Snažení 2026

• Fotoalbum (92)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
14.2.26 15:57

@Tess55 Ja bych teda těm testům moc nevěřila, když jsou z aliexpressu. S těmi teplotami je to těžké, pokud spíš málo, tak se to hned promítne a nemusí ti to pak tu ovulaci ani zachytit. Já se vždy řídím hlenem plus test. Kdy jsi měla plodný hlen? Kolem toho 22dc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.2.26 18:00
@zubnice847 píše: Více

Plodný hlen byl až od 23 a vaječný byl 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.2.26 18:12

Navíc ovulační testy, které jsem si koupila v lékárně Benu byly z Číny a baleny v Polsku nebo Německu. Teď si nejsem jistá. Takže jsem potom usoudila, že nemá smysl dávat tolik peněz za testy z lékárny, když jsou stejně z Číny. 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
14.2.26 18:18

@Tess55 jj, ono je to ve vysledku jedno, vsechno je to stejne z ciny, akorat si na to pak daji nalepku Livsane, GS nebo Dr max a prodavaji to s prirazkou :mrgreen:
Navic u vysledovani ovulace neni ceho se bat, tam nelovis falesne duchy, ale tlusty cary :) hlavni je, ze testujes furt tim samym a nemenis znacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
14.2.26 18:28
@Liskulaska píše: Více

No právě, proto jsem si řekla, že z lékárny už nikdy více. Neříkám, že těhotenský test si tam nekoupím třeba ten lepší digitální jeden, ale i ty obyčejné má z Alíka.😊 Testuji pravidelně, akorát mám někdy problém rozezná, zda jde stále o negativní test. Snad ta aplikace na ty testy funguje dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
14.2.26 18:55

@Tess55 no, podle BT ovu spis nebyla.

Ta aplikace vychazi z toho, jak to vyfotis, mela bys to idealne fotit za stejneho svetla a kazdy den ve stejne fazi schnuti (napr pokazde pockej po namoceni 5 minut a pak vyfot).
Ale pokud to jeden den budes fotit ve stinu a druhy den si na to posvitis, tak ty hodnoty nebudou moc vypovidajici.
Kdyz vezmes ten samy test a jednou ho nahrajes u okna a jednou ve stinu, tak bude mit trosku jine cislo :nevim:
Ale jinak to odecita dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.2.26 21:16

@Katynka6 jeee mňam sushi…nech si chutnat :srdce: :P. Tyjo no já tam možná viděla úplně neviditelnyho ducha 😀. Takže uvidíme. Ještě jeden test mám a mám to dostat ve středu. Tak napíšu a taky před MS většinou špinim a zatím nic. Uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
14.2.26 21:51

@Bliss tak držím palce. Já to měla dostat až v pondělí, tak si MS pospíšila a místo po 28 dnech jsem to dostala po 26. Ale co jsem se koukala tak jednou za čas mám cyklus i 25 dní a pak třeba i 33.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3874
14.2.26 22:36
@Tess55 píše: Více

Já je používám už skoro rok a půl a zatím mě nikdy nezklamaly :mrgreen:. A řešit to asi nebudu, nikdy jsem s ovulací problém neměla, tak doufám, že toto je jen výjimka způsobena nemocí. Začátkem dubna stejně půjdeme na IVF :). Jen doufám, že právě MS přijde normálně sama, abych jenom toto nemusela řešit a běhat po doktorech :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
14.2.26 23:51

@Tess55 V Česku se nedají koupit ty origos easyhome? Já je mám právě a je v nich dost barviva mi přijde. Byla jsi už i na folikulometrii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.2.26 07:10

Ahoj, přítelem se cca snažíme 6-7 měsíců. Zatím přirozeně, žádné vyšetření a tak nemáme. Jemu bude letos 34, mě 29 bude. Bylo by to pro nás oba první miminko. :)

Bravala jdem od poloviny roku 2022 injekce Depo-Provera, která MS pozastavila. Poslední injekce v prosinci 2023, kdy MS až do roku 2025 nebyla. Proto vyvolávat MS květnu 2025. Od té doby MS nepravidelná.

Jsem nyni 35dc, MS 12-16.1.2026, ovu 27.1.

Od 4.2. TT začali dělat duchy až to sílílo na čárky, 9.2. digitální ukazal 1-2, pak 13.2. ukázal 2-3.
2× již jako samoplatce na krev, kde poprvé potvrdili že jsou hodnoty hcg a na druhém že stoupají. MS do teď nikde.

Vím že nic z toho asi není záruka, dokud se doktorka nepodíva zdá je vše ok vevnitř. Chtěla jsem na gyndu cca konec února, začátek března. Avšak si me jiz objednala na 16.2., asi aby se vyloučilo mimoděložní a potvrdilo že tam asi něco bude. Nečekám že zázraky, vím z srdíčko případně že těhotenství bude, je az kolem 6-8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
15.2.26 07:47
@bonsaj493 píše: Více

Je pravda, že jak měřím teď cca 3 cyklus, tak první cyklus jsem neměřila s testy, 2 cyklus ano a ten byl ovulační a teď 3 cyklus může být stresový aniž bych si to uvědomovala, protože zítra mě čeká magnetická rezonance a dozvím se co to v sobě vůbec mám za “věc”, která rozhodne co dál, uvidíme. 🫣

Ale držím vám palce ať to v dubnu vyjde. :smiling_face_with3_hearts: A hlavně ať přijde MS sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
15.2.26 07:57

To vůbec netuším. Tyhle neznám. A pokud je doma máš, jaký výrobce a kdo to balí tam je?

Zatím ještě nebyla, jsem defakto úplně na začátku. Na tu folikulometrii se může chodit často? Vůbec nevím jak to funguje a jak často se chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.2.26 08:47

@Katynka6 jo to mám taky tak podobně. A někdy přijde dříve. Tak odpocivej a za tyde či dva nové kolo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
15.2.26 08:54

Nasla jsem easyhome 50 kusu za 650,–,, to mas dost podobnou cenu, jak kdyby sis mela koupit 9× GS ovu test. Pak to jde asi koupit na. de Amazonu.
Kdyz se podivam, kolik testu jsi udelala tento cyklus, to by penize pekne letely z okna 🙈
Myslim si, ze kdyz u toho i meris, testy z ciny jsou uplne v poradku.

Na folikulometrii se muzes objednat u gynekolozky, rekne ti, zda vidi narostly folikul, jak je velky a kdy cca dojde k ovulaci.
Pokud se snazite chvili a jste mladi, podle me zatim taky zbytecne tam chodit :)
Anovulacni cyklus je docela normalni vec, pokud to neni kazdy tvuj cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí