Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lolitka20 No mne to nevyšlo určitě, jsem celá otekla, zavodnena, mám o 2kg na vrch + ještě samej bedak. Už manza mi rikal ze takhle vypadám před ms no a musím mu dát za pravdu. Tak třeba další měsíc…
@Samonelka1106 jj taky to na sobe citim ze uz brzo prijde, bricho mam nafoukle jak kdybych sezrala balon
Ahoj holky. Měla jste některá něco podobného? Mohu doufat, že se povedlo? 39.DC mi doktor píchnul Agolutin na vyvolání MS do 5dní. Tak jsem zvědavá co se bude dít. A z krve mi akorát řekli, že mám vysoký progesteron a jsem připravená na MS. Můj graf:
@Gina Jana ahoj, podle me mas 13 den po ovulaci, nevim jak dlouhou mas lutearni fázi? Myslim ze test uz by si mela zřejmě pozitivní kdyby si byla těhotná. Podle mého se ti cyklus takhle dlouho táhne protoze si mela zpozdenou ovulaci ![]()
Ahoj děvčátka ja užívala kontryhel 3 mes. do ovulace a mám cyklus delší o 4 dny minulý měsíc o 7 dni. Takže já nemám s kontryhelem moc dobré zkušenosti. Dnes jsem si koupila Inofolic tak uvidíme.
Děkuji. Doufám, že se brzy ukáže co se to na mě chystá.
Ahoj ženy, dneska slabá čárečka, tak doufám že do pátku bude jasno
![]()
Neám jak to teď kloudně nafotit, mám u sebe jen telefon a ten to těžce nezvládá, mám chudáka starýho.. Jak se octnu doma, vyfotím ![]()
@skubaneq vyfot a my posoudime. At vime jestli ti mame uz gratulovat nebo jeste chvilicku pockat. Musis tady pozvednout naladu, pak se budeme vic snazit at te dozenem. ![]()
Tak snad to není planej poplach
Zkusím to zas za 2 dny
Ve skutečnosti to je vidět teda víc, ale neumím to líp vyfotit.