Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26093
7.1.13 00:15
@K.Black píše:
jen to čtu je mi na :poblion: začnu po nocích vyšívat :think:

a ja cetla zasivat a hned jsem premyslela co :zed: :mrgreen:

• načítám...
K.Black
@mejdylko píše:
nemusí… třeba bude homo :D

taky super představa „mami, to je Karel my se milujem a budem tady bydlet“ to snad radši snachu krávu :think: :mrgreen:

• Upravit
74217

@mejdylko
to se nevylucuje, taky si umi zakricet nee?
:think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1299

My měli opačnej problém - když jsme žili u tchánovců, měli jsme ložnici hned nad jejich ložnicí, takže byli pod náma. V pokoji na zemi dřevěné parkety, mor! už když se potom chodilo, tak to bylo slyšet, natož tak vrzání postele po těch parketách :lol: takže sex se provozoval jedině, když nebyli doma a nebo na zemi :lol:
Jinak se připojuju k většině - je to dům tchýně, takže se bohužel musíš přizpůsobit, je to možná pro vás znamení, abyste co nejdřív šli pryč, vlastní bydlení je opravdu k nezaplacení :palec:

• načítám...
mooona
7.1.13 00:16
@K.Black píše:
taky super představa „mami, to je Karel my se milujem a budem tady bydlet“ to snad radši snachu krávu :think: :mrgreen:

No je fakt, že prvotní šok by byl asi hrozný, ale pak? Oni tu klucí jsou tááák milý-a mají vkus :mrgreen:

• Upravit
K.Black
7.1.13 00:16
@kate02 píše:
a ja cetla zasivat a hned jsem premyslela co :zed: :mrgreen:

no pro jistotu radši i Božku, mužskej sem nechodí, tak neví že je to hnusný, tak kdyby náhodou :think: :mrgreen:

• Upravit
11370
7.1.13 00:17
:lol:

Příspěvek upraven 07.01.13 v 00:20

• načítám...
26093
7.1.13 00:18
@K.Black píše:
no pro jistotu radši i Božku, mužskej sem nechodí, tak neví že je to hnusný, tak kdyby náhodou :think: :mrgreen:

vsechny zensky nad 30 nastup :mrgreen:

• načítám...
K.Black
@mooona píše:
No je fakt, že prvotní šok by byl asi hrozný, ale pak? Oni tu klucí jsou tááák milý-a mají vkus :mrgreen:

nj, ale ne všichni :lol: jako třeba takový Martin Hranáč z Vyvolených, a to ve skutečnosti je jako v telce, tohle mít doma, tak umřu smíchy :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
11370
@kate02 píše:
a zas jako poslouchat takovej sex, to by mi asi nebylo mily (pri te predstave dvou chlapu spolu…) :think:

Njn co nadelas. Muj bracha takovej je a mama se stim musela smirit. Nastesti jeste domu nikoho neprived, mamin pritel by ho vynes v zubech. ;)

• načítám...
26093
7.1.13 00:19
@mejdylko píše:
Njn co nadelas. Muj bracha takovej je a mama se stim musela smirit. Nastesti jeste domu nikoho neprived, mamin pritel by ho vynes v zubech. ;)

jako ja par takovejch lidi znam, jsou fajn, jen ten sex mi nesedi, to spis holky, nez kluci :think:

• načítám...
K.Black
@kate02 píše:
vsechny zensky nad 30 nastup :mrgreen:

já si tam pro jistotu křížkovým vyšiju zkřížené hnáty, nějakou svítivou bavlnkou, ať je to vidět i v noci, nechci nic riskovat :think:

• Upravit
11514

@K.Black Božku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jen trapnou Julču :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Anonymní

I když to tak vyznělo, tak mě nevadí, že to tak často dělají. mně vadí její hlasový projev. Přijde mi, že to strašně přehání a snaží se o nejvyšší decibely sténání. Je mi špatně z toho, že ji půl hodiny posloucháme. Je hrozně hlasitá a nebere ohledy, ani když tu má vnoučata, které chodí na první stupeň.

Pro šťouraly, přítel tu odkoupil část bytu, který používáme, ale mně je tu nepříjemně, tak se tu snažím být co nejméně.

• Upravit
mooona
7.1.13 00:20
@K.Black píše:
nj, ale ne všichni :lol: jako třeba takový Martin Hranáč z Vyvolených, a to ve skutečnosti je jako v telce, tohle mít doma, tak umřu smíchy :mrgreen: :mrgreen:

No vidíš to, jak by ti hezky obohatil život :mrgreen: :mrgreen: my nad tím už i přemýšleli s přítelem-ten by to nesl těžce, ale já budu ráda, když bude mít někoho fajn-ať už holku nebo kluka-ale je fakt, že chvíli bych asi pila tak litr slivovice na ex :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová