Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
26.5.17 20:32

@Miška TP Myslím, že Vojtovku musí cvičit všechny předčasně narozené děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.17 09:57

@Miška TP slunicka si zatim moc neuzijem. Jeste nema 3kg tak ven nesmime :( Hlavne, ze je vse v poradku :D No ty verfa ti nezavidim. tery16 ma pravdu Vojtovku musi cvicit kazdy predcasne narozeny deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
27.5.17 10:07

@miminko Matěj Jo ahá, tak to jooo, to jsem nevěděla…
Tak to se vydáte ven až budou úplně ty hice :lol:, léto před námi…
Tak přihoď fotku, jaké děláte pokroky a hezky rostete :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.17 18:12

@Miška TP no to asi jo, ale jestli budou hyce tak snim pujdem na prochazku az vecer. Nevim jestli to pujde poznat na ty fotce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.17 17:28

Ahoj holky, prosim o radu.Sem skoro mesic po porodu a porad mam taaaak natekly nohy i s narty, prsty a litka tak, ze kdyz si drepnu tak mi ty litka mini praskout jak me to boli a tlaci. Otoky na nartech me pekne boli. I kdyz mam nohy nahore tak je mam porad natekly :think: Segra me strasi embolkou.Je to mozny?? Jo kdyz chodim cca hodinu tak otoky zplaskou a na 5 min. se zastavim a uz je mam zas natekly jak bana :,( :nevim:
Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
5.6.17 18:36

@miminko Matěj Ahoj, no teda, tělo ti neodvodňuje, špatný vaskulární systém, piješ hodně???S tím bych si nezahrávala a hned ráno si zajdi k obvodní…něco je určitě špatně a hned k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.6.17 20:04

@miminko Matěj Taky bych asi zašla k dr. I když kamarádka nabrala v obou těhotenstvích hodně (skoro 30kg) a říkala, že to byla voda, že se to z ní pak vylučovalo. Ale postupně (třeba půl roku), pořád cítila, že chodí hodně čůrat. Ale za zeptání nic nedáš, raději to zkontrolovat. Já jsem sice zdr. sestra, ale z té gynekologicko-porodnické oblasti mám obavy, člověk nikdy neví, co s čím souvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.17 22:26

@Miška TP @tery16 piju hodne.Aji v noci sem schopna vypit 3/4litru, kdyz vztavam k malymu. Zitra k dr. jdu s malym takze ja du stranou :) a ve stredu snim du taky k druhy dr. kvuli ty vojtovce.By me zajimalo co to je nebo proc, cim…??? :nevim: I pritel mi rikal, ze ta embolka hrozny, ale pry mlada na to aby ji dostala, ale tak sem dostala trosku strach.

Posilam malyho jak roste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
6.6.17 09:24

@miminko Matěj To je krásnej kulíšek. :srdce: A co má vlasů! Víc, než můj 10M teď :D
Na embolku můžeš být mladá, stará, cokoliv…Ale embolka souvisí se srážlivostí krve, kterou Ty můžeš mít v pořádku. V těhotenství se zmnožuje objem krve o 30%, všechny orgány pracují víc, aby to stihly očistit, prodýchat a tak…Řekla bych, že tak jak každej přibere jiný množství kg, tak každej se toho poporodního objemu tekutin zbavuje jinak dlouho. Já osobně bych řekla, že to prostě u Tebe dlouho trvá. Já jsem taky teď u druhýho měla pocit, že jsem oteklá ještě i po šestinedělí. Nebylo to tak hrozný, že bych měla pocit, že mě prasknou lýtka, ale cítila jsem, že to ještě není v normálu.
Ale zároveň to může souviset s vysokým tlakem, špatnou činností ledvin, cokoliv…jak jsem říkala, v porodnictví se zas tak nevyznám, ale po prvním porodu mě hned 5.den chytila migréna a mamka to na kontrole zmínila mojí gynekoložce. Ta se celkem vyděsila a hned, že si mám doma měřit tlak a kdyby to bylo vysoký, tak nečekat a jet, že to může souviset s porodem. On ten porod je asi fakt velká zátěž pro tělo.
Nevím, jakou máš pediatru, ale já bych na to klidně zeptala při kontrole, když tam jdeš s malým. Naše pediatra nám kolikrát poradila dobře i ohledně nás dospělých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.17 15:42

@tery16 pediatricky sem se ptala a rekla mi, ze to muze souviste s hormonama v sestinedeli, ale jinak to mam resit s obvodakem.Me ty otoky dost boli pri jakokym koliv nateni nartu a kdyz jen tak pohybuju prastame tak me to hrozne tahne a boli :( a litka to uz sem rikala. Segra jak ty nohy videla tak se pekne vydesila 8o jak moc to mam. A vysoky tlak sem nikdy nemela spis nizky. Segra se mi zepta dr. zitra tam jede a ja se pak podle toho zaridim a popripade ze nim jela.Jojo vlasku ma hodne :) Pekne roste.Uz ma 2 630g a meri 51cm a kdyz sme sli z porodnice tak mel 2 280g a 47cm.Ve ctvrtek sme doma 14dni :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.17 15:45
@miminko Matěj píše:
@tery16 pediatricky sem se ptala a rekla mi, ze to muze souviste s hormonama v sestinedeli, ale jinak to mam resit s obvodakem.Me ty otoky dost boli pri jakokym koliv natazei nartu a kdyz jen tak pohybuju prastame tak me to hrozne tahne a boli :( a litka to uz sem rikala. Segra jak ty nohy videla tak se pekne vydesila 8o jak moc to mam. A vysoky tlak sem nikdy nemela spis nizky. Segra se mi zepta dr. zitra tam jede a ja se pak podle toho zaridim a popripade ze nim jela.Jojo vlasku ma hodne :) Pekne roste.Uz ma 2 630g a meri 51cm a kdyz sme sli z porodnice tak mel 2 280g a 47cm.Ve ctvrtek sme doma 14dni :) :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
9.6.17 13:41

Holky nejak teď neni cas mala je aktivni až moc a uz spi minimum :vsem krasne tehulkovani a tem co porodily hodně zdravicks :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí