Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka_S_V tak určo je to hodně i v hlavě, já už se v tom březnu při tom cyklu s clostilem smířila, že půjdeme v dubnu/květnu na IUI minimálně a pak IVF a ono to v tom březnu vyšlo
jenže to se lehce říká a hůř dělá… ![]()
@anitram999 ja to prvnich pul roku neresila a bylo to prd platny ![]()
@Hanka_S_V @anitram999 holky pridavam se k vam, uplne stejna situace je u nas. Malej po dlouhe dobe pres clostik, utrogestsn na udrzeni a nyni bychom radi druhatko, ale ja jeste bez cyklu, kojim na noc a pres noc a jednou dopoledne… tak drzim palce a smad i nam se zadari ![]()
@Vicky1 no já kojím jak si řekne, takže různě
kojím dost, proto mě překvapila i ta MS už…ze začátku jsem myslela, zda nejsem už těhu, páč mě pár dní před bolely hrozně bradavky, kojení a přisátí bylo peklo, ale byl to asi slušný PMS
taky jsem zvědavá, kdy se nám povede, nejraději bych hned
![]()
Holky, jak to čtu, tak se nějak nechytám v těch názvech léků, testech, profilech, teplotách… Tohle mě před těmi 10 lety minulo, a teď to zatím nijak neřeším. Vy už jste napůl doktorky
doufám, že vám to pomůže k miminkům. Procházíte si celkem trnitou cestou ![]()
@RenKa33
taky na ty nazvy koukam
zatim to tak moc neresim, ale snad to všem vyjde ![]()
@DrKiki držím palce, dej pak vědět ![]()
Já jsem celá nějaká fyzicky rozhozená…ty bolesti v podbřišku stále, neslábnou, od včera se mi chce každou chvíli zvracet, večer zimnice a vlezlo na mě něco jako angína nebo tak…takže se celkově cítím doooost pod psa ![]()
@RenKa33 @Rielka to je správný holky
když se snažíte chvíli, tak se těmahle věcma vůbec nezaťežujte. a když to budete jednou potřebovat, tak rádi poradíme, ale věřím že to nebude potřeba a budete mít dvě čárky za chvíli - někomu to přece musí jít hned ![]()
Ahoj holky, tak už jsem 13 DPO a teplota pořad 37, psa bolí už víc jak týden, čekám s druhým testem na zítra (ten prvni 10 DPO byl negativní ), držte mi palce… ![]()
@lednova17 tak začínám být značně nervózní… Tak jestli si chytla chřipku může to mít vliv na spozdeni… Přeju ať si brzy v pohodě…
@DrKiki snad jo, tohle mě nebaví :/. Na kolik jdeš na tu gyn? jsem nervózní za tebe ![]()