Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miminko Matěj No nemáš vůbec za co, já se s tim fakt nesetkala, ale určitě si zajdi co nejdřív
…
Já mám zase od včera tak ucpaný nos, že nemůžu ani dýchat a vůbec jsem nemohla spát
, dnes jsem si byla pro kapky rýma stop a pinosol a vůbec mi nezabírají, už mě normálně třeští hlava
, spala bych až bych brečela ![]()
@Miška TP jaj to mas peknou rymu
To ti nezavidim.Tak sem to mela skoro celou zimu tak vim o cem mluvis. To je tim pocasim
Uz by mohlo teplo ne hned hyce, ale kolem 18-20°C pres den by mohlo byt. Docela premyslim jak bude v cervnu je to sice daleko…
@Miška TP na rymu sem mela do nosu sprej Olyht HA a kdyz me chtytl i kasel tak sem si v lekarne Stop Kasel je to jen bylinny produkt tak to muzou i tehule. Jinak nevim co bych ti poradila. Mozna jeste to, ze kdyby si mela vic casu tak lezet v posteli.
@miminko Matěj Mě řekli, že Olynth těhotný nesmí, mám rýma stop od dr.Weis, bylinné kapky a prokládám to pinosolem…no ale moc teda nezabírají právě…
Ležet moc nemohu, nebo ležím, ale je to ještě horší, když něco dělám, tak dýchám v pohodě a nebo venku, ale jak přijdu dom, katastrofa ![]()
@Miška TP tak to nevim.Ten Olynht sem uz tady mela driv a v ptibalovym letaku bylo psany, ze to muzou i tehu v snizeni davce.
@Miška TP Ono je to i fyziologický, že v určitých fázích těhotenství se víc prokrvují sliznice a někomu se může spouštět rýma z toho. Zkus mrknout na net, někde jsem to četla.
Jinak bych si klidně kápla bez výčitek. Je to tak malý množství a párkrát během celýho těhotenství, že to podle mě nemá vliv. Já myslím, že u většiny preparátů je to upozornění, že je to nevhodné v těhotenství, protože na to nejsou studie, jestli to škodlivé je nebo ne.
@tery16 Je to možný, člověk to spíš srovnává teď s timhle počasím
…
Mě to právě řekla i v lékárně, tak jsem spíš pro ty přírodnější verze, kort v těhotenství…a tak celkově radši léčim přírodně, kort prcka teda ![]()
@miminko Matěj Ahojky
tak hlásím, že čekáme opravdu druhého chlapečka
…
Co ty a kontrola???
@Miška TP ahoj, tak si to tusila dobre
gratuluji k chlapeckovi
Odedneska sem na matersky
Vse je v poradku co se tyce malyho.Me dr. predepsal zelezo tak je musim brat az do porodu
Z toho moc nadsena nejsem ![]()
@miminko Matěj Jj, já věděla, že budu mít i druhého kluka
…
Proč železo??A co ti říkal na to otékání nohou??
@Miška TP jak si to vedela?
Mam pry trochu horsi krevni obraz tak me nasadil zelezo.Tak ode dneska sem oficialne na Matersky.Na ty otoky nic nerekl nejak se o tom nebavime
Je to normalni, ze se zenska ke konci tehu. Zacinam byt cim dal vic unavenejsi staci me jen kdyz jdu na postu a zpatky uz to nedavam
Mam dotaz myslis, ze bych si mohla nahrivat hrudni pater termofonem? Kdyz sem byla u dr. tak sem na to uplne zapomnela.
@miminko Matěj No věděla jsem, že se mi nepoštěstí ta holčička
…Ale nevadí, moc se na malého těšíme a bráška bude mít skvělého brášku
![]()
Hele no myslím, že by to nahřívání nemělo vadit..?Mrkni na net taky…
@Miška TP presne braska bude mit prima brasku
Se nedivim, ze se tesite taky se uz taaaaak tesim.Uz nevydrzim dlouho sedet ani stat a sem petnamentne unavena a nevim vim to muze byt…
Na netu sem prave nic nenasla a kdyz sem se ptala mamky a ta mi rekla, ze bych asi nemela abych si nevyvolala porod. Treba se postesti treti mimi a bude to holcicka ![]()
@miminko Matěj Tak to si radši k dr. zavolej a zeptej se na to…