Sliby a nakonec nic... Bojím se, že i letos

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
8.12.17 19:04
@jakanas píše:
A proto nemají rády tchýně svoje snachy…U nás ty nepříjemné věci řeší se svými rodiči vždy jejich dítě a nikdy by mě nenapadlo cokoliv důležitého řešit s tchýní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
8.12.17 19:42
@Anonymní píše:
Tak jsem s prarodiči o té panence mluvila. Chtěli ať jí objednám tak říkám fajn, objednám, ale peníze na ní ať jí můžu objednat, aby to přišlo do Vánoc potřebuju do příštího pátku. Tak jsem zvědavá, nevím proč, ale mám takové tušení, že to prostě bude jako každý rok. Přemýšlela jsem nad tím hodně a pokud se dozvím, že všichni kromě ní dostali tak už ale něco řeknu.
@Anonymní píše:
Tak jsem s prarodiči o té panence mluvila. Chtěli ať jí objednám tak říkám fajn, objednám, ale peníze na ní ať jí můžu objednat, aby to přišlo do Vánoc potřebuju do příštího pátku. Tak jsem zvědavá, nevím proč, ale mám takové tušení, že to prostě bude jako každý rok. Přemýšlela jsem nad tím hodně a pokud se dozvím, že všichni kromě ní dostali tak už ale něco řeknu.

Zakladatelko, ted ale divne reagujes ty. Chces aby dcera darek dostala? Objednanim pristi patek riskujes, ze zbozi jiz do Vanoc nebude, jiz dnes na heurece je u nekterych obchodu symbol, ze zbozi ruci dorucit do Vanoc. Rekli ti at panenku objednas? Tak ji objednej, na jejich jmeno, adresu a dobirku a jim pak zavolej, ze panenka je dle jejich pokynu objednana a dopravce je bude kontaktovat. To je normalni chovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.17 19:42

K nim ne, protože jsem před nimi řekla, že babička už mi peníze dala ať koupím dceři co si přeje, že ona neví a že jí to budu dávat k nám pod stromek tak oni, že ať tam dám teda i tu jejich potom. Tak proto to objednání. Ale jsem rozhodnutá, že pokud oni zase slib nedodrží tak já jí to koupím. Mluvila jsem o tom i s mužem a dohodli jsme se, že i když už to bude nad rozpočet, který máme tak jí prostě dostane když se na ní těší, ale pak už jim prostě řeknu svoje bez ohledu.

• Citovat
  • Upravit
26747
8.12.17 20:30

Anonymní a zkus to víc přiblížit? Kolik je děti v rodině kterým dávají? Jsou to taky snachy? Jak vypadá normální návštěva třeba v neděli? Proč něco neřeší manžel? :think:

Jinak jste moc hodný že panenku koupíte, malá bude mít hezké vánoce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.17 15:39

Poprosím raději anonym. Já mám pohled z druhé strany. Toho dítěte, které je odstrčené. Babi měla tři vnoučata, sestřenici a mě s bratrem. Dělala obrovské rozdíly sestřenice ještě nedořekla ani větu u krámu, co se jí líbí apod. a už se to běželo koupit. My museli čekat venku. Na Vánoce pro sestřenici co si nadiktovala a my dostali čokoládu na půl a ještě s bílým povlakem. Vyústilo to v to, že jsme tam vůbec nechtěli jezdit, spíš nás tam máma tahala násilím, aby měla klid od své mámy. Čím jsme byli starší, tím míň jsme tam byli, před smrtí jsem ji neviděla 5 let, už to pro mě babička nebyla. Hodně to poznamenalo i vtahy se setřenicí, docela složitě jsme dávali alespoň nějaký vztah dohromady, i když ona za to vlastně nemohla. Ona totiž naše bábi vandrovala do sestřenice, že pro ní je ona její jediné vnouče, jenom jí má ráda, pokud by koupila něco nám, nezbylo by na ní… :(

• Citovat
  • Upravit
26747
9.12.17 16:59

To jsou věci, ale tak to končí no… :zed: nezájem o prarodiče atd. a přesně z velké míry si za to můžou sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
9.12.17 17:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
9.12.17 17:23

Tak to je dost na prd takoví prarodiče. Asi bych taky nějakou levnou variantu té panny sehnala. Ale, pokud by u nich pod tím stromkem nebyla, tak bych se ozvala. Že v rámci dobrých vztahů chápeš kde co, ale že toto dceru velmi mrzí, a jak to chtějí vyřešit? (je mi jasné, že nijak, ale rovnou jim podstrčit tu dokoupenou, to bych neudělala, příště by to mohli udělat zase) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.17 21:04

Ahoj tak jen jak to u nás pokračuje. Tento týden jsme si měli přijít pro peníze na ten dárek, protože domluva byla, že nejpozději do konce týdne to musím objednat. Pak to změnili, že až o víkendu. A teď najednou, že jim nepřišlo tolik peněz kolik mělo tak zas posunuli termín. Ale úplnou náhodou jsme se dozvěděli, že jinému vnoučeti přislíbili kromě dárku i příspěvek na něco co mu chtějí jeho rodiče koupit a koupili si nějakou novou elektroniku… takže tak no… takže už s tím vůbec nepočítáme… pokud to ale zase udělají tak řeknu svoje, na svátky tam nejdu ani za mák a slíbený dárek prostě opravdu koupíme my za nás, ať není dcera zklamaná plus jsme se rozhodli, že peníze co jsme dostali my na Vánoce od mojí rodiny, vždy nám to dávají dřív ať si koupíme co nám udělá radost vložíme také do dárků pro dceru a koupíme jí ještě něco navíc. Protože manžel je z chování svých rodičů dost špatný tak to prostě chce nějak malé vynahradit. A mě to taky moc mrzí. Takže už vlastně nejde o dárek, ale o princip…

• Citovat
  • Upravit
23966
13.12.17 21:10
@Anonymní píše:
Ahoj tak jen jak to u nás pokračuje. Tento týden jsme si měli přijít pro peníze na ten dárek, protože domluva byla, že nejpozději do konce týdne to musím objednat. Pak to změnili, že až o víkendu. A teď najednou, že jim nepřišlo tolik peněz kolik mělo tak zas posunuli termín. Ale úplnou náhodou jsme se dozvěděli, že jinému vnoučeti přislíbili kromě dárku i příspěvek na něco co mu chtějí jeho rodiče koupit a koupili si nějakou novou elektroniku… takže tak no… takže už s tím vůbec nepočítáme… pokud to ale zase udělají tak řeknu svoje, na svátky tam nejdu ani za mák a slíbený dárek prostě opravdu koupíme my za nás, ať není dcera zklamaná plus jsme se rozhodli, že peníze co jsme dostali my na Vánoce od mojí rodiny, vždy nám to dávají dřív ať si koupíme co nám udělá radost vložíme také do dárků pro dceru a koupíme jí ještě něco navíc. Protože manžel je z chování svých rodičů dost špatný tak to prostě chce nějak malé vynahradit. A mě to taky moc mrzí. Takže už vlastně nejde o dárek, ale o princip…

Tohle se už nezmění. Já bych je na Vánoce možná odstřihla úplně. Neměla bych náladu se s někým takovým vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
13.12.17 21:14
@Anonymní píše:

a malé řekni že Ježíšek nakonec všechny dárky přinese k Vám domů. Tohle je prostě na prd, proč je Vaše malá má smůlu? Navíc slibovat a co potom až by tam malá začla brečet? Nejela bych tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
13.12.17 21:18
@Netopirek píše:
Tohle se už nezmění. Já bych je na Vánoce možná odstřihla úplně. Neměla bych náladu se s někým takovým vidět.

Nápodobně. Ještě bych jim řekla svoje. :roll: Holce naslibují drahý dar a pak to nakonec budou cálovat rodiče :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
13.12.17 21:22

Vyšplouchla bych rodiče manžela. nic nekoupila a nepřijela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.12.17 21:22
@vejilka píše:
Nápodobně. Ještě bych jim řekla svoje. :roll: Holce naslibují drahý dar a pak to nakonec budou cálovat rodiče :pocitac:

Já bych se hlavně nedokázala přetvařovat, že je všechno OK. Takže bych nejspíš všechny otrávila. Takže lepší se s nimi nevidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
13.12.17 21:28
@Malike píše:
Vyšplouchla bych rodiče manžela. nic nekoupila a nepřijela.

Taky bych nic nekoupila a kdyby se divili, tak bych řekla, že jsem z peněz pro ně koupila tu panenku, kterou naslibovali.Ani bych tam nešla, abych pak dělala, že tu panenku donesl Ježíšek k nim a oni dělali že nic, by mě nehlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová