotněla a Mikinovi přestalo mlíko chutnat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.9.10 07:18

Vždyť jsem psala,jak jsem si ho naučila,tak to mám. :nevim: I když mi to začíná vadit čím dál víc,ale když mu nedám je schopnej hodinu i dvě řvát,tak abysme se všichni trošku vyspali,tak prostě dostane. :-(

Silvi,no doufám,že to třetí bude holčička,protože vím,že bych celej život po té holčičce toužila.
Máme to v rodině tak,že se vždy narodí dva kluci nebo holky a to třetí dítko je vždy opačné pohlaví,tak doufám,že se rodinná „tradice“potrvdí jednou i u nás. :lol:

Tak mám dneska doma jenom Matyho,manža odjel se Štěpánkem na výlet do Olomouce,tak mě čeká žehlení,vaření a potřebuju vytřít,takže vesměs pracovní den. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
25.9.10 07:29

Market manžel je zase dneska v práci a pak má fotbalovej zápas, takže taky jako kdyby byl v práci a já stejnej den jako v týdnu. Jen mi říkal že dá mobil někomu povolanýmu kdyby náhodou a dyštak by utekl z brány (je brankář) bych se nedivila že by byl schopnej mě vést v dresu :lol:
a Zkušela si dát malýmu už mlíko z flašky? mě to příjde kolikrát v noci jednodužší než když sem musela kojit, přišlo mě že se víc napil a „upil“ takže vytuhl na dýl než když byl jen kojenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
25.9.10 07:59

My jsme taky bez taťky, hned ráno upaloval na zápas floorbalu. Mišák zatím chrní, tak brnkačka.

Pavla23: Pavli, Mišák to zatím nijak nebere. Nezarazilo ho ani to, že máme v ložnici najednou dvě postýlky. Občas mi pohladí bříško. Jsem sama zvědavá, jak to zvládne, až malou přineseme domů. :think:

Markett: Ani nevíš, jak bych si já přála, aby byl druhý porod alespoň kratší. S Míšou jsem začala mít kontrakce v pátek brzy ráno, voda mi praskla až v šest večer, a miláček se na svět vyklubal až v sobotu v 9 ráno :lol: Tak kdyby se to zkrátilo o polovinu. Juchůůůůů!

A k tomu kojení. Míša to byl takový zvláštní jedlík. Kojila jsem ho 7 měsíců a pak se jednoho rána probudil a mamčino mlíčko nechtěl :-o . Od té doby mu ráno dáváme sunar do hrnečku a pohoda. Jinak už jako mrně pil vždycky dlouho a tak po 3-4 hodinách :huban: , takže tu honičku fakt neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
25.9.10 08:46

3-4hodiny to neznám, já byla ráda když sme kojili po 2 někdy si to lump zkrátil na 1,5h no a stejně nijak moc nenabíral nato že tolik cucal, dneska má 10,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.9.10 15:08

Ilčo,flašku má Maty,tak akorát na hraní.Prostě neví co s ní. :roll: Nepřipadá mi,že by se budil vyloženě kvůli hladu,spíš mu vadí hodně prostoru,protože v kočárku,když spí tak vydrží i 4 hoďky,anebo se v noci prostě vzbudí a potřebuje se nějak zase uspat,takže nastupuje maminka. :evil:

Míšo,budu držet palečky,aby druhej porod byl rychlejší. :wink:
Já poprvý rodila od prvních bolestí asi 18 hodin,ale to jsem ležela ve špitále.Porodila bych asi dřív,ale sestra mi celou noc trvdila,že to jsou určitě jen poslíčci,byla jsem totiž jen 37+4tt.Ale i tak se Štěpánek narodil,až ve čtvrt na tři odpoledne,ale jinak fakt pohoda.
Za to při Matym to bylo něco :roll: ,do porodky jsme dojeli ráno opůl 6,ještě v 10 byl stejnej nález 2cm :cert: ,tak mi na chvíli píchli kapačku s oxytocinem,vyžádala jsem si epidurál,protože bolesti fakt příšerný a dr.mi řekl,že musím být otevřená minimálně na 4 cm,pro mě děsná představa,když od rána pořád 2cm,ale světě div se,pak byl fofr,Maty se narodil v 11.10 a teprve o půl 12 přišla dr,že jde na epidurál. :mrgreen:

Tak se mi právě vrátili kluci z výletu,tak je jdu přivítat,aha tak Štěpánek usnul v autě,tak jdu alespoň na taťku.Sem mu úplně zapoměla popřát k narozeninám,tak muto jdu vynhradit,když teda ty děti spí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
26.9.10 20:22

Snad ty druhé porody budou opravdu rychlejší!
Já bych si to taky přála, můj první trval od prasknutí vody 8 hodin, ale od pravidelných kontrakcí „jen“ 4, které se mi taky zdály dlouhé. (Babička mě straší, že nestihnu dojet do porodnice.)

Jarko, jak se máš? Nestihneš to přece jen v termínu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.9.10 21:18

Ixi no tak pokud rychlejší druhej tak nevím jak moc rychlej, já měla císaře a to byla rychlovka, naplánovaný jen mě nachystali, kuchli břicho a Mikin byl venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
27.9.10 07:10

Holky zdravim.

Preji vam vsem at to mate rychly a bezbolestny. :pankac: :pankac: :pankac: Muj druhy byl sice rychlejsi ale byl bolestivejsi nez prvni takze nic moc.Drzim palce vsem. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
27.9.10 10:03

Mamulky, co děláte když je takhle hnusně? :think:

Ještě se vrátím k tématu kočárek. Já pořád ještě řeším,jestli k tomu sourozeneckému nebudeme potřebovat i jednokočár. Jak to řešíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová