Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VilaAmalka31 ty jo to mas super. Gratuluju. Kolikaty dpo jsi nasla druhou carku?
Ja tenhle mesic testovat ani nebudu. Ovulacni testy byli skoro negativni tak nemam ani nadeji..ms ma prijit cca za 4 dny…Tak uz aby to bylo a mohla jsem zas plasit a silet a chytat ovulaci😀juchu
@GabriDnk Nevím přesně, který styk byl úspěšný
ale asi 5.1., takže 13DPO, s tím, že 12DPO mě bolelo docela v podbřišku.
@GabriDnk píše:
Ja tenhle mesic testovat ani nebudu. Ovulacni testy byli skoro negativni tak nemam ani nadeji..ms ma prijit cca za 4 dny…Tak uz aby to bylo a mohla jsem zas plasit a silet a chytat ovulaci😀juchu
Já se na ovulační testy taky vybodla. Poznala jsem na sobě plodné dny zaručeně ( detaily asi rozebírat nemusím ) a ovulační test jsem měla negativní. Není nad to se řídit podle svého těla.
@Lu66 Jo mas naprosto pravdu.Ja na sobe ovulaci citila ale ovulacni test nebyl takovy, jaky by mel byt. Takze si taky rikam ze se pristi cyklus na testy vykaslu, akorar me to znervoznuje.Me pri ovulaci boli bricho, boli me si „dosedat“ na zidli nebo jak to rict😀
Ahoj.
já jsem si zrovna řekla, že půjdu do školy dostudovat. A o dítě jsme se snažili dlouho a ono ne 😂 😍 🤰
A kdy bych to tak měla hlásit na gyndu? Nejradši bych volala hned v pondělí 😅 🍀
Zaměstnankyni to musím říct hned. Pracuji jako sestra na zubním. Tak kvůli rtg.
A MOC DĚKUJI ❤️ 🍀
My se snažíme o první miminko
dala jsem dokupy cyklus po HA, tak se snad povede, moc držím palce ![]()
@Janina2599
A kolik že dní meškáš MS? Jestli máš týden zpoždění, tak můžeš hned od pondělí, aby se vyloučili mimoděložní a nebo na krev, jestli je hodnota v normě ![]()
@Janina2599 ten Tvůj test mě opět nakopl dnes ![]()
Zavolej doktorovi, mas rizikové zaměstnání, on už ti řekne, ze mas dojit třeba za dva tři týdny podle mě.
Holky já jsem Ústecký kraj 😀