Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišalí @Mišalí Ty ses hodnouckaaaa nase Misalinka
. Tak napriklad ja cekam a cekam do 27.12 zda budu testit nebo driv dorazi svine cervena
.Holky co jsou nove prichozi uz ukazuji minimalne duchacky. S @timberr budeme testit bud az spolu,nebo bude ona rychlejsi a testne zitra a tim napovi me, zda jsem a nebo nejsem tehulka jako ona
.Snad se ti dari a utika toi to do kontroly na gynde ![]()
Holky gratuluji všem, co maji pozitivni test. Ostatním samozřejmě drzim palce, at jim to vyjde. Zatím to vypada, že jste skoro vsechny těhotné a ja si tu v lednu budu psát asi sama se sebou 😂 😂 😂 ja pojedu dalsi pokus v lednu, tak uvidime. Ted jsou svatky, tak jsem to nějak vypustila a budeme si užívat s rodinou všichni
tak se zase urcite ohlasim. Chtela jsem Vam vsem poprat krásne svatky🎄 a opatrujte se všechny, těhotné i netehotne ![]()
@Nana12 včera jsem byla na pohotovosti
mám mykozu
každopádně přítel stále nic neví, teda aspoň doufám, občas má narážky na těhotenství, tak nevím no
jsem zvedava jak to zítra dopadne ![]()
@Mišalí Nechapu,jak to dokazes utqjit pred pritelem
Si husta,to ja bych nedokazala, ten muj uz vi, ze jsme mozna uz ve vetsim poctu
. Okdyz je to nejisty. Mykoza je svina, ja kdyz byla prvne tehu tak jsem taky mela nejakou candidu. Neprijemny. Bezne to resim bilim jogurtem… ![]()
@Nana12 já mám i autovakcinu, protože se mi pořad vrací
třeba to vi a jen dela ze ne
občas má nějaké narážky totiz ![]()
Ráno si udělám test pokud nebudou // tak nevim co to muze byt. Mozna jeste dou mesicky mrsky jedny. ![]()
Potrebovala bych poradit. Zrovna ted jsem si delala test a asi uz jsem paranoidni, kdyz jsem test naklonila videla jsem tam uplne slabounce druhou carku ale fakt jen slabounce, a pritel mi rika jsi paranoidni nic tam neni, ale nedoval se ani poradne ze by to nejak zkoumal.
Prosim stalo se vam to tak nekdy?
Ahoj holky, všem těhotným moc gratuluji a tiše závidím 🙂 já bych měla mít ovulaci 26.12. takže teď u nás probíhá snažení 😁 je tu ještě někdo kdo je na tom jako já? 😁 Jinak všem šťastné a veselé ať jsme všechny brzo těhotné 🙂
@Domiii27 Tak to ja jsem 13DPO
. Dneska rano po probuzeni mi neni od zaludku moc dobre. Bud je to ze vcerejsi vecere, nebo na me jdou tyhle typicky tehu stavy. ![]()
Já nevím který DPO jsem. Ale dneska test negativní. Počkám 3 dny a budu testovat 27.12 nebo o den pozdeji. Mrcha má přijít 30.12. Z dnešního testu jsem zklamana ale co jsem mohla čekat 6 dní před ms
včera večer jsem měla bolest v podbřišku a bylo mi na
… prsa mě bolí nemůžu na ně ani sáhnout ![]()
@Tarka89 dobre ráno. Ta prvá fotka je pôvodná. Čiarky som označila…ale to bude kanálik dneska som sa znova testovala a vysiel negatívny. Som 14 dpo a mam 5 dni do mršky
tak uvidím čo s toho bude . prajem príjemné sviatky
@damianka27 já mám 6 dní do MS a dnes taky test negativní. Ale já nevím kdy byla ovulace
držím pěsti ![]()
@Nana12 no mě jen bolí podbřišek. Jinak mi nic není… Občas nechuť k jídlu. Jako čárka sílí každým dnem… Tak doufám, že to vyjde.
Ahoooj
mě má mrcha přijít 1.1 2019 koukala jsem, ze nás tu je víc takových
ovu nejspíš 18.12 (nemerim) příznaky žádný. Snažíme se tři měsíce. Tento měsíc s použitím gelu na podporu početí… tak snad se podaří. Koukam, ze prosinec je plodný dost, všem moc gratuluju
a ostatním držím palce na //. Hezké Vánoce kočky ![]()