Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.5.17 21:41

Ahojky, uz sem v porodnici.Dnes mi otekla plodova voda. Zatim mi kapaji jednou po 4hod. antibiotika jinak mi kape magnezium a pichaj mi injekci na dozrani plic.Sem 33+2tt. Vic se snad dovim zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
4.5.17 08:54

@miminko Matěj Ahojky
ježiši…tak snad ještě chvilku prcek vydrží…drž se a opatrujte se :hug: a dej vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 10:11

@Miška TP malej je zatim v pohode.Ted cekam na vysledky z plodovy co me odebrali.Dam vedet urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
4.5.17 10:28

@miminko Matěj A to by byl problém, kdyby se narodil teď? Vždyť se rodí i v menším týdnu… :think:
Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 11:28

@Miška TP tak nevadilo by to zas az tak nenranili by porodu pokud by se rozjel, ale pokud to bude mozny chcou aby se pockalo az mu dozraji plice a mi ho stejne asi vyvolaji tada aspon v to doufam.Tak mela sem noci porodni bolesti po 5min.,ale nalez by porad stejny porad sem zavrena tak mi rano dali cipek na bolesti a hodine a pul to prestalo bolet uplne a sem porad na na kapackach s tim magneskem. Vysledky plodovky jeste zatim nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
4.5.17 15:10

@miminko Matěj Jéje, tak držím palce, ať je to v pořádku. A ono to v pořádku bude. Ten týden už není zas tak nízký, plíce po lékách dozrají a bude dobře. Dneska už umí doktoři zázraky i s mnohem menšíma miminkama. Držím moc palečky. :hug:
Stihla jsi nachystat ty věci? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.17 20:25

@tery16 injekce ma uz za sebou na dozrani.Jo nastesti to dulezity. Zbyva jen vyprat povvleceni do postylky a perinu s polstarem, ale to ma cas :) Pritel pak vypere deku na prebalovaci pult a mamka mi priveze latkovy plyny a mam vse :DA hlasim, ze plodova voda dopadla dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.17 09:38

Damian Musil se narodil vcera odpoledne.2 130g,44 cm v 17:10hd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.5.17 20:44

@miminko Matěj Gratuluju :srdce: A přeju hodně zdraví vám oběma. :kytka: Probíhá to v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
9.5.17 08:19

@miminko Matěj Velká gratulace :pankac:
Tak se mu přeci jen chtělo takhle brzy ven???Všechno v pořádku???
Užívej si to :potlesk: :palec:
Jaký byl porod???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
9.5.17 13:11

@miminko Matěj moc gratuluju a přeju zdravíčko oběma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 16:09

@tery16 @Miška TP @Krofka dekuji :srdce: :hug: Sme oba v poradku. Damianek je sice v inkubatoru, ale je pry sikovny :srdce: Mliko mu odstrikam zatim. Porod no mazec :mrgreen: Sem ty bolesti snasela hur tak mi chteli dat nepidural, ze je cas a po 10minutach se na podivala, ze z toho nic nebude, ze se to nestiha uz a ze do hodiny poradim (bylo teceno v pul 5 ) a taky, ze jo :mrgreen: :mrgreen: Celkove sem rodila 2 a pul hodiny coz si myslim, ze krasny. Jinak nejaky bolesti sem mela od patku vecera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
9.5.17 20:51

@miminko Matěj Jéžiš, to je bobínek malinkej :srdce: :hug: Tak hlavně to zdravíčko.

Já jsem měla taky rychlé porody. První porod - bolesti od 0:30, vzbudilo mě to, dojela jsem v 5, vodu mi píchli v 6 a v 8 byl malej venku. Epidurál jsem chtěla, napichovali mi ho, ale hlásila jsem, že už to tlačí, takže toho nechali a šlo se rodit.
Druhej porod - bolesti 2 měsíce před termínem obden, pravidelný třeba po 4 minutách, ale nemělo to pořád ty grády, co u toho prvního porodu. Doklepala jsem to do termínu a dr mi řekla, až budou zas ty moje bolesti, tak ať jedu. Tak jsem jela, ale oproti prvnímu porodu to byla procházka růžovým sadem. Trochu jsem se bála, že mě pošlou domů. ;) Dojela jsem v 5, vodu píchli v 7:30 a v 8:30 byl malej venku. Pořádný bolesti nastaly až po píchnutí vody, do té doby jsem byla vychechtaná. Takže tenhle považuju za porod za odměnu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 06:57

@tery16 je to si mela krasny :) Me vodu tim, ze mi postupne otikala sama, ale kdyz me to zacalo nutit tlacit a trochu sem zatlacila tak nevim jestli ze me sla voda nebo sem se pocurala 8o :oops: pac se mi pri kontracich porad chtelo curat.Pak me teda vyprazdnili mocak.Sem si o epidural nerikala me dat samy, ale se to nestihlo. Nevadi aspon vim, ze sem mela cisty porod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
10.5.17 08:09

@miminko Matěj Vypadá spokojeně :hug:, tak ať to takhle jde pořád a jdete brzy domů :palec:
Alespoň sis ten porod prožila tak, jak se má a žádný epidurály :zed:, měla si to krásný a vidíš, že to stojí za to :kytka:
Kolik musí malej mít, aby vás pustili domů??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí