Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
38179
7.1.13 07:56
xantipi píše:
Jůůů celou půlhodinu? Já už chci mít 60 :cert: :cert: :cert:

Já až budu mít 60, tak se budu půlhodiny jen připravovat a pak možná zapomenu, na co se vlastně připravuju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
38179
7.1.13 08:00
mooona píše:
@K.Black měli by jsme napsat nějakou krásnou příručku pro snachy, věřím že by se hodně lidem hodila-pak by tchýně nebyla kráva a podobný zvířectvo-ale byla by to jen ta milá paní, co v noci kuká jak kukačka svým tenkým, milým hláskem :mrgreen:

Napište to jako unisex, páč já budu potřebovat taky něco pro zeťáka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6836
7.1.13 08:21
@Virginia píše:
@Heineken Až děti vyrostou, tak si budou myslet, že jsi starý páprda.
Můj 16tiletý syn nám (mně a manželovi) začal povídat vtip: „Milují se manželé v poloze 69“ a obrátil se k nám a povídá: víte, co to je, ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
On si taky myslí, že se rozmnožujeme dělením.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobře, kluk jeden
  • načítám...
17014
7.1.13 08:42
@Virginia píše:
Radím se odstěhovat. Aby mi snacha, které jsem poskytla bydlení ještě remcala do toho, jak často mám sex s manželem, no to bych tě teda hnala!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
17014
7.1.13 08:44
@K.Black píše:
No nezávidím, to tedy ne :lol: :lol: já jsem taky docela hlučná, tak aspoň vím, že mi žádná snacha nesmí do baráku, jedině hluchá :mrgreen: :mrgreen: bych asi umřela kdybych si tady o sobě třeba přečetla 8o a kdyby mi to řekla tak bych ji asi neměla ráda ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Ty mě jednou zabiješ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
17014
7.1.13 08:55
@palapa píše:
Ja to poslouchala dost dlouho!!! Tak trikrat do tydne cca ve dve rano!! Nic prijemneho to tedy nebylo!! Takze ja diky tomu sve emoce udrzuji v tichosti.

Nic proti, ale víš o kolik ochuzuješ svého partnera? Já jsem byla taky dlouhou dobu v tomto děsně prudérní, až po hodně letech jsem se v tomto díky svému manželovi změnila a to jsem čuměla, co to s ním dokáže udělat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
7.1.13 08:59
@palapa píše:
Musim se zastat, kdo nezazil, tak nemuze vedet, jaky to je :-( je jine slyset cizi, ale otce s matkou, fuuj :-(
:pankac: :pankac: ; a kor tchánovci :poblion:
  • Upravit
17014
7.1.13 09:09
@eva valoi píše:
@K.Black Třeba ji neudržej, tu stolici. Co víš.

No a pak řvou když to zjistí a jeden si hned myslí, kdoví co nedělaj :mrgreen:

• načítám...
17014
7.1.13 09:17
@laducha píše: :mrgreen: Bych ho tou taškou umlátila :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
74217
7.1.13 09:35
@Šája píše:
ale fuj ty prase. že se nestydíš!
:oops: stydím se :mrgreen:
  • načítám...
102677
7.1.13 10:17
@IvkaH píše: :oops: stydím se :mrgreen:

no proto :lol:

• načítám...
38179
7.1.13 10:42
monika32 píše:
Nic proti, ale víš o kolik ochuzuješ svého partnera? Já jsem byla taky dlouhou dobu v tomto děsně prudérní, až po hodně letech jsem se v tomto díky svému manželovi změnila a to jsem čuměla, co to s ním dokáže udělat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak pod tohle se můžu jedině podepsat, není nic lepšího, než když si holka křikne.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
371
7.1.13 11:01

Souhlasím s tím, že kdo nezažil, nepochopí. Také jsem tchánovce poslouchala, ale vyřešili jsme to odstěhováním. :palec:

• načítám...
7240
7.1.13 12:35

Tak když ti to vadí, pak se odstěhujte nebo si aspoň kup ucpávky do uší. To je přeci jejich věc, jak často sexují a jak jsou při tom hlasití.
Možná by pomohlo jemně naznačit, že jsou dost slyšet, jestli o tom ví.. Je možné, že ne, že by jim nebylo milé, že jou tak slyšet. Ale spíš si myslím, že je jim to prostě fuk.
Vška je to jejich věc a není na tom nic špatného.

• načítám...
K.Black
7.1.13 13:43
@IvkaH píše:
Ve studentskem pokoji u rodicu potajnu se sexovalo nejlip ten pocit ze nekdo prijde, nebo kdyz prisel potajnu v noci pres balkon kamarad to nasi ani netusili, ze dcerunka takove veci uz pacha :-)
Ten pocit byl skvely, ted se muzeme maximalne bat ze nas vyrusi nasi termiti :-P
ale ty zatim staci uplatit kokinem u pohadky :-)

takže ne jenom že jsi ouchyl, tak ještě chudákům dětem ničíš zdraví 8o chuděrky :,( :,( :,(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová