Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rozinka_terka
16.1.24 21:06
@Anonymní píše:
@kajina88 Zkusila jsem ClearBlue digitální a negativní, tak asi fakt nic, vadný DrMax.. :cert: Ale MS pořád vůbec nic a většinou ji poznám…

Zkus ještě zítra klasický proužky. Clearblue digital má citlivost od 25, ale proužky od již od 10, podle toho jaké vyberes. Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
698
16.1.24 21:30

@lucypaja takže zase čekat. A to je důležité při vyšetření štítné žlázy, být na začátku cyklu? Kdy ji máš dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20948
16.1.24 21:39
@Daisyy1995 píše:
@lucypaja takže zase čekat. A to je důležité při vyšetření štítné žlázy, být na začátku cyklu? Kdy ji máš dostat?

Jojo už sem si zvykla, že pořád na něco čekám, no asi běžně ne, ale vzhledem k tomu, že chci těhotnět, chceme upravit cyklus a ona chce vidětveškeré hormony, tak asi ano pokud bych měla alespoň trošku pravidelný cyklus, tak to asi řešit nebude, ale říkala, že ta hodnota šž neni tak šílená, že to ještě vydrží alespoň na těch tbl jodu, no teď sem jí měla9.1. takže zase až nějak v únoru záleží, kdy se uráčí, říkala, kdybych otěhotněla přijít hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15463
17.1.24 03:00

@kajina88 digitální se nemá rozebírat. Taky jsme to udělala a byla pak zbytek ne zklamaná. Dvě čárky tam jsou vždycky i při negativním výsledku, jen je ta čárka slabá. Pokud je pozitivní, pak je fakt výrazně silná… Zkrátka počkej pár dní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.1.24 11:04

@bacova.mi
Já nikdy negativní clearblue nemela, vzdy jsem ho dělala, až byly pozitivní obyč testy, takže vím, jak vypada pozitivní a myslím ze rozdíl mezi + a - je vidět dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
17.1.24 11:21

@kajina88 ale nač to rozebírat, i kdyby tam po rozebraní něco viděla, stejně neví na čem je. Pokud těhotná je, bude pozitivní i bez rozebrání, akorát to zjistí o den, dva později. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.1.24 11:46

@Daisyy1995 kvůli té citlivosti testu, protože neukáže v brzkých dnech těhotenství :D :D a jak říkám viděla sem tak milion videí na TikToku kde jim vyšel negativní po rozebrání byl pozitivní a další den už pozitivní byl… jak říkám já osobně nejsem člověk co loví duchy z testu. Buď tam čárka je a nebo ne, natož testování před příchodem MS, to jsem udelala parkrat a bylo to zbytečný :roll: ale sleduju spoustu videí, kde ty ženy testují od 6dpo a loví čárky :D :D to mi už přijde jako nemoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15463
17.1.24 13:01

@kajina88 já jen reaguji na tvou předešlou diskusi. Ty dvě čárky tam jsou vždy, i když je negativní test a to i v případě, kdy je HCG 0. Clearblue to tak má, ta druhá čárka tam je, jen je slabá. A v případě těhotenství je silnější. Taky jsem viděla mnoho fotek, kdy negativní testy rozebraly a měli tam //, jenže těhotné nebyli. Tím ti nechci brát naděje, // se můžou ukázat. Jen bych stala nohama na zemi a vyhla se tak zbytecnemu zklamání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.1.24 13:15

@bacova.mi já jsem nyní 6tt a jak říkám, nikdy se mi to nestalo :D testuju až při zpoždění teď až 8 dni po vynechání MS, dřív netestuji a když už tak nejdřív obyč test a pak digitální :lol: přijde mi to jako škoda peněz :mrgreen: ve čtvrtek mám kontrolu, tak jsem zvědavá, jak to dopadne, je mi až nechutně zle a furt mě tlačí podbřišek :lol: tak uvidíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15463
17.1.24 13:19

@kajina88 to chápu a gratuluji :palec: špatně jsem to pochopila, měla to být reakce na anonym, co test rozebírala :D ;)
Testovat se zpožděním je nejlepší, ale chápu, že to mnoho nevydrží, zvlášť těch, co na svůj zázrak čekají roky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.1.24 13:43

@bacova.mi
moc děkuju :oops: čekali jsme 2 roky je to dlouhá doba o 2 miminka už jsme přišli :,( tak se modlím aby to vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
17.1.24 13:52
@Bubllenka píše:
Dobrý den,Je tu, prosím někdo, kdo v roce 2024 plánuje miminko? My jsme se rozhodli zase zkusit štěstí, ale mám už 50 dní cyklus, což jsem nikdy neměla, tak se chystám na napínavý rok a ráda bych s někým sdílela. :P

Ahoj, také se snažíme :-) Také jsme začali už loni, ale zatím se nedaří…
Už je půlka ledna, co tvůj cyklus, přišla ti MS?
Já mám zase krátký cyklus, většinou třeba 24 dní a slabou MS. Již jsem se byla poradit se svým obvodním gynekologem, abychom se na to trochu podívali.
Pokud máš tak dlouhý cyklus a čekáš na MS, můžeš se svého gyn. zeptat, jestli by ti třeba nepomohl Agolutin, který se dává na vyvolání MS 8)
Zatím :mavam:

• Citovat
  • Upravit
174
17.1.24 13:59

Ahoj, snazime se od rijna..

Co myslite, pozitivni ovulacni test v utery, sex v pondeli vecer a dneska vecer bude (prace) dle testu je tedy ovulace dnes? Kdyz dnes slabne a vcera byl pozitivni? Muzou vydrzet spermie z pondeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.1.24 14:20

@knajfka jednou jsem se na to ptala doktora, taky jsme míjeli ovu a dle doktora vydrží jen 24hod. Pak už je strašně malá pravděpodobnost že by se to povedlo :( jeste den po ovu by to šlo ale taky není úplně vysoká pravdepodobnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.1.24 14:23

@kajina88 ahaa to by vysvetlovalo hodne :D :(

Tak budu doufat, ze kdyz byl pozitivni ocu test vcera tak to dneska postaci :/ asi je nejlepsi se trefit primo do dne kdy je pozitivni ovu test? Ale zase nastava ovu do 24-48 hodin

Jezisi to je alchymie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital