Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.2.17 21:52

Ahoj holky, vsem mooooc gratuluji :srdce:
@Krofka neboj bude v poradku ;) drzim pesti aby to tak dopadlo :srdce:
My cekame kluka a velmi pomalu a postupne porizujem vybavicku sem 23tt :srdce: malej se mele pekne :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
16.2.17 22:00

@Miška TP po laparce do pul roku pak az po 4letech jsem cekala dvojcata, ale ty se neudrzeli a rok na to cekame kluka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
17.2.17 09:20

@Jitulinka Tak super…a v kolikátým tt se neudrželi, jestli se mohu zeptat? Tak hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
17.2.17 09:55

@Miška TP v 6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
9.3.17 09:06

Ahoj holky, tak co, jak pokračujete???Něco nového??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
9.3.17 10:19

@Miška TP Ahoj, já jsem 9tt, máme srdíčko, vše zatím v pořádku. Pořád mám ale strach, aby se něco nepokazilo, jaksi se nemůžu úplně radovat, i když jsem samozřejmě šťastná. Snad to ze mě spadne po prvním trimestru :nevim:
A co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
9.3.17 11:23

@Krofka Ahoooj, jéééé, tak to obrovská gratulace :potlesk:, na tebe jsem myslela…Neboj, všechno už bude v pořádku, i když tě chápu, mám to stejně jako ty a to jsem dnes podle ultrazvuku 11tt, dle MS 10+3tt :nevim:, byla jsem na screeningu, tak se děsím výsledků :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
9.3.17 14:28

@Krofka @Miška TP uvidite holky vse dobre dopadne. Ja take ze zacatku mela strach a uz se blizim 35tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
9.3.17 15:13

@Jitulinka Děkuju :oops:
a vyšly všechny testy správně? Nebo si měla také někdy falešně pozitivní? Toho já se právě bojim :-(
a co čekáš?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2375
9.3.17 15:27

Zdravime vsechny. holky vse bude v poradku :srdce: jen si uzivejte drobecky v brisku. nam bude zitra 7????mes a uz sedime lezeme a o vse stoupame. je to nase sikula :andel: vsem prejeme hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.17 15:46

@Miška TP @Krofka vse bude v poradku :srdce: strach je normalni taky sem ho mela a mam i dodneska.sem uz 26tt a sme v poradku :srdce: cekame kluka Damiana :srdce: :srdce: @Michel70 to uz 7 mesicu no teda vy rostete :mrgreen: mala je hodne sikovna :srdce: hlavne, ze ste zdravi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
9.3.17 17:14

@Miška TP vsechny spravne… Az ted ze mam zelezo kvuli malo cervenych krvinek a magnezium pro tuhnouci briska.. cekame kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
9.3.17 18:00

@Miška TP @Jitulinka @miminko Matěj Děkuju holky :hug:

Screening mám až za 3 týdny a zatím se děsím každý další kontroly. Už se těším, až to bude za mnou (námi) a budeme tady rozebírat prdíky a kojení… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
9.3.17 21:22

@Krofka to ja mam pristy patek ozvy a jdu k dr do poradny. Jen nevim kolikrat bude ultz do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
10.3.17 10:19

@Michel70 Moc děkuju :mavam:
@miminko Matěj Tak to letí teda, přeju moc, moc zdravíčka oboum ;)
@Jitulinka @Krofka Jj, ať už je to za námi, alespoň to nejhorší, testy atd. :lol:…u syna jsem před třemi lety měla i těhu cukrovku a vím, že jí budu mít i teď určitě :P :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí