Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Deniska2000 píše:
@Danny123 Jo jo, kéž by to šlo jako s nákupamaAle u sebe si říkám, že anitkoncepci jsem nebrala 12 let, tak by to mohlo jít rychleji
Já jsem jí brala jenom 3 roky to neni moc tak by to taky mohlo jít ![]()
@T.Y.N.A.85 píše:
Ahojky, ráda bych se k vám přidala. S přítelem se snažíme třetí den. Spočítala jsem si plodné dny, takže naše snaha započala v pondělí. Tak nějak ale ještě pořád nevím, zda je ten správný čas. Dokud se jen plánovalo, tak jsem si byla touhou po miminku naprosto jistá. Teď jak jde do tuhého, malinko váhám. Znáte ten pocit také?
Ahojky,
jen se přidej
Znám tvůj případ byla jsem na tom podobně. Jeden čas jsem si byla jistá, pak zase ne ale jakmile přišel přišel a sám mi řek, že by mimčo chtěl a ať vsadím prášky už jsem ani na vteřinu neváhala a jsem si jistá, že chci.
@Danny123 píše:
Ahojky,
jen se přidejZnám tvůj případ byla jsem na tom podobně. Jeden čas jsem si byla jistá, pak zase ne ale jakmile přišel přišel a sám mi řek, že by mimčo chtěl a ať vsadím prášky už jsem ani na vteřinu neváhala a jsem si jistá, že chci.
*přišel přítel
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala a hned vás poprosila o názor na můj těhotenský test. Začali jsme se snažit 30.5., což byl „jakože“ den ovulace (jistá jsem si nebyla, mám to nepravidelné, tak se to špatně počítá). Dnes jsem 15 dní po ovulaci, bazální teplotu mám poslední dny kolem 37,0 až 37,3 a ten test ráno…mám pocit, že tam vidím „ducha“ Vidíte to taky? Nechci si dělat iluze, že by to šlo tak snadno, ale… Pořád na to musím myslet a už na sobě pozoruju příznaky:) Jinak je to snaha o první miminko, je mi 27 a partnerovi 35, za měsíc máme svatbu, tak už jsme to „riskli“
Moc děkuju za jakoukoli radu/názor a přeju úspěšné snažení, je to hezké ![]()
Ps: s tím pocitem chci-nechci to mám úplně stejně! Ale teď vidím, že mi o to jde a hodně, tudíž ano, chci a jak ![]()
@1veronique píše:
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala a hned vás poprosila o názor na můj těhotenský test. Začali jsme se snažit 30.5., což byl „jakože“ den ovulace (jistá jsem si nebyla, mám to nepravidelné, tak se to špatně počítá). Dnes jsem 15 dní po ovulaci, bazální teplotu mám poslední dny kolem 37,0 až 37,3 a ten test ráno…mám pocit, že tam vidím „ducha“ Vidíte to taky? Nechci si dělat iluze, že by to šlo tak snadno, ale… Pořád na to musím myslet a už na sobě pozoruju příznaky:) Jinak je to snaha o první miminko, je mi 27 a partnerovi 35, za měsíc máme svatbu, tak už jsme to „riskli“Moc děkuju za jakoukoli radu/názor a přeju úspěšné snažení, je to hezké
Ps: s tím pocitem chci-nechci to mám úplně stejně! Ale teď vidím, že mi o to jde a hodně, tudíž ano, chci a jak
Ahojky,
já ho teda vidím
myslím si, že už můžu gratulovat
![]()
@Danny123 píše:
Ahojky,
já ho teda vidímmyslím si, že už můžu gratulovat
![]()
Jé děkuju
Teď jsem posílala foto kamarádce a podle ní je to prý jasné
Nicméně jsem byla na wc a bylo tam nějaké malé špinění, ale fakt jen skoro neznatelné. To prý ale může být taky příznak těhu a ne počínající MS. No ještě se snažím nejásat, ale mám úsměv od ucha k uchu ![]()
Holky a nejse tu náhodou některá ze Zlínského kraje? Případně Pardubický (tam mám dědáčky
?
@1veronique píše:
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala a hned vás poprosila o názor na můj těhotenský test. Začali jsme se snažit 30.5., což byl „jakože“ den ovulace (jistá jsem si nebyla, mám to nepravidelné, tak se to špatně počítá). Dnes jsem 15 dní po ovulaci, bazální teplotu mám poslední dny kolem 37,0 až 37,3 a ten test ráno…mám pocit, že tam vidím „ducha“ Vidíte to taky? Nechci si dělat iluze, že by to šlo tak snadno, ale… Pořád na to musím myslet a už na sobě pozoruju příznaky:) Jinak je to snaha o první miminko, je mi 27 a partnerovi 35, za měsíc máme svatbu, tak už jsme to „riskli“Moc děkuju za jakoukoli radu/názor a přeju úspěšné snažení, je to hezké
Ps: s tím pocitem chci-nechci to mám úplně stejně! Ale teď vidím, že mi o to jde a hodně, tudíž ano, chci a jak
Ahoj
no podle mě je taky krásně vidět, gratuluju a ať čárka sílí
Nene já nejsem ani z jednoho kraje.
@1veronique Já jsem Pardubický kraj (Chrudimsko) a myslím že testík vypadá slibně, tak přeju ať čárečka sílí ![]()
Ahojky, tak to jsme stejně staré, jen ty máš o rok staršího přítele. Svatbu taky plánujeme, teda už moc neplánujeme…proběhně od soboty za týden.
Jinak gratuluji, zadařilo se hned poprvé… ![]()
Holky moc vám děkuju za reakce - hodně potěšily
!Partner přišel domů a kouká na to a říká „no to je jasný, my jsme teda šikovný!“ Měl v tom narozdíl ode mě hned jasno
Tak doufám, že se budu moct za pár dní pochlubit něčím ještě barevnějším..
Deniska: škoda, že ne přímo Pardubice..
Tyny: no vlastně i partneři nastejno, můj partner má tohoto času 34 a 11 měsíců, tak už mu přidávám
Přeju vydařenou svatbu, máte to teda „za pár“. My „až“ 21.7.
@1veronique gratuluji to je jasna carka a ne zadny dusik… to by si mela videt meho dusika, ten byl sotva vyditelny ![]()
moc gratuluji a neboj pokavad to vidi i chlap tak je to jasny.
u me to tak bylo ![]()
Já už chci taky dušíka, snažíme se sice jen od poloviny Května, ale když koukám @1veronique, že se to povedlo hned, tak chci taky ![]()
@Deniska2000 neboj urcite vam to vyjde!!! nesmis se na to tolik upinat hm? ted v lete bude spoustu veci co muzete delat, tak se od toho trochu odprostis a pak zjistis ze si to nedostala a sup a budou tam //… neboj najdes je
![]()
@DanielkaC píše:
@1veronique gratuluji to je jasna carka a ne zadny dusik… to by si mela videt meho dusika, ten byl sotva vyditelny
moc gratuluji a neboj pokavad to vidi i chlap tak je to jasny.![]()
u me to tak bylo
Juuuuuhuuu
Děkuju! Holky dneska ráno to samé a to ta moč byla dobře zředěná, protože jsem ve 4 musela na záchod ![]()
Deniska: myslím, že snažit se od května, to je fakt chvilinka! Návod: my jsme to „jen tak“ zkusili, že už máme svatbu za pár a byl by to krásný „zázrak“, kdyby se to povedo. Jinak holky,šéf mě zabije
Je to jak na schvál, mám hned 2 super práce a všudemě „nutně potřebují“ To jedné je mi líto
Ale co, nějak si budou muset poradit. jen se natěším na to, až to budu muset oznámit ![]()