Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.8.16 12:41

@Michel70 děkuji moc :hug: otvírání může jít pomalu a pak to může jít ráz na ráz :D semnou to asi nebude jen tak :( si myslím no uvidíme co mě řekne ta paní v úterý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
9.8.16 15:23

Ahoj holky dnesni testik od dr.maxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
9.8.16 15:56

@Jitulinka Gratulujem! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
9.8.16 16:00

@Reaskiller dekuju po skoro rocnim nevydarenem tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
9.8.16 16:09

@Jitulinka To musi byt radosti! :) my stale cakame.. zamlknute, mimomaternicove, ovulacia zo zlej strany uz asi rok..uz clovek nevie ako dalej..ale tak..dufame.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
9.8.16 16:57

@Jitulinka krasna :srdce: moc drzim pesti at je vse v poradku a mimi krasne roste. u nas to zatim na porod nevypada :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
9.8.16 17:19

@Michel70 v pondeli zkusim zajet k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
9.8.16 17:50

@Jitulinka jj budu na tebe myslet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
9.8.16 18:32

Ahoj holky, kdysi jsem vás navštěvovala po mém mimoděložním těhu a chtěla bych poblahopřát maminkám a skoromaminkám a dodat trochu kuráže snažícím se :) Nikdy jsem si nebyla jistá svou ovulací, případně mě přišlo, že chodí ze strany, která je téměř nepoužitelná (zdevastovaná srůsty, zánětem a endometriózou). Na doporučení jsem začala kapat kapky od firmy Naděje, když jsem to koupila poprvé, tak to byla kůra na neplodnost a teď to asi přejmenovali na ženské potíže nebo co. Ale u mě to mělo takový účinek, že jsem se prostě začala cítit více žensky a konečně jsem cítila ovulaci, kterou jsme tedy s přítelem využili a zadělali jsme :dance: není to žádná reklama, jen mě napadlo, že by to třeba někomu z vás mohlo pomoci… a ještě mi asi pomohlo to, že jsem přibrala cca 4 kg, může to mít vliv nebo nemusí. Tak holky držím palce ať už jste v jakékoliv etapě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.16 09:49

@Jitulinka gratuluji :srdce: at roste a je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
12.8.16 08:21

Ahojky devcata tak hlasime ze Nikolka se narodila presne den terminu 10.8 s vahou 3725g51cm 8:34rano. porod byl rychly 2,5hodky. vsechny zdravyme a prejeme hodne stesti :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 12:14

@Michel70 mooooc gratuluji :srdce: hodně zdravíčka a štěstíčka :srdce: at se vám daří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
29.8.16 08:36

@Michel70 Ahoj kočko. Moc gratuluji dodatečně k malé princezně… Já sem zabrouzdala až teď po dlouhé době, není to nic jednoduchého s tim prďolkou…raději trávím čas s ním, než na PC.
Tak pisni jak se máte, jak to vše jde, co kojení, jestli jste ok?
My už máme přes tři měsíce, strašně to letí, už drží hlavičku, zkouší se smát nahlas a je to nádherný vše, tak užívej každičké chvíle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
29.8.16 08:36

Jinak vše novým těhulkám moc gratuluji a přeji, ať je vše v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
29.8.16 09:25

Ještě se tedy pochlubím tím mým zázrakem :srdce:…A holky, opravdu neztrácejte naději…to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí