Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
31.3.16 16:11

Ahoj holky, je mozny ze bych den nebo dva dny pred ms mela test negativni a pozdeji by byl pozitivni? 15.3.jsem byla na kontrolni utz a mela jsem dva velke folikuly a dostala jsem utrogestan na zavadeni a injekci ovitrele aby byla ovulace.. Dr rekla za 14 dni udelat test coz je zitra ale jestli to ma vubec cenu kdyz dnes byl negativni. Navic mam nocni takze ranni moc asi nic moc neukaze kdyz chodim v praci na zachod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.3.16 16:12

A k tomu me boli prsa, zada a pichani v podbrisku uz tyden takze jsem z toho zmatena.. :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
31.3.16 16:33

@Jajinka33 možné to je, ale lepší je testovat nejdřív v den kdy má být ms ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.3.16 16:42

@kopejka no kdyz ja prave nevim kdy presne ji mam mit nekdy to mam 29dc, nekdy 30-31.. A to jsem brala prave na upraveni cyklu duphaston ale ted mi prave rekla dr v caru ze ho nemam brat a zavadim prave ten utrogestan do patku.. A zitra bych mela delat test a volat dr jak to vypada ze kdyby byl pozitivni tak by mi zase napsala ten utrogestan na udrzeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
31.3.16 16:49

@Jajinka33 no tak to je blbý, ale možné je všechno :nevim: zkus si ten test udělat stejně a uvidíš. Na tom kdy byla ovulace dost záleží, nicméně i za den se může hodně změnit. Čím testuješ? Zkus kdyžtak testy od dr.max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.3.16 16:54

@kopejka ovulaci jsem mela dva dny po kontole coz bylo 17.3. Prave ze ty znacky ani neznam nedostala jsem se do lekarny dr maxe tak uvidime zkusim to radsi az v sobotu rano to nebudu po nocni takto bude jiny pokud to teda nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
31.3.16 17:10

@Jajinka33 tak uvidíš držim pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.3.16 17:14

@kopejka jak jsem byla prave na kontrole toho 15.3.tak dr rekla ze jestli to chceme pojistit tak se mame tri dny snazit no ovulace by mela byt podle ni ve ctvrtek a to jsme se snazili jenze pak dva dny nic protoze jsme byli oba utahany tak snad to nebude vadit a vyjde to :? Tak uvidime doufam ze to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
31.3.16 17:26

@Jajinka33 určitě to vyjde :palec: stejně se nemá snažit denně, kvůli spermiím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.3.16 17:29

@kopejka kdyz to nevyjde ted tak nekdy urcite, sice uz bych si to moc prala co nejdriv ale kdo si pocka ten se docka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
31.3.16 17:47

@Jajinka33 jj pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
31.3.16 20:06

Jaka je spolehlivost clearblue ten ktery dela +-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
31.3.16 20:20

@lolitka20 Prý dobrá, ale na památku ti to nezůstane, až se vybije baterka, výsledek zmizí.. :( Ale jinak je prej spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
31.3.16 22:01
@lolitka20 píše:
A treba jen na vikend by to neslo? jinak ja bych se do bytu uz nevratila

na vikend bych jela ale ten muj je pracovni maniak ani na vikend nikam nechce, on by spise jel na tyden k mori, ale ja si myslim, ze na tom nejsme az tak finance dobre. Ja bych klidne jela na nejakej relaxacni pobyt nebo do hor, ale to zase on nechce a tak budem travit vikend jak jinak nez pracovne.
Ja bych ted sla do bytu ihned, ale mozna az bude vse hotove tak pak ne. Byt mas uklizeny za hodinu a tady uklid trva i celej den, cim vetsi prostor tim vetsi neporadek. :,(
Tak jsem zvedava jak dopadne tato ovulace snad aspon nejaka romantika, aby byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
31.3.16 22:04

@lolitka20 výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie