Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
15.9.10 07:09

Jo Ilco no muzes je mit a rodit az po terminu. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
21.9.10 15:27

Ahojky, Ixi mě pozvala sem k vám. Mám doma 17 měsíčního kloučka a v řijnu mu mám domů donést sestřičku. Tak jsem fakt zvědavá, jak to budu zvládat. I když musím říct, že Míša je prostě zlato. Třeba dneska chrupal celé dopoledne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
21.9.10 15:30

Ahoj Míšo :-)

No to už máš klučíka veeeeelikýho, to bude v pohodě!

A co ostatní? Těhulky furt 2v1 :-) a maminky v pohodě? :-)

U nás bezva, jen holt teď s holkama NIC neudělám, no.. jak Majda furt někde stojí a padá :-) ale jsou zlatý a krásně spinkaj a vůbec..

Dneska jsem v hudební školičce, kam s holkama chodím, dostala pracovní nabídku, tak jsem zvědavá, co z toho bude.. :-)

a jdu něco dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
21.9.10 15:38

Tak zvládáte to všechny, snad budu taky :lol:

Holky, hoďte pár tipů na kočárek pro dětičky takhle od sebe :think: Budu ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
21.9.10 17:00

Jsi z města nebo vesnice? Já jsm z Prahy, denně jezdím metrem, busem, tramvají, výtahy, tak jsem potřebovala malý.. takže mám Phil&Teds.. a je to FAKT super.. Teď, co už starší dost chodí, ho dost používám jen jako jednokočár, ale mám dole připojenou tu přídavnou sedačku, kam si může sednout, když je unavená, nebo potřebuju někam rychle, nebo jsme v centru atd :-)

JInak bych ještě uvažovala o Jané Powertwin. Ten je skladný, bezvadně ovladatelný a dětičky mají obě trochu větší komfort než u Phila.. ale je taky už větší.

Mno a totální komfort pro obě děti kdykoliv je ABC Design ZOOM.. ale ten bych brala jen na ves, do parku a tak.. je to FAKT tank!! ale děti se tam maj jak prase v žitě :-) každé má svůj prostor, můžou se koukat na sebe, být za sebou.. všechno možný. A pro mimi tam je normálně velká korba.. Já ho původně koupila, ale po Praze se s ním ale FAKT nedá :-)

Pak ještě z takové té střední třídy jsem slyšela, že je dobré od Graca Duo Pro, nebo jak se to jmenuje :)

takže tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
21.9.10 21:35

Ahoj Miso, tak to máme podobně, doma mám kluka a ted čekám holčičku, ale rozdíl jen 15 měsíců,..

Už bych měla rodit, první termín 26.9. a druhý 2.10., a k ničemu to nevede! Dnešní kontrola CS1, čípek se zkracuje, ale jsem uzavřená, mě asi raní jestli budu přenášet :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
21.9.10 21:37

Je já jsem už blbá, taky bude Ondrovi 17 měsíců ne 15, hlavně že to mám na metříku :lol: to je tak když dělá víc věcí na jednou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
22.9.10 06:55

Holky drzim vam vsem palce. :pankac: :pankac: :pankac:

Sylvii jojo doma neudelam vubec nic uz taky nejakou dobu no ale zacina to byt sranda s nima a jsem rada ze uz Sara chodi i kdyz je to nekdy o nervy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My mame graco dvoukocar. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
22.9.10 11:51

Ahojky
tak já stále vcelku ikyž CS5 ale nic se neděje, včera sem byla poprvý na monitoru a ten je v pohodě, jen primář mě pěkně nasral svým chováním, jinak je tam super personál jen ten primář bych ho klepla.
Ve čtvrtek du ještě ke svýmu dr a primařovi se to nelíbilo ať si rozmyslím kam budu chodit a ještě mi to řek takovým tónem, bych hi klepla.
No já mám Míšo taky kluka co mu bude teď v říjnu 19m když se malá narodí,no tak sem nato taky zvědavá. A kočár mám doma už to janéčko powertwin a je super skladnej, skoro víc jak můj jedno kočár a i váha dobrá, a kamoška co rodila před 4týdnama už sním randí a spokojená, bydlíme na vesnici.
Jarko sice kvůli tobě nerada, ale ráda bych tě s poroem předběhla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
22.9.10 22:43

Holčiny, díky moc za tipy. My jsme nakonec domů přitáhli Jané Twin two, tak uvidíme.
Jinak první monitoring jsem absolvovala už před týdnem. :lol: Samo, že neplánovaně :lol: Malý rozházel kostky tak poctivě, že jsem to neustála :think: Takže jsme radši vyrazili k doktorce a ta mě pro jistotu napojila. A malá se měla skvěle k světu :potlesk: :huban: :huban:
Příští týden nás čeká předporodní kontrola v Nerátkách, tak jsem zvědavá, kolik malá váží. Minule to s Mišákem odhadli snad přesně :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
23.9.10 07:16

Miso a kdy mas termin? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
23.9.10 11:30

Míšo a nechceš si udělat metřík ať máme přehled za kolik to máš?

holky potřebuju inspiraci na vaření, nevím už co mám vařit. No spíš se mi asi nechce ale i tak se mi nic nezamlouvá co by bylo rychlý, jednoduchý a i pro Mikina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
23.9.10 11:32

holky, termín mám 24.10., ale je to až ten 40t, tak si myslím, že to bude dřív :lol:
Ilč: metřík bych si udělala, ale nevím jak na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
23.9.10 11:46

Tak já ti ho udělám a pokusím se poslat v sz, snad to tak pude a nebo bych ti pak řekla jak nato.
Jo a budeš mít holčičku si říkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
23.9.10 12:03

Tak já se píšu se sz a ty si to zmákla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová