Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kiki33
Ještě že máme právo volby
no to těžko říct, to by chtělo nakombinovat s těmi ovu testy
mně vyšel pozitivní 1.1. a druhy den mě pichalo na vajecnicich, ale jen chviličku takže těžko říct ![]()
@kiki33
No já taky profík nejsem, dělala jsem je tenhle cyklus poprvé…a jelikož to mám po revizi rozházené tak jsem začala už 3DC i když vím že to ke zbytečně brzo…říká se že ovu nastává 14 dní před začátkem MS…já měla poslední cyklus 33 dní a teď jsem měla pozitivní test 18DC, takže ovu nastala 19DC…tak by to mohlo vycházet..takže čím kratší cyklus máš, tím je lepší testovat…začala bych třeba pro jistotu od 10DC…testovala jsem odpoledne nebo okolo oběda…a předtím jsem 2 hodiny nepila…no někdo říká testovat víckrát denně aby se ovu zachytila ale já testovala většinou jednou denně, někdy pro zajímavost jsem zkusila dvakrát…ale tím že jsem ji pak zachytila 18DC tak jsem měla už jistotu ![]()
@Melody26 super, moc díky za radu! ![]()
Tak jsem teď vytvořila objednávku, tak doufám že to bude v pytli
já teď měla cyklus 28,pred tím po revizi 27 dní tak začnu tak ten 9.den?
Tak holky presouvam se z prosince sem za vámi do ledna 😔 už to vypadalo nadějně ale stejne z toho nic není 😔 všem přeji úspěšný měsíc 😊
Holky, tak i ke mně konečně dorazila ovulka, ve čtvrtek bolesti a plodný hlen, pátek ještě více toho hlenu a konec bolesti. Ale snažení zrovna ve čtvrtek nebylo.. Bylo včera a úterý a středa. Tak jsme to asi prosvihli😀 😀 takže dnes jsem 1DPO. Takže 20 DC proběhla což koukám. Asi zabral nosifol ![]()
@Annyzs píše:
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 ahoj tak to ti držím palečky,
Děkuji, uvidíme, jak to bude
![]()
@Jíťa95 píše:
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 ahoj, držím palce
Já dnes 5DPO, 18 DC
Díky, tak to máš za pár na testovani. Já se rozhodla až po zpoždění. Hledat duchy atd. Už se mi nějak nechce😀 😀
@K.o.u.z.e.l.n.aa27 no ms má dojít 25 DC, ach jo teď jsem zjistila že appka mi to pořád počítá podle 28 dnů ![]()
@kiki33 Dr. max se da objednat na eshopu a vyzvednout v lekarne zdarma. Pak ti jen predaji balicek a ty zaplatis. Je to tam tak za 2-3 dny a poslou ti sms, ze uz to tam mas.
Koukam, ze uz jste to resily tem eshop. Ono dokonce ani na uctence neni napsano co v tom balicku mas. Takze lekarnice vi jen castku. Faktura ti prijde na email. Fakt super diskretni.
@martankaa
Ani ti nevím. Snažím se moc nepozorovat a navíc si myslím, že je fakt hrozně brzy. Jako jo, jsem nafouklá, bolí mě podbřišek, občas tam píchne, je mi trošku zle od žaludku a pořád bych něco futrovala, jenže přesně tohle mám tak týden před menstruací docela pravidelně, takže tomu nepřikládám nějakou vyšší hodnotu. Taky pořád běhám čůrat, ale jsem nastydlá. Buďto mi to za 3+ dní přijde, nebo holt vyčkám a uvidím.
Na jaře, když jsem otěhotněla, začala jsem něco jiného cítit až tak s pětidenním zpožděním, a pak to teda jelo. ![]()
@Slunečnice0303
Jojo, ozvu se, i když spíš si myslím, že mi to nakrásno dorazí a zase testy ušetřím. V tom je super, když člověk počká. Já prostě nechci lovit duchy, protože dokud to prostě není plnohodnotná čárka, já nic nevidím.
Chtěla bych počkat tak na pětidenní zpoždění, nebo alespoň třídenní. Oběma bych nám to moc přála. Všem bych to přála, ale spíš počítám s tím, že to opět nevyšlo. Člověk pak není až tak zklamaný.
@jjjanci
Jasný to chápu 😊 ale já to mám přesně naopak 🙈 😂 Furt si myslim, že to vyšlo a věřím tomu, já jsem prostě hrozná naivka, já to o sobě vím 🤷🏼♀️ 😅 Taky nám to všem moc přeji a věřím, ze se mám to všem brzy podaří 💫
@Jíťa95
Jakou máš Appku? Já si to tam můžu upravovat podle toho jak to aktuálně mám…