Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ilco tak so spaní nezávím, s těhotenstvím jsem na tom stejně, už jsem táák těžká a neohrabaná, v úterý jdu na kontrolu, minule jsem CS1, takže CS4 závidím, já chci už nějaký posun a klidně porod ![]()
Jinak holky držte pěsti, zítra by měl přijít kupec na náš byt a složit zálohu, to by byla úleva!! Hned by vše začalo jinak frčet, sice nějaké lítání, ale už konkrétní plány na stěhování atd..zatím je to všechno jen čekání, na porod, na stěhování,..třeba by mi pak všechno začalo rychleji utíkat
a taky mě štve že mám fiurt žravou, musím se krotit, jinak ze mě bude balón… a dnes mě dorazila mamka jedné známě větou „no minule jsi tolik nepřibyla“…a to mám zatím 9 kg
jsem myslela že ji
No já mám holt největší nárůst na lk´´konci, i minule to bylo tak..
Jarko teda CS1 no teda to já bych už v 37tt chtěla rodit, jinak asi nepřežiju toho syčáka, děsně moc lítá, pořád někde leze do vrchu a já ho pomale přestávám stíhat, potřebuju být pružná a to je teď nemožný. Taky asi proto už mám CS4. Jo a 9kg to je super váha moc závidím já už mám zhruba 12kg ale pořád je to lepší než s Mikinem sem končila na 25kg
Jarko jen si dej.
![]()
Ilco no to se ti uz chysta na porod je holky vy uz vazne za chvili budete rodit ty vado.
Toto leti.
![]()
Jinak u nas chodiuz i sara ok takze to zacina byt zajimavy no jsem rada ale zase musim hlidat atd.Nojo clovek nebude nikdy spokojeny ze?
![]()
No já bych taky rodila klidně hned, ale dnes po kontrole se osypávám hrůzou že budu zase přenášet,..prý se to vůbec nechystá. Minule mě porod vyvolávali a hrůza.. a ještě Ondra byl velkej a podle všeho thle druhé mimi je taky o dost větší (dle UTZ v 30 týdnu ..)
Holky já chci rodit spontálně
!!!
Ahoooj,
jé, holky, vám už se to takhle blíží!! Já s vámi úplně soucítím.. vím, že ten poslední měsíc už člověk chce, aby to bylo venku
Taky jsem už v 38tt říkala, že už chci.. že bych radši dřív.. Ale víte co? Nakonec jsem byla fakt ráda, že obě moje děti šly chvilku po termínu. Byla to totiž dopečená pořádná děťátka, která pak o to dřív reagovala, hýbala se a tak.. Když se podívám na dítka kamarádek, která ještě v pěti měsících vypadají jako tříměsíční, protože prostě dohánějí, tak jsem fakt byla ráda, že ty moje mají tu nejmiminkovatější fázi kratší.. ![]()
každopádně vydržte, však ono to bude!! ![]()
Tak to letí! Madlenka už regulérně leze, posadí se, sedí, stojí.. takže ještě chodit a je to.. ![]()
Já dneska udělala zátah na jeden úžasnej sekáč tady.. přivezli zboží.. nááádhera! Samý NEXT a vypadá to všechno ouplně nenošený
tak mám děsnou radost.. koupila jsem holkám kalhoty, mikiny, svetry a šatičky.. prostě paráda!! snad i fotku vložím ![]()
tak zatím páááá
Silvi no super kup, no mě dneska kamoška donesla po holčičce velkou cestovní kabelu věcí na malou a potvora zato nic nechce ![]()
38tt se ale říká že už je to vpohodě že?? no já bych chtěla ten 38tt já fakt už nemůžu, dřív bych to nechtěla ať sme brzo z porodky doma a sme vpohodě.
Holky zdravim.
Ilco no dle meho nazoru nebudes chtit ani z porodky ja ani moc nechtela kdyz jsem videla co me doma ceka.Tak si tam hlavne odpocin.
A naber silu na domov.
![]()
Sylvii no Madlenka je sikovna a kde je ten sekac?Ja uz jsem dlouho v zadnem nebyla jak kdyby se po nich slehla zem.
![]()
Ilčo, to je mi líto, že malý špatně spí, snad se to brzy zase spraví. Ale krásně povídá
, už umí říct mami miko
? Šimi zatím umí říct „mama, tata“ a „ha“, jako haf.
Jarko, vždyť devět kilo je málo a už to máš za pár. ![]()
Chtěla jsem se zeptat, budete chtít aby se za vámi šly starší dítka podívat do porodnice? A ponesete jim nějaký dárek od mimínka? Pořád nad tím přemýšlím.
Sylvi, Madlenka je šikulka
, za chvilku už bude parťačka na hraní pro Barunku
.
Ixi no za mnou tam Barunka nechodila, bo byla nemocná.. a nakonec jsem byla asi ráda.. přeci jen jsem se aspoň mohla chvíli soustředit na Majdu.. ale děěěsně se mi stýskalo, takže když pak pro mě s manžou přišli a já ji uviděla, normálně jsem bulela
hihi
Dárek ale nebyl.. sestřička byla dárek dostatečnej
navíc v těch 13m ještě dárky moc neprožívala ![]()
Lost no uvidíme jak se mi bude nebo nebude chtít
Ixi no taky je o 4m starší tak už mu to kecá hodně, řekne i kombajn, sice né přesně ale poznáš že to říká a „batelky“ když mu nejde autíčko a „tati kópí batelky“ a je tam mezi tím dost časovej rozestup ale dá „větu“ dohromady.
no já sem Mikinovi objednala s Dupla sanitku že mu to donese jako setřička, no a nad návštěvou váhám ale asi bych to nevydržela takže dojdou a podle reakcí buď víckrát a nebo pak rači ne.
U nas ela na navsteve byla ale nejaka segra ji vubec nezajimala a myslim ze ji to nedochazelo.mela 18mes.darek nedostala.
![]()
Az ted zacala nejak chapat narozeniny jeziska atd.
![]()
No já mám strach, když přijde malý do porodnice, aby nezačal brečet, až bude muset jít domů (nebo abych nezačala já
). Uvidím, jestli bude pořád takový mamánek jako teď.
A vymyslela jsem, že mu koupíme nějakou obrázkovou knížku od mimínka. Asi to ještě nebude moc chápat, ale aspoň si s ním budu moct něco nového prohlížet třeba při kojení, on si strašně rád prohlíží knížky.
Ixo já to udělám taky tak - koupíme knížku, Ondra prohlížení miluje, a možná pianko - doma nemáme jen u babi a to má uspěch, tak bude aspon něco na zabavení,..a do porodky at klidně zajdou, stejně nevím jak bude reagovat, ale určo chci, aby taky přišel manža za mnou sám,..
Tak co Jaru už????
já bych chtěla v tom 38tt rodit už se skoro neunesu, záda mě bolí a kevšemu Mikin dostal rýmu a jemu hnedka teče rovnou do krku, takže celou noc prokašle a prodáví se
já takle rýmu neprožívám ale díky tomu že se dáví a kašle tak je to naprd. kdyby ho to „jen“ nenechalo spát a dýchat.
No a dneska měla babi 88 tak tam byla i sestřenice s dětmy 3r a 8m tak byk Mikin ve svým živlu akorát tu malou bouchl po hlavě, prevít jeden ![]()
No Ilco blizi se to.no ja prenasela 9dni.Takze jsem saru rodila 41+2
no bylo to teda neco.
No ale vy to zvladnete jste holky sikovne.
![]()