Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1431
23.12.18 23:06

@Mišalí @Mišalí Ty ses hodnouckaaaa nase Misalinka :hug: :* . Tak napriklad ja cekam a cekam do 27.12 zda budu testit nebo driv dorazi svine cervena :roll: .Holky co jsou nove prichozi uz ukazuji minimalne duchacky. S @timberr budeme testit bud az spolu,nebo bude ona rychlejsi a testne zitra a tim napovi me, zda jsem a nebo nejsem tehulka jako ona :pankac: :lol: .Snad se ti dari a utika toi to do kontroly na gynde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
23.12.18 23:07

Holky gratuluji všem, co maji pozitivni test. Ostatním samozřejmě drzim palce, at jim to vyjde. Zatím to vypada, že jste skoro vsechny těhotné a ja si tu v lednu budu psát asi sama se sebou 😂 😂 😂 ja pojedu dalsi pokus v lednu, tak uvidime. Ted jsou svatky, tak jsem to nějak vypustila a budeme si užívat s rodinou všichni :srdce: tak se zase urcite ohlasim. Chtela jsem Vam vsem poprat krásne svatky🎄 a opatrujte se všechny, těhotné i netehotne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
23.12.18 23:14

@Nana12 včera jsem byla na pohotovosti :roll: mám mykozu :roll: každopádně přítel stále nic neví, teda aspoň doufám, občas má narážky na těhotenství, tak nevím no :mrgreen: jsem zvedava jak to zítra dopadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
23.12.18 23:17

@Mišalí Nechapu,jak to dokazes utqjit pred pritelem :mrgreen: Si husta,to ja bych nedokazala, ten muj uz vi, ze jsme mozna uz ve vetsim poctu :lol: . Okdyz je to nejisty. Mykoza je svina, ja kdyz byla prvne tehu tak jsem taky mela nejakou candidu. Neprijemny. Bezne to resim bilim jogurtem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
23.12.18 23:45

@Nana12 já mám i autovakcinu, protože se mi pořad vrací :roll: třeba to vi a jen dela ze ne :palec: občas má nějaké narážky totiz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
24.12.18 00:19

Ráno si udělám test pokud nebudou // tak nevim co to muze byt. Mozna jeste dou mesicky mrsky jedny. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.12.18 06:11

@Nana12 jsem 14 den po ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
24.12.18 07:24

Potrebovala bych poradit. Zrovna ted jsem si delala test a asi uz jsem paranoidni, kdyz jsem test naklonila videla jsem tam uplne slabounce druhou carku ale fakt jen slabounce, a pritel mi rika jsi paranoidni nic tam neni, ale nedoval se ani poradne ze by to nejak zkoumal.
Prosim stalo se vam to tak nekdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.12.18 07:24

Ahoj holky, všem těhotným moc gratuluji a tiše závidím 🙂 já bych měla mít ovulaci 26.12. takže teď u nás probíhá snažení 😁 je tu ještě někdo kdo je na tom jako já? 😁 Jinak všem šťastné a veselé ať jsme všechny brzo těhotné 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
24.12.18 08:12

@Domiii27 Tak to ja jsem 13DPO ;) . Dneska rano po probuzeni mi neni od zaludku moc dobre. Bud je to ze vcerejsi vecere, nebo na me jdou tyhle typicky tehu stavy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
24.12.18 08:47

Já nevím který DPO jsem. Ale dneska test negativní. Počkám 3 dny a budu testovat 27.12 nebo o den pozdeji. Mrcha má přijít 30.12. Z dnešního testu jsem zklamana ale co jsem mohla čekat 6 dní před ms :) včera večer jsem měla bolest v podbřišku a bylo mi na :poblion: … prsa mě bolí nemůžu na ně ani sáhnout :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.18 09:03

@Tarka89 dobre ráno. Ta prvá fotka je pôvodná. Čiarky som označila…ale to bude kanálik dneska som sa znova testovala a vysiel negatívny. Som 14 dpo a mam 5 dni do mršky :nevim: tak uvidím čo s toho bude . prajem príjemné sviatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
24.12.18 09:17

@damianka27 já mám 6 dní do MS a dnes taky test negativní. Ale já nevím kdy byla ovulace :) držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
24.12.18 09:40

@Nana12 no mě jen bolí podbřišek. Jinak mi nic není… Občas nechuť k jídlu. Jako čárka sílí každým dnem… Tak doufám, že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.12.18 21:06

Ahoooj :mavam: mě má mrcha přijít 1.1 2019 koukala jsem, ze nás tu je víc takových :) ovu nejspíš 18.12 (nemerim) příznaky žádný. Snažíme se tři měsíce. Tento měsíc s použitím gelu na podporu početí… tak snad se podaří. Koukam, ze prosinec je plodný dost, všem moc gratuluju :srdce: a ostatním držím palce na //. Hezké Vánoce kočky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí