Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
24.7.06 18:37

Diny, je to primo v teto diskusi - na strane sedm ;)
A kopiruju:
musis mit fotku nekde na webu, pak si zkopirujes jeji adresu (nejlip kliknout na obrazek pravym tlacitkem, dat vlastnosti a tam je adresa obrazku vypsana - takze staci oznacit a dat ctrl+c) a sem ji vlozis mezi svorky [img ] adresa obrazku [/img ] (ty svorky ziskas snadno, staci oznazit adresu v textu - takze ji vlozis a oznacis a kliknout nahore na Img - jak pises prispevek je to primo v ramecku pro novou zpravu)
psano bez mezer - dala jsem do hranatych zavorek mezeru jen aby se to zobrazilo.
Ja vkladala fotku z rodiny, pod samotnou fotkou je v tech radcich i jeji adresa: http://rodina.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
24.7.06 20:30

Lesi, díky, pokuuus:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
24.7.06 20:32

jéééé, já přehlídla ža už jsi je jednou vložila:)))) ale stejně, proč je mám tak malý???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
24.7.06 20:32

Super! Ale ty jsi klikla na malinkou fotku v prehledu, vid? Priste dej tu vetsi z nahledu ;)
Jsi sikula!
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
24.7.06 20:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
24.7.06 20:52

Holky, tak jste teda šikulky!!!!

Diny …dětičky jsou božíííí…jsou to určitě zlatíčka nejhodnější!!!

Lesi ......co takhle praktikovat ukázky na svých dětech :wink: :lol:

Andynko .....Vojtíšek je krásně dopečenej…k sežrání…já už chci taky!!!!!! Ještě mě čeká celý poslední trimestr, když nepočítám to dopékání :cry: ach jooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
24.7.06 20:59

Lesi, díky moc, tak už vím, proč se mi to třeba i na Rodině ukazovalo malýýý, jsi zlatíčko a souhlasím s Kaculou, šoupni nám sem svoje princeznyyy:)))

Tak poslední test, tady je měsíční Klárka ve velkém:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.7.06 21:44

Koupím kočárek

Ahoj. Sháním kočárek pro skorodvojčata. V prosinci se nám narodí druhé dítě, které bude o 16 měsíců starší než jeho bráška. Jsem moc ráda, že jsem narazila na Vaši diskuzi. Zrovna se ale stěhujeme, a tak vůbec nic nestíhám. K tomu kočárku: chtěla bych nějaký s velkými koly, aby se s ním dalo jezdit i v zimě. Takže pokud se některá potřebujete tandeme zbavit, ráda Vám s tím pomůžu. Hana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
24.7.06 22:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
25.7.06 06:42

Lesi, to je bombová fotka:)) Že ja Adletka slečna - to už vím, ale že Pepča do ní také dorostla, že už to není miminkooo, to mi jaksi uniklo…:) Má nádherný kukadla:) Obě jsou moc krásný princezny, chtělo by to ještě jednu vedleeee:))) Tipuju, že na Toničku brzy … jazyk nazývat Ruzyně…dojde:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.7.06 07:20

Lesi
jako tradičně, nádherné děti a bezva fotka, stála by za zveřejnění někde v časopise!

Diny
z Vaší Klárky jsem prostě naměkko. Nejenže je hodňoučká, ke všemu je tááák sladká!

Včera odpo mi přijela na pomoc babička a obě děti zrovna 4 hod v kuse spaly :D , nejvzornější …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.7.06 13:47

Takhle? ;) Diny, to jedno tam vedle bylo ;)
http://rodina.cz/…5252_2_2.jpg

No, laka nas to - ale je prilis duvodu proti…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.7.06 20:15

Ahoj holky, tyhle vedra mě fakt zabíjí, kdysi tady někdo psal, že poslední dva měsíce jsou nejhorší, začínám mu dávat za pravdu. :( Holky ten phil a teds se mi fakt líbí, ale potřebovala bych ho vidět v reálu. No to asi nepůjde a tak hledám alespon nějaké fotky z reálu. Hlavně by mě zajímalo jak to funguje s tím novorozencem. Dohledala jsem fotky od Ed i deníček kde o něm píše, ale ona už měla holky docela velký, když si ho pořídila, takže ty fotky s novorozencem mi docela chybí. Na stránkách výrobce to je jen namalovaný a tak nevím. Přijde mi,že tam je na to mimčo vespod v tašce tma a hlavně když tam bude teoreticky Marek ležet, tak zase nejde polohovat ta přední sedačka, takže by Gabča musela zase spát v sedě jako u Jané a to je pro mě jako prašt a uhod. Myslím, že Lulu psala, že ho má, tak prosím prosím, pokud máš nějaké nafocené fotky, pošli je bud do diskuze nebo mi na mail.Mooooc díky.Barča a drobci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
26.7.06 20:55

Brambram - už jsem si s Ed ohledně toho kočáru psala, jestli chceš přepošlu ti do Sz co mi napsala - prý v pohodě i s mimísem a nemůže si to vynachválit doteď!

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.7.06 21:59

Jasně Klaris,písni SZ už jsem na to zvědavá. :D Díky,díky Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová