Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kopíruju SMS od Andynky z jejich deníčku…
SMS od Andynky ve 20:36hod.
TAK LEŽÍM NA POKOJI A VZPAMATOVÁVÁM SE Z TOHO SUPER RYCHLÉHO PORODU. 10MIN. PO 17H. JSME DORAZILI K APOLINÁŘI A NEŽ JSEM SE VŮBEC STIHLA ROZKOUKAT, BYL MALEJ NA SVĚTĚ. kONTRAKCE JSEM MĚLA DLOUHO PO SOBĚ, VODU MI PRASKLI TĚSNĚ PŘED SAMOTNÝM PORODEM. DVAKRÁT JSEM ZATLAČILA A BYL VENKU, JSEM Z TOHO VEDLE. ANDYNKA
Klaris,
nepatřím mezi Vás, ale náhodně jsem narazila na diskusi o kočárku Phil and Ted. Žila jsem skoro 2 roky v Anglii, jedna známá ho měla, vozila dole miminko od narození a byla moc spokojená. Potom jsem ho viděla i se sedačkou a obě děti fakt bez problémů. Nekopala do ničeho.
Jen aby jsi měla reference z více stran.
Jana
Andynko:)
Moc moc moc gratuluju k Vojtíškovi a porod byl teda ukázkově rychlý!!!:)
Diny
Andynce
další chlap v chalupě … ![]()
Ať jste všichni moc zdraví a šťastní!
PS: Ode dneška jsem s dětma sama, muž musel do práce. Sice příjdou pomocníci, ale bojím bojím ![]()
Holky, Andynka mě poprosila, jestli bych Vám mohla písnout, že má Vojtíška na světě a koukám, že už to víte:-)
Aktuální fotečka Vojtíška z včerejška:-)
Jeee, ten je peknej! Poradny chlapak a vubec nevypada jako cerstve miminko! Je suprovej ![]()
Hele a tou ruzovou na bodycku Andynku pekne provokujou, co? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
L.
Andynko - gratulujuuu - teeeeeda to je super že to šlo tak rychle! a Vojtíšek je tááák krásnej, úplně k sežrání
užijte si to spolu!
Timeo - to zvládneš!!!jsi šikovná baba, no ne ![]()
holky děkuju za reference ke kočárku e3, hlavně Lulu, která mě tedy opravdu navnadila , jen nevim nevim jak přesvědčím muže - je to přece jen pálka..Ale co když on může mít monitor za 12táců co by já ne kočár za 16 ![]()
Klaris
Gratuluju k miminkam Timee, i Andynce!!!
Klaris, ten kocarek je opravdu vymakany!!!!!
JA se rozhodla s 2 miminkem radeji poseckat, po to, co to nase dite v poslednych tydnech dovadi.. mam jen 1. nervy, a s brichema pak s miminem, nevim jak bych valcila!!!
Katka
Andynko,
gratuluju k miminku, je nááááááááááááádhernej!!! A závidím rychlovku ![]()
Andynke obrovská gratulácia, maličký je náááádherný, je taký „hotový“, vôbec nevyzerá ako novorodenec
. Ale teda taký pôrod možno fakt len závidieť, aj keď neviem, čo by som robila, lebo som to mala do pôrodnice hodinu a pol cesty
.
Klaris - to je slovo do bitky!!! To ten môj chlap je v tomto miliónový, užíva si technickú stránku veci a kochá sa vo vymakanosti jednotlivých kočíkov, tak sa možno chytí aj ten tvoj
. Dala by som aj fotečku, ale nejak neviem ako…myslela som, že nie som taká tupá, ale asi som
.
Andynko:)
Vojtíšek je nádhernej!!! Fakt úplně hotové miminko, vypadá tak…dospěle ![]()
Berušky, jak se sem vkládají fotky? Prosím, plís, bite (píšu jak slyším:))))
Hodila bych vám sem ten náš trojlístek (chluby chlub:)))
Jinak u nás pohoda, malá v noci spinká, ty horka maličko zmáhají nás všechny, ale nebudeme přece nadávat, když jsme po sluníčku volali celou tu hnusnou dlouhou zimu, no ne?:))
Diny
Diny, myslis tyhle tvoje zlaticka? ![]()
http://emimino.cz/…l_r%E1no.jpg
Musi ti potvrdit, ze je mas ukazkovy ![]()
Postup jsem uz nekde psala, najdu ho a zkopiruju, ju?
Lesina