Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
26.3.16 07:52

Ale je to mamatest, takže kdoví jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 07:54

@skubaneq Už 10 DPO, jo? Ja jsem dneska 9 DPO…Tak to bych to mohla taky zítra zkusit, jenže já se hrozně bojím ze budu zklamaná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.3.16 07:56

@Samonelka1106 No mně taky málem vypadly oči :lol: Však za zkoušku nic nedáš a ono je fakt hodně brzo. Lepší bys měla až toho 30 to prubnout a já toho 31. Já jsem zjistila ovu podle testu, jinak bych si taky myslela, že jsem na tom jak ty :) Budu testovat ještě v pondělí, tak můžeme na dálku společně a držet se u toho za ruku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 08:01

@skubaneq Ja to čekám taky 31 ;) Držet za ruku :D :mrgreen: Tak jo ;-) A jak se citis? Máš nějaký příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.3.16 08:02

@Samonelka1106 Noo, píchá mě a občas pobolívá břicho… Ale ty prsa.. To je masakr, to je bolest :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.3.16 08:02

@Samonelka1106 A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 08:08

@skubaneq Vůbec nic!! Chapes to? Ms má být tedy za 5 dní to už mě většinou všechno bolí a teď nic…jenom čistý hlen. Když se s manzou tulime tak většinou už je touhle dobou trošku od hnedaveho hlenu ( omlouvám se jestli je to moc podrobný? ) A teď nic!!Tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 08:09

@skubaneq Tobě to určitě vyšlo a budeš maminka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.3.16 08:19

@Samonelka1106 Aha, no mně bolívají prsa občas taky hodně brzo. Ale ne takhle extrémně teda. V pohodě, jsme ženské, všechny to známe. ;) Hele ještě je stejně brzo, pidi duch je jak kdyby tam nic nebylo. Testnu se za 2 dny a uvidím. Taky se zkus otestovat. Myslím, že minule mě prsa moc nebolely, ani jsem o tom nevěděla. Tak nezoufej a zkus se v den MS testnout. Pokud normálně už míváš nahnědlej hlen a teď nic, taky možná bude úspěch :lol: A jeětě bychom otehotněly úplně stejně, to by byla dobrá náhoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 08:27

@skubaneq To by bylo super ;) Chtěla bych nějakou kamarádku se kterou bych to mohla všechno furt probírat!! Bylo by to super :palec: Protože moje nej kamarádka se snaží o mimi 14 měsíců a nic :nevim: takže je mi to blbý to s ní rozebírat a ještě kdyby to vyšlo…A co by jsi si přála za pohlaví?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.3.16 08:30

@Samonelka1106 Jo to já taky. Bylo by to moje první mimi, tak udu potřebovat trošku konzultací :lol: Jo, tak to je blbý ji s tím otravovat, byla by akorát ve stresu. Já bych chtěla asi holčičku, máme v rodině samé kluky :lol: Ale i chlapečka klidně, je mi to celkem fuk. Ale muž chce chlapečka samozřejmě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 08:35

@skubaneq Jo a kdyby jsme byly obě těhotné, tak se při porodu budeme taky držet za ruce, jo??? :D :mrgreen: No u nás chce manza holčičku a ja ji chtěla taky furt ale teď jak se snažíme tak se to ve mně nějak zlomilo a raději bych chlapečka…nevím co se stalo :nevim: Ale přijde mi ze na ty chlapečky nejni tolik krásných věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.3.16 08:41

@Samonelka1106 No právě. Na holčičky je toho víc, a můžem se vyřádit :lol: Mo dám v ondělí echo, jestli čárka zesílila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.16 08:44

@skubaneq Ja to zkusím vydržet až do den ms  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.3.16 09:26

@Samonelka1106 Tak jo ;) Já se testnu znova v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí