Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
něco jsem tam nabouchala
ale nějak nevím, kde ty metříky uvidím já ![]()
počkej ty ty dva metříky co sis tam vložila nevidíš? a ani u mě nevidíš metříky?
jestli nevidíš u nikoho metříky tak hned pod podpisem SKORO-DVOČATA je řádek a na konci je zobrazovat podpisy tak nato klikni.
no nic du si schrupnout za Mikinem, odpoledne jedu zase na KO tak ať sem fit.
Bomba
už to vidím
Tak si pěkně schrupni. Taky jdu odpoledne na KO
tak pak písni, co nového v bříšku ![]()
Se ještě musím vyjádřit k třetímu mimi
u nás je taky v plánu
I když teď se mi to mluví, když doma ještě nějni ani to druhé ![]()
Ahoj holky,
chvíli mi nešlo připojit se na emimino a vy jste tu mezitím toho tolik napsaly
.
Sylvi držím palce s tou školičkou
.
Jarko, za tři dny už máš termín
? To musí být napínavé! Docela ráda vzpomínám na dobu kdy se měl Šimi narodit, naštěstí mi bylo dobře, jen se všichni zajímali, jestli „už??“. Doufám, že to s malým dítkem půjde taky zvládnout.
Ilčo, taky bych potřebovala poradit, co rychlého vařit, nebaví mě to
. Včera jsem např. dělala zapékané nudle s vajíčkem a sýrem (pro nás ještě klobásku). Šimi to jedl ještě na svačinu s tatínkem a večer se natahoval, že chce zase
.
Ahoj Míšo
, jsem ráda, že je nás tu víc, bude se to hodit, až si nebudu vědět rady
.
Jinak se mám dobře, Šimonek je hodný, jen to spaní není nic moc, pořád se budí několikrát za noc, rostou mu všechny špičáky
. Ilčo, spí ti už malý líp?
zdravím holky tak nás to „skoro dvojčení“ taky čeká na jaře.chtěla jsem se zeptat jak to máte/měli jste s nošením prcků přeci jenom když ještě nechodí tak se tomu člověk nevyhne.ten náš má už skoro 9kg ![]()
S tím spaním vám to nezávidím.
My máme doma totálního spáče. Do teď spí 2× denně i po dvou hodinách. V noci tak od půl deváté do sedmi a občas dá i osmou (to když táta nevstává do práce
) Navíc teď, co se mu tlačí stoličky, tak prospí i celé dopoledne ![]()
Tak jsem zvědavá, jak mu to naruší malá, až ji přineseme domů
Máme totiž dvě postýlky v ložnici ![]()
Pavli koukala jsem ze jsi tehu tak preci.No a noseni se nevyhnes.A ty je mas jeste mladsi snad koukam.
![]()
Jé, nová skorodvojčecí mamina
ahoj Pavli. Jo nošení staršího neni nic moc s břuchem jak kolo od vozu
My jsme navíc chodili na hudebku a tam jsem ji furt zvedala a sedala si a nosila ji a točila se s ní.. no ble ![]()
Ale přežila jsem.
Je ale fakt, že mě od těch dob bolí záda..
A kolik budeš mít prcky od sebe?
Sylvii jojo na Yamaze jsme delaly to same.No s brichem vazne neco.Bleee.
![]()
tak sem zpět z ko, ta byla vpohodě ale dneska mi tam zapoměl napsat hodnotu CS ale snad se to zase pohlo. Jinak mě už předal do porodky, tak už konečně nemusím 25km ale jen 7km autem, dneska to byl děs jak mi tvrdlo celou dobu břicho.
Míšo koukám že si se rozjela v metříkách ![]()
Pavly nošení se nevyhneš a ani se tomu nebraň, já sem razila tot heslo, pokud budu na narůstající váhu dítěte zvyklá tak nebude vadit když ho zvednu, ale kdybych se snažila nenonosit a pak ho najednou zvedla tak si myslím že si tím víc ublížím, teď sem v 9 a tahám se sním celkem dost i když se vzteká, je pravda že mi to dává dost zabrat, ale prostě oblíct ho musím, nebo když je unavenej tak ho nějak dotáhnout po schodech z procházky musím, takže sem se nebránila a porod ani potrat mi to nevyvolalo.
To když sem musela s Mikinem polehávat a pak sem měla kousek odnest 2 petky tak sem myslela že porodím, tak sem si to řekla tak že bude lepší když budu „vše“ dělat jako kdybych těhu nebyla.
Ixo ani mě nemluv, já teď už s pupkem nedošáhnu do postýlky, nebo blbě, mám sotva 160cm a dost mě pak břicho bolí, tak manža teď spává v obyváku a mi s Mikinem v manželský posteli aby sme se všichni tak nějak vyspali, ale Mikin se mi minimálně 2× vzbudí buď na mlíko a nebo na pití a když mu to nedám tak tam sebou hází tak dlouho než se probere úplně + teda dost reaguju nato jak mluví ze spaní. Nedávno mi říká „neci, neci“ a já co nechceš a on „papu“ tak sem mu řekla že nemusí papat že teď bude spinkat tak zase usnul, no ale dost často třeba zavolá ze spaní „babí“ no a to mě vzbudí, sem zvědavá kdy to přejde.
A chodí spát v 8 a stvává něco málo po 6, je fajn když semtam v 7 a „svátek“ máme když o půl 8 dýl snad vživotě nespal ![]()
já zítra budu dělat pečený kuře, sem nato dostala chuť a váhám jestli brambory nebo rýže, no to asi podle času a jak se mi bude chtít.
Jo a teď na večeři sem udělal chleba ve vajíčku a sem zírala Mikin mi snědl celej krajíc, tak snad mu nebude zle, snad to do 8 vyběhá.
Do Yamahy naštěstí nechodíme, ale do cvičení kde lozí po všem mžným a dělám záchranu nebo tak, ale naštěstí cvičitelka je švagrová tak teď už po 2× sem ho poslala ať cvičí sní že se budu dívat.