Sliby a nakonec nic... Bojím se, že i letos

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32325
14.12.17 14:46

Já ti rozumím, ale nezměníš je, tak se tím netrap. Buď ráda za babičky ze svojí strany a tyhle neřeš. Není to otázka peněz, ale evidentně jí dát nic nechtějí, když ostatním vnoučatům dají. Je to hnusný, ale neřešitelný. A ostatní vnoučata jsou tam s vámi ve stejnou dobu? Oni si dárky rozbalují a tvoje dcera by tam nic neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
14.12.17 15:23
@Monchichik píše:
@pajaxy No to já bych jí teda koupila, protože dcera o ní pořád mluví a přeje si jí. Takže bych nekoupila dárky jim, ale místo toho dceři panenku a nechala bych jí u sebe doma. Nevím proč jí dávat k nim, když jí neplatili. Navíc to takhle dělají zřejmě každý rok, tak to by měli fakt smůlu.

K nim kazdopadne ne! Ale stejne si myslim, ze oni hresi na to, ze holcicka ji mit bude. Takto jim vlasne nenapadne diktuji, co holcicce poridit. Nechala bych je v tom vymachat…s holcickou promluvit, vysvetlit, ze Jezisek panenku nemuze sehnat nebo tak neco a pokud o ni bude jeste moc stat, koupit treba na narozky…deti jsou tvarne, lze s nimi pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
14.12.17 15:28
@Anonymní píše:
Také už tomu nevěřím. Mrzí mě to. Ne kvůli sobě nebo kvůli tomu, že přetáhneme rozpočet na dárky, aby jsme to koupili my za nás. Ale kvůli dceři, která je má moc ráda a nestojí jim ani za dárek pod stromeček. A navíc když vidím u babiček z mojí strany, že i když samy žádné horentní příjmy nemají vždy od nich Ježíška dostane a přes rok od jedné každou chvíli bonbóny nebo dobrotku co má ráda, druhá jí sem tam koupí něco hezkého na sebe a to je každá sama a tcháni jsou dva s dvěma příjmy.

Tim se netrap :kytka: dcera na to casem prijde, vytvori si nazor… S tim nic nenadelas, jsou tu pro ni jini lide, kterym muze verit, kteri ji pomuzou, podrzi ji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
14.12.17 15:33

Proboha co to je za lidi??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.17 15:57

Oni nás právě nikdy nezvou najednou. Jeden den jedni s vnoučetem, další den třeba my a pak poslední vnouče. Jenže každý rok se dozvíme buďto od rodičů těch dětí nebo přímo od těch dětí co jim Ježíšek u babičky nechal, rodiče se buďto podkecnou při rozhovoru o tom jak jsme strávili Vánoce a nebo se děti logicky pochlubí. Jeden rok dokonce udělali to, že nás nezvali a přišli na návštěvu když u nás bylo zrovna jejich druhé vnouče a tomu u nás dali dárek s tím, že dceři ho přinesou příště…roky plynou a dodnes ho nepřinesli. Loni řekli, že kvůli peněz ho dostanou všechna vnoučata v lednu. Ostatní skutečně dostali, naše ne. A na tu zprávu co jsem psala, že si dnes nebo zítra tedy přijdeme pro ty peníze ať to můžu objednat, aby to do Vánoc došlo zatím vůbec neodpověděli.

• Citovat
  • Upravit
32325
14.12.17 16:06

Kvůli penězům dostanou dárky v lednu? Snad ví, kdy jsou vánoce, ne? Můžou šetřit celý rok a nemusí kupovat dary za tisíce. Tohle prostě nezměníš, nemá cenu se tím zabývat. Pokud ti jí nezaplatí, dala bych jí pod strom doma a jim bych řekla, že se na panenku těšila, že jí to naslibovali a když jí tam u nich nemá, tak k nim nejdu, protože jí nehodlám vysvětlovat, proč na ní kašlou. Hele nám tchýně jako svatební dar slíbila skříně. Vzala si tenkrát půjčku a koupila si místo toho video, dodnes je nemám a nechtěj vědět, jak dlouho jsem vdaná :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.12.17 16:49

Je to smutné, dělat rozdíly v noučatech :(. Tohle kdyby dělal někdo u našich dětí, tak s nimi končím hned a ještě bych jim něco od plic řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
15.12.17 10:48
@radusf píše:
Je to smutné, dělat rozdíly v noučatech :(. Tohle kdyby dělal někdo u našich dětí, tak s nimi končím hned a ještě bych jim něco od plic řekla.

Pokud někdo takto jedná s vlastními vnoučaty, tak mu můžeš říkat od plic co chceš a ten člověk bude vůči tomu netečný. Tady skutečně jen pomáhá myslet si svoje a dítěti to nějak neutrálně vysvětlit případně vynahradit. Je to smutné. Vím o čem mluvím. Ale nejsou páky, když je někdo prostě zadubený odiot, tak na to doposud žádná léčba vyvinuta nebyla. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.17 17:46

@kontramatka Když jsou to prarodiče, mrzí to, ale tak ať. Horší je, když dělá mezi vlastními dětmi rozdíl tatínek. Bojuju proti tomu, ale nadělat s tím nejde taky nic.
Prosím nechat anonym, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.17 00:18

Tak dobrá zpráva, letos poprvé bude Ježíšek i od prarodičů z tátovi strany. :) Ač jsem tomu po předchozích letech už fakt nevěřila nakonec opravdu ty peníze na slíbený dárek pro dceru dali a už je na cestě k nám :) Kdybyste věděly jakou mám radost :) :)

• Citovat
  • Upravit
4615
16.12.17 10:53
@Anonymní píše:
Tak dobrá zpráva, letos poprvé bude Ježíšek i od prarodičů z tátovi strany. :) Ač jsem tomu po předchozích letech už fakt nevěřila nakonec opravdu ty peníze na slíbený dárek pro dceru dali a už je na cestě k nám :) Kdybyste věděly jakou mám radost :) :)

gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
16.12.17 10:55
@Anonymní píše:
Tak dobrá zpráva, letos poprvé bude Ježíšek i od prarodičů z tátovi strany. :) Ač jsem tomu po předchozích letech už fakt nevěřila nakonec opravdu ty peníze na slíbený dárek pro dceru dali a už je na cestě k nám :) Kdybyste věděly jakou mám radost :) :)

Tak teď už víš jak na to, tak to bude třeba příští rok už v pohodě úplně :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.12.17 11:01
@Anonymní píše:

Tak to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
16.12.17 11:19
@Anonymní píše:

Jupi, tak to je moc fajn, ze to nakonec dobre dopadlo!!! :dance: :dance: :dance: Tak at mate krasne Vanoce!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.12.17 19:32
@Anonymní píše:

super :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová