Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lolitka20 No jako je to k ničemu…Tak ať alespoň přijde a je to a ne že nemám ani příznaky na ms a nic prostě…
@Samonelka1106 to te ani bricho neboli? me prave jo a nekdy mam takove krece do spodku, vcera me nehorazne bolela kostrc nevim proc
@lolitka20 Pomalu vůbec, prsa taky a ani nespinim. Minulý měsíc jsem málem umřela bolesti, jak na břicho i na prsa. Bralo me to snad celý týden před ms… Teď si připadám jak kdybych to vůbec neměla dostat…jenom mám úplně šílenou pleť!!
Jo minuly meic to byl hukot hlavne ms ty byla hodne silna a moc bolestiva az me to prekvapilo, ja si stejne myslim ze to porad prijde
@lolitka20 A kašlu na to. Nekoupím si žádný test. Ani další měsíce, koupím si ho až budu meskat alespoň týden…
@lolitka20 myslim ze co hodina spánku navíc to +0,1. Kolik si mela? @skubaneq kocko,ten uz je krasny
ale podle me jdeš na gyndu dost brzo, jeste nic neuvidí. Gestacni Vacek uvidi tyden, dva po zpoždění ms. Leda te pošle na krev ![]()
@lolitka20 ale naměřila si 36,9? To vypadá ze postupně klesá vid?
Ale jeste furt se drží poměrně vysoko, tak nezoufej ![]()
Jj presne tak 36.9 jj taky se me zda no uvidime zitra, ja ti nevim zda se clovek muze zacit radovat kdyby aspon ten test neco ukazal
Tez si myslim, asi ztoho nic nebude a je to pouze opozdena ms
Ahoj holky můžu se přidat? Začali jsme se opět snažit včera
sice máme povoleno otěhotnět až na konci května, ale nějakou dobu to možná potrvá. Jsem po laparoskopii v prosinci mi odstranili myom. Máme doma 15ti měsíční její početí trvalo dva měsíce tak uvidíme, beru vitamíny a listovku je mi 35. Teplotu neměřím počítám si plodné dny otěhotněla jsem takhle i minule, včera měla být ovulace testovat budu až pokud ms nepřijde, dřív je to zbytečné, jen stres ![]()
@Jitusee jdu kvůli předešlému mimodeloznimu těhotenství. Řekli mi ať pak dorazim hned, jak mi vyjde též, aby se podívala na výšku sliznice a vzali mi krev
vím, že ještě nic neuvidí, ale musí mě hlídat.
@skubaneq tak to je dobre. Můj doktor taky mimoděložní hlídá a zval si me hned a hlídal mi krev. Ale spousta lékařů zve az třeba měsíc po vynechání ms ![]()
@Jitusee no já vím. Ale jsem už po mimoděložní, tak si dává hodně pozor ![]()